Top
Spremate se za kupovinu novog televizora? Uz Samsung QLED modele, čeka vas Soundbar na poklon - OLX blog
fade
7260
post-template-default,single,single-post,postid-7260,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow-ver-1.7,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-vertical,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive

Spremate se za kupovinu novog televizora? Uz Samsung QLED modele, čeka vas Soundbar na poklon

Kompanija Samsung ovog ljeta spremila je poklone za sve ljubitelje televizije, te je za one koji se opredijele za kupovinu Samsung QLED 8K modela spremila Soundbar Q800T na poklon, dok će oni koji odaberu QLED modele sa oznakom od Q80 na više, dobiti Samsung Soundbar Q60T kao iznenađenje.

Samsung QLED 8K modeli nepogrešiv su izbor za svačiji ukus jer gledanje od ivice do ivice na Infinity ekranu proširuje iskustvo gledanja. Crne ivice televizora smanjene su toliko da skoro i ne postoje, a prava 8K rezolucija omogućava korisnicima da zakorače u svijet nove rezolucije koja u njihov prostor unosi novu dimenziju realnosti. Snaga od 33 miliona piksela po kadru daje savršeno jasnu sliku i rezoluciju četiri puta veću od 4K. Inteligentni Samsung procesor svojim briljantnim 8K AI skaliranjem i prilagodljivom slikom odgovoran je za sjajan doživljaj gledanja, uz to njegova je zasluga što se puna snaga 8K osjeti u svakom trenutku i u svakom tipu sadržaja.

Ukoliko se korisnici pak odluče za QLED Q80 ili drugi model iz ove serije, zagarantovano je uživanje u jednoj od najmoćnijih slika koju Samsung QLED može da ponudi. Procesor 4K će optimizirati kvalitet slike sve do odličnih uslova za gledanje, poboljšavajući svaki sadržaj. Ovi televizori aktivno se prilagođavaju okruženju i automatski podešavaju nivo osvijetljenosti, te se sjajna slika može doživjeti bez obzira na doba dana ili tip sadržaja koji se gleda. Sa Quantum Dot tehnologijom svjetlost se pretvara u zadivljujuće boje koje ostaju iste bez obzira na nivo osvijetljenosti.

Kada je reč o audio performansama, uz OTS+ karakteristike zvuk na QLED televizorima putuje dinamičnije nego prije, jer prati kretanje objekta na ekranu. Ugrađeni zvučnici daju zvuku slobodu koja mu je potrebna da bi se kretao kroz prostor i stigao tamo gdje zvuči najbolje, za potpuno živopisno, trodimenzionalno iskustvo. Aktivno pojačavanje dijaloga u realnom vremenu identifikuje potencijalno ometajuće zvuke i tada automatski pojačava ton, pročišćavajući glasove ili dijaloge koji dolaze sa televizora.

Zvučnici QLED televizora u savršenoj su harmoniji sa Samsung Soundbar uređajima. Korisnici će uživati u majstorskom zvuku koji ih okružuje, povezivanjem prednjeg, bočnog i fire-up zvučnika soundbar sistema, koji je uz to dodatno poboljšan sa dva visoko podignuta gornja TV zvučnika.

Promotivni period traje od 17. augusta do 30. septembra, ili do isteka zaliha, a odnosi se na kupovinu QLED modela iz 2020. godine. Kako bi korisnici ostvarili pravo na poklon potrebno je da registruju kupovinu na ce.promotion@samsung.com najkasnije 15 dana od dana kupovine. Više informacija o promociji dostupno je na Samsung.com/ba/offer/qled-q-symphony-promo/

Anesa
Nema komentara

Objavite komentar