Top
Savjeti o sigurnosti na OLX.ba - OLX blog
fade
7749
post-template-default,single,single-post,postid-7749,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow-ver-1.7,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-vertical,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive

Savjeti o sigurnosti na OLX.ba

Izbjegnite prevare na OLX.ba

 Usvojite korisne savjete i ostvarite pravo na 50 OLX kredita

Sa željom da doprinesemo Vašem pozitivnom iskustvu pri korištenju OLX.ba, nastojimo da s vremena na vrijeme napišemo bitne članke sa korisnim savjetima. Ipak, primjećujemo da oni nerijetko izmaknu Vašem pregledu, pa ćemo nastojati unutar ovog članka, pored Vašeg obaveznog čitanja savjeta na olx.ba/sigurnost, da ukažemo na važne pojedinosti.

Komunicirajte samo putem OLX-a

Komunikaciju nemojte vršiti e-mailom, telefonski i drugim eksternim načinima komunikacije, te je obavljajte samo putem OLX privatnih poruka, jer ste na taj način najviše zaštićeni, naročito u slučaju prevare, kada nadležnim državnim organima možemo isporučiti podatke. Također, imate jasan uvid u komunikaciju odmah unutar profila, te možete ostaviti negativan dojam.

Provjerite verifikaciju i medalje korisnika

Stepen verifikacije korisnika i broj medalja na profilu govori mnogo o pouzdanosti korisnika. Izbjegavajte trgovati sa korisnicima koji nisu verifikovali broj telefona, a pogotovo izbjegnite komunikaciju putem eksternih načina komunikacije (e-mail, SMS, Viber) ukoliko na OLX-u taj korisnik nije verifikovao barem broj telefona. Razlog je jednostavan, korisnik koji nije potvrdio svoj broj telefona nije korisnik sa pouzdanim statusom i treba izbjeći pregovore jer ne znate ko stoji iza tog profila.

Cijena artikla treba biti realna

Cijena predstavlja glavni parametar u odabiru željenog artikla, s toga Vas često privuku niže cijene, koje mogu  biti i pokazatelj nepouzdanog prodavača, koji žele pridobiti Vašu pažnju i privoljeti Vas da izvršite uplatu unaprijed kako biste osigurali kupovinu.

Način plaćanja

Što je iznos koji trebate uplatiti veći, to se manje odlučujte za avansnu uplatu putem banke, sredstava internet plaćanja, a pogotovo Western Union, MoneyGram i sličnih sistema plaćanja. Navedeni servisi jesu pouzdani i kvalitetni i Vaša uplata će biti uspješna, ali je pitanje da li ćete sigurno dobiti protuuslugu ili artikal koji ste platili.  Internet prevare se dešavaju upravo zbog toga što se korisnici bez mnogo provjera odlučuju uplatu novca vršiti bez poznavanja prodavača. Prevaranti se znaju često koristiti i metodama pravljenja fiktivnih ugovora gdje se predstavljaju kao strana kompanija, pri čemu nude prodaju artikala, pretežno automobila, po pristupačnim cijenama, uz Vašu uplatu unaprijed. Vi dobro razmislite da li ćete pristati na to. Poštenih prodavača uvijek ima, ali mi ukazujemo na postojanje onih kojim nije mjesto u online poslovanju.

Fotografije

Fotografije artikla će pokazati mnogo. Pogledajte okolinu u kojoj je uslikan artikal, provjerite da li je fotografija preuzeta sa druge internet lokacije ili je autentična, ukoliko je korisnik napisao da je takva. Ukoliko se radi o autentičnoj slici koju je korisnik uslikao, takve vjerovatno nećete pronaći na internetu, a ukoliko ne pronađete, budite slobodni da zaobiđete tog korisnika. OVDJE možete dodati sliku ili URL artikla, te ga pronaći na drugim internet lokacijama, ako je on na istim pronađen.

Nadamo se da će navedena zlatna pravila biti podijeljena među svim korisnicima, te da ćete imati veći oprez pri trgovini. Sjajan pokazatelj je i taj da se na OLX-u dnevno uspješno obavi nekoliko hiljada uspješnih transakcija.

OLX.ba mehanizmi zaštite

OLX.ba stalno radi na unapređenju sigurnosti korisnika te prodaje i kupovine.

Jedno od unapređenja jeste slanje i preuzimanje pošiljke putem sistema integrisane dostave.

Korisnici imaju mogućnost da se uvjere u vjerodostojnost pošiljke tako što će otvoriti paket i provjeriti njegov sadržaj. Otvaranje pošiljke prilikom dostave kod kupca je moguće ukoliko je prodavač to naznačio dostavnoj kompaniji, stoga savjetujemo da uvijek prilikom kupovine navedeno naglasite prodavcu – da želite prvo da otvorite pošiljku.

OLX.ba također snosi troškove povrata pošiljke, ukoliko ju je trebao snositi kupac, čime osiguravamo prodavce od neodgovornih kupaca. Kupci također bivaju suspendirani ukoliko nemaju opravdan razlog zbog čega nisu željeli preuzeti pošiljku. Korisnik je dostavom zaštićen i na način da ne mora vršiti uplatu unaprijed na žiro račun prodavca, već tek po prijemu pošiljke i kada se uvjeri u autentičnost narudžbe.

Važno je napomenuti i da na sprječavanju svake vrste zloupotrebe radi naš profesionalni tim u Sektoru za podršku korisnicima. Tim je dostupan svim korisnicima koji imaju bilo kakva pitanja ili dilemu tokom korištenja OLXa.

Ukoliko se dogodi prevara, poput navedene, korisnicima sugeriramo da kontaktiraju Sektor za podršku korisnicima koji će im dati korisne savjete i daljnje instrukcije, kao i nadležnim institucijama, sa kojima blisko i konkretno sarađujemo.

U ovakvim, i sličnim situacijama, vrlo je bitno da se komunikacija odvija unutar OLX.ba, kako bi nakon zaprimljene prijave OLX korisnička podrška mogla izvršiti provjere. Prvi korak administracije je kontaktiranje prodavača i provjera drugu strane priče – za navedeno također mora postojati pisani trag. U većini slučajeva, prodavači nakon kontakta od strane administracije, navedenu grešku isprave te kupcu pošalju novi ili zamjenski artikal. Međutim dešavaju su se i slučajevi u kojima prodavač ne reaguje te ne primimo povratnu informaciju o spornom slučaju. Tada, OLX administracija vrši trajnu suspenziju profila, te prati i sve eventualno druge povezane profile.

Ukoliko se radi o ozbiljnijim slučajevima prevare, OLX savjetuje i pomaže korisnicima u kontaktu sa nadležnim institucijama.  Kada je u pitanju teži prekršaj, sa nalogom i u suradnji sa OLX.ba, nadležne institucije preuzimaju sporni slučaj.

U nastavku ćemo nabrojati sumnjive aktivnosti, koje bi potencijalno mogle voditi ka prevari:

 1. Ukoliko je korisnik registrovan manje od mjesec dana– navedeno je moguće vidjeti putem medalje na profilu korisnika, kao i unutar poruka ukoliko stupite u komunikaciju sa korisnikom koji je tek registrovan
 2. Neverifikovan profil– ukoliko je korisnik unio svoj broj telefona, e-mail, adresu i verificirao sve pobrojano, šanse da će vas prevariti su vrlo male ili nikakve. Neverifikovani  i tek registrovani profil može poslati maksimalno tri poruke drugim korisnicima
 3. Prodavač želi unaprijed uplatu na račun– najsigurniji način kupoprodaje jeste plaćanje po primitku
 4.  Nekonzistente poruke– u slučajevima prevara, prodavač vrlo često nema doslijednu konverzaciju, predomišlja se, govori da će poslati danas, sutra, da ne zna kada će stići… i slično.  Ovo su već pravi znakovi da biste mogli biti meta prevare. Radije, u ovakvim situacijama pronađite drugog prodavača, ukoliko postoje i drugi, a koji imaju artikal koji želite kupiti.

 Da bi vas OLX.ba mogao zaštiti i poduzeti određene akcije, vrlo je bitno sljedeće:

 1. Korisnici moraju koristiti OLX sistem privatnih poruka, te ugovoriti sve detalje kupoprodaje
 2. Oštećeni korisnik slučaj mora prijaviti pisanim putem na e-mail ili putem kontakt forme
 3. Oštećeni korisnik mora imati jasne dokaze o nepoštovanju dogovora u porukama na koje se poziva pri obraćanju OLX administraciji

Šta je OLX uradio po pitanju zaštite i šta može uraditi?

 1. OLX suspenduje korisnike koji su na očigledan način izvršili prevaru, te trajno onemogućava korištenje stranice
 2. OLX.ba je unutar svog sistema dozvolio novim registrovanim profilima da mogu poslati maksimalno 3 poruke, ukoliko prethodno svoje podatke nisu verificirali. Na ovaj način želimo druge korisnike zaštiti od potencijalnih prevaranata i spamera
 3. OLX surađuje sa organima pravde, i ima fer i korektnu dosadašnju saradnju. Ozbiljnije slučajeve korisnici prijavljuju organima vlasti, koji uz nalog detalje provjeravaju sa OLX.ba

OLX administracija statistički nadgleda sve procese unutar stranice a pozitivno je što je procenat prevara ili pokušaja prevara na minimalnom nivou. Razlog tome su različiti mehanizmi zaštite kao i savjeti koji veliki broj korisnika čita i primjenjuje.

Na kraju, želimo još jednom da istaknemo da je prema Pravilima i uslovima korištenja OLX.ba stranice, svaki od korisnika odgovoran za sadržaj koji plasira putem OLX-a, jednako kao i za postupke prilikom prodaje i kupovine. Svakom od OLX korisnika, koji prekrši bilo koju stavku propisanu Uslovima korištenja, biva trajno zabranjeno korištenje oglasnika.

OLX korisnička podrška je svim korisnicima na raspolaganju za bilo kakve upite, savjete i nedoumice te nas možete kontaktirati bilo kada za pomoć.

Kada možete sumnjati da komunicirate sa prevarantom:

 1. Poruka ili pitanje je uglavnom na loše prevedenom engleskom, obavezno traže Vaš e-mail ili ostave vlastiti na koji ih trebate kontaktirati
 2. Jave se na e-mail kako žele kupiti artikal, te kažu da će uplatiti novac na Vaš PayPal račun. Bitno je napomenuti da rade isključivo preko PayPala!
 3. Pošalju lažnu PayPal fakturu kao “dokaz” da su Vam uplatili novac
 4. Vrlo brzo nakon lažne fakture dolazi još jedan mail u kojem Vas “banka” obavještava da morate uplatiti određene takse da se oslobodi uplata, ili u određenim slučajevima – da platite troškove transporta, koje će oni naknadno nadoknaditi
 5. Osim prethodno navedenog postoji još jedan način prevare. Zainteresirani su za predmet koji prodajete i tvrde da su uplatili traženi novac. S obzirom da su svjesni da vi taj novac nista dobili (jer ga nisu ni uplatili), uvjeravaju Vas da će novac biti oslobođen čim PayPal servisu pošaljete primjerak otpremnice za paket koji ste im trebali poslati. Naravno, u ovom scenariju, na gubitku ste za (već) poslani proizvod, jer novac nisu nikada uplatili niti će ikada leći na Vaš račun.

Upravo takav slučaj i primjer e-maila koji možete dobiti, možete pronaći ovdje.

Primjeri poruka koje se šalju unutar OLX.ba sajta:

OLX.ba administracija nakon uočavanja ovakvih korisnika i radnji dodjeljuje trajni ban. Međutim, svjesni da ovakvih prevara može biti i sa drugih korisničkih profila, u nastavku Vam donosimo nekoliko savjeta, kako da uočite sumnjive radnje i kako da se od njih zaštitite.

Pri online kupoprodaji budite maksimalno oprezni kad se radi o sljedećim situacijama:

– Cijena vrijednog predmeta čini se nerealno povoljna

– Traži se uplata cijelog ili manjeg iznosa unaprijed

– Izbjegava se lični susret (iako ste iz istog grada), ili se izbjegava komunikacija unutar samog sajta

– Traži se fotokopija Vaše bankovne kartice ili drugih osobnih dokumenata (za ostvarenje uplate dovoljan je samo IBAN broj)

Pozivamo Vas da ukoliko uočite ovakve ili slične radnje, korisnike prijavite našoj administraciji ovdje, a u cilju da OLX.ba učinimo što sigurnijim kupoprodajnim mjestom.

Na OLX.ba do kraja mjeseca marta (31.03.2021.) možete pronaći kviz klikom OVDJE, nakon čijeg uspješnog završetka ostvarujete pravo na 50 OLX kredita.

*Korisnici koji uspješno završe kviz OLX kredit mogu očekivati najkasnije u roku od 72h

*Nakon navedenog datuma kviz neće biti aktivan i neće se vršiti doznačavanje kredita

Anesa
1.696 0 komentara
 • Igor

  Hvala na savjetu

  23 Februara, 2021 at 2:28 pm Komentariši
  • Damir

   Hvala za savjet

   23 Februara, 2021 at 3:18 pm Komentariši
  • Sudoćojluk

   Hvala na savjetu ovo je ok.

   23 Februara, 2021 at 9:07 pm Komentariši
  • Sedamneska

   Hvala na informaciji

   25 Februara, 2021 at 11:09 am Komentariši
  • Amar

   Hvala puno.

   3 Marta, 2021 at 12:01 pm Komentariši
  • Zoka

   Hvala na savjetu

   30 Marta, 2021 at 8:39 pm Komentariši
 • Rambo23

  Hvala na savjetu

  23 Februara, 2021 at 2:55 pm Komentariši
  • Kastel93

   Hvala na savjetu

   23 Februara, 2021 at 4:40 pm Komentariši
   • Zijad

    Hvala na savjetu

    27 Marta, 2021 at 12:07 am Komentariši
  • Nedim

   Hvala za savjet

   23 Februara, 2021 at 5:29 pm Komentariši
  • Refko 2

   Ok hvala

   23 Februara, 2021 at 10:29 pm Komentariši
  • Suad

   Lijepo sve pojasnito,hvala

   23 Februara, 2021 at 11:30 pm Komentariši
  • Mile Petrović

   Hvala na savetu.

   24 Februara, 2021 at 6:20 pm Komentariši
 • Armin

  Hvala na savijetu

  23 Februara, 2021 at 3:45 pm Komentariši
 • Boris

  Hvala

  23 Februara, 2021 at 3:45 pm Komentariši
 • Sejfulah

  Veliko hvala, na korisnim instrukcijama

  23 Februara, 2021 at 3:50 pm Komentariši
 • Sejfulah

  Veliko hvala na korisnim instrukcijama

  23 Februara, 2021 at 3:51 pm Komentariši
 • Semir

  Hvala na savjetima

  23 Februara, 2021 at 3:52 pm Komentariši
 • Semir

  Hvala na savjetima 🙂

  23 Februara, 2021 at 3:53 pm Komentariši
 • Trailovic

  Hvalaa

  23 Februara, 2021 at 3:53 pm Komentariši
 • Vernes

  Hvala na savjetima i radu na zastiti korisnika olx

  23 Februara, 2021 at 3:55 pm Komentariši
 • Davud

  Hvala na savjetu

  23 Februara, 2021 at 3:56 pm Komentariši
 • mirza

  hvala za savjet

  23 Februara, 2021 at 3:56 pm Komentariši
 • boro

  Hvala na savjetu.

  23 Februara, 2021 at 3:57 pm Komentariši
 • BoroM1

  Hvala na savjetu.

  23 Februara, 2021 at 3:57 pm Komentariši
 • David Husidici

  Hvala

  23 Februara, 2021 at 3:58 pm Komentariši
 • Jovan

  Hvala na savjetu

  23 Februara, 2021 at 4:03 pm Komentariši
 • Haris

  Hvala na savjetu!

  23 Februara, 2021 at 4:03 pm Komentariši
 • Dzelal ljubovic

  Primio k znanju

  23 Februara, 2021 at 4:08 pm Komentariši
 • Bego

  Hvala na savjetu

  23 Februara, 2021 at 4:09 pm Komentariši
 • Milan

  Po mom misljenju su najbitniji dojmovi i medalje

  23 Februara, 2021 at 4:09 pm Komentariši
 • Milan

  Po mom misljenju najbitniji su dojmovi u svakom slucaju hvala na savjetima

  23 Februara, 2021 at 4:10 pm Komentariši
 • Biscan

  Hvala na savjetu.

  23 Februara, 2021 at 4:13 pm Komentariši
 • Cakanii

  Poučno, korisno i neophodno obzirom na državu u kojoj živimo. Hvala OLX!

  23 Februara, 2021 at 4:14 pm Komentariši
 • Dejan

  Hvala na savjetu!

  23 Februara, 2021 at 4:17 pm Komentariši
 • almir

  hvalaa

  23 Februara, 2021 at 4:22 pm Komentariši
 • Krivaja

  Hvala na savjetu.

  23 Februara, 2021 at 4:28 pm Komentariši
 • Radoslav

  Tnx

  23 Februara, 2021 at 4:33 pm Komentariši
 • Shomi

  Hvala

  23 Februara, 2021 at 4:34 pm Komentariši
 • korisnik221

  Hvala na upozorenju

  23 Februara, 2021 at 4:35 pm Komentariši
 • Miroslav

  Hvala na savjetu

  23 Februara, 2021 at 4:36 pm Komentariši
 • Nermin

  Bravo, dokaz ozbiljnosti i brige o korisnicima

  23 Februara, 2021 at 4:39 pm Komentariši
 • Hasan

  Hvala na brizi

  23 Februara, 2021 at 4:41 pm Komentariši
 • Deniz

  Ima li olix neku karticu preko koje se može vršiti plaćanje. Jedan korisnik me ubjedjuje da je uplatiovpreko te kartice. Hvala

  23 Februara, 2021 at 4:42 pm Komentariši
  • Anesa | OLX.ba

   Poštovani,

   Kartično plaćanje na OLX.ba je omogućeno samo za plaćanje pretplate OLX Shopova ili kupovinu OLX kredita. Korisnici između sebe ne mogu plaćati robe i usluge karticama stoga Vas molimo da prijavite navedenog korisnika da izvršimo provjere. Molimo da ni u kom slučaju ne dajete podatke sa Vaše kartice ili slično, jer Vam drugi korisnik ni u kom slučaju nije mogao uplatiti novac putem OLX.ba. Možete nam se javiti i izvršiti prijavu korisnika putem e-maila pomoc@olx.ba.

   Srdačan pozdrav!

   24 Februara, 2021 at 10:27 am Komentariši
  • Vildana

   Olix ima sve što mi je potrebno za prodaju i kupovinu artikala.

   22 Marta, 2021 at 7:03 pm Komentariši
  • Svesifee

   Hvala

   17 Maja, 2021 at 9:24 pm Komentariši
 • Kastel93

  Hvala na savjetu

  23 Februara, 2021 at 4:42 pm Komentariši
 • Dejan

  Hvala

  23 Februara, 2021 at 4:42 pm Komentariši
 • Mujo

  Hvala na savjetu

  23 Februara, 2021 at 4:44 pm Komentariši
 • Sake

  Hvala

  23 Februara, 2021 at 4:45 pm Komentariši
 • amer

  hvala na savjetu

  23 Februara, 2021 at 4:45 pm Komentariši
 • Samir

  Hvala

  23 Februara, 2021 at 4:46 pm Komentariši
 • Miki

  Hvala na informacijama.

  23 Februara, 2021 at 4:46 pm Komentariši
 • SLAVE

  HVALA PUNO NA KORISNIM SAVJETIMA.

  23 Februara, 2021 at 4:48 pm Komentariši
 • Edvin

  Hvala na savjetu

  23 Februara, 2021 at 4:49 pm Komentariši
 • Pikado

  Koristan savjet hvala

  23 Februara, 2021 at 4:49 pm Komentariši
 • Amer

  Hvala

  23 Februara, 2021 at 4:52 pm Komentariši
  • Predrag

   Hvala za info

   27 Marta, 2021 at 8:28 pm Komentariši
 • Krešimir

  Hvala na savjetu. Lp

  23 Februara, 2021 at 4:55 pm Komentariši
 • Sasa

  Hvala

  23 Februara, 2021 at 5:02 pm Komentariši
 • Marko

  Hvala na savjetu

  23 Februara, 2021 at 5:02 pm Komentariši
 • Adi

  Hvalaaa

  23 Februara, 2021 at 5:04 pm Komentariši
 • Azur

  Hvala na savjetu

  23 Februara, 2021 at 5:07 pm Komentariši
 • saneell2

  Hvala na savjetu

  23 Februara, 2021 at 5:09 pm Komentariši
 • Abid

  Thanks

  23 Februara, 2021 at 5:14 pm Komentariši
 • Abid

  Hvala na savjetima. Vrlo korisno.

  23 Februara, 2021 at 5:14 pm Komentariši
 • Muamer

  Hvala na savjetu

  23 Februara, 2021 at 5:18 pm Komentariši
 • Mersudin

  Hvala na savjetima!

  23 Februara, 2021 at 5:27 pm Komentariši
 • Stefan

  Hvala

  23 Februara, 2021 at 5:32 pm Komentariši
 • Damir

  Hvala

  23 Februara, 2021 at 5:32 pm Komentariši
  • Damir

   Hvala na savjetu

   23 Februara, 2021 at 6:50 pm Komentariši
 • Catta

  Hvala na savjetu

  23 Februara, 2021 at 5:32 pm Komentariši
 • Ado

  Hvala

  23 Februara, 2021 at 5:34 pm Komentariši
 • Zak71

  Hvala na savjetu

  23 Februara, 2021 at 5:35 pm Komentariši
 • Mustafa

  Hvala na savjetu

  23 Februara, 2021 at 5:40 pm Komentariši
 • Adis

  Hvala za savjet…

  23 Februara, 2021 at 5:41 pm Komentariši
 • Daca752

  Hvala vam

  23 Februara, 2021 at 5:42 pm Komentariši
 • Cvijetin

  Zahvaljujem

  23 Februara, 2021 at 5:44 pm Komentariši
 • Sinisa

  Hvala

  23 Februara, 2021 at 5:45 pm Komentariši
 • Emir

  Hvala

  23 Februara, 2021 at 5:47 pm Komentariši
 • Ibrahimpasic Hakija

  Hvala na upozorenju.

  23 Februara, 2021 at 5:51 pm Komentariši
 • Hasanbn

  Nisam ni znao koliko neznam

  23 Februara, 2021 at 5:53 pm Komentariši
 • Mujo

  Hvala

  23 Februara, 2021 at 5:56 pm Komentariši
 • Popaj

  Hvala

  23 Februara, 2021 at 5:56 pm Komentariši
 • ISKENZI

  Unaprijed hvala na savjetu

  23 Februara, 2021 at 5:59 pm Komentariši
 • Amel Kocic

  Hvala puno

  23 Februara, 2021 at 5:59 pm Komentariši
 • Denis

  Hvala na informacijama

  23 Februara, 2021 at 6:08 pm Komentariši
 • Denko81

  Hvala na informacijama

  23 Februara, 2021 at 6:09 pm Komentariši
 • Marko

  Hvala na savjetu.👍

  23 Februara, 2021 at 6:10 pm Komentariši
 • Ivan

  Hvala na savjetu

  23 Februara, 2021 at 6:13 pm Komentariši
 • MaliBojler

  Hvala za savjet

  23 Februara, 2021 at 6:24 pm Komentariši
 • Mustafa

  Hvala na savijetu.

  23 Februara, 2021 at 6:24 pm Komentariši
 • Vildan

  Hvala vam, i nadam se da cete sve vise i bolje usavrsavati olx.

  23 Februara, 2021 at 6:27 pm Komentariši
  • Anesa | OLX.ba

   Poštovani,

   Hvala vam na komentaru. Trudimo se i radimo na tome svakodnevno, naravno uz pomoć naših korisnika :). Ukoliko i Vi imate određene sugestije za nas u vidu poboljšanja usluge možete nam se obratiti na e-mail pomoc@olx.ba.

   Srdačan pozdrav!

   24 Februara, 2021 at 10:23 am Komentariši
   • Sanjin

    Hvala mnogo

    27 Februara, 2021 at 3:39 am Komentariši
 • Senedin

  Hvala

  23 Februara, 2021 at 6:29 pm Komentariši
 • Miralem

  Hvala

  23 Februara, 2021 at 6:34 pm Komentariši
 • Sokolovici

  Hvala na savjetu

  23 Februara, 2021 at 6:34 pm Komentariši
 • Samir

  Hvala na savjetima

  23 Februara, 2021 at 6:35 pm Komentariši
 • Charo

  Ja vec dugi niz koristim usluge OLXa i moram reci da sam jako zadovoljan jos nikada nisam imao ni jedno lose iskustvo sto se tice kupovine

  23 Februara, 2021 at 6:41 pm Komentariši
  • Anesa | OLX.ba

   Poštovani,

   Hvala Vam na komentaru i podijeljenom iskustvu :). Prevare, ili pokušaji prevara su zaista minimalni, ali svejedno osjećamo dužnost i trudimo se da uradimo sve što možemo po pitanju prevencije. Iznimno nam je drago da su Vaša dugogodišnja iskustva pozitivna i da ste to podijelili sa nama.

   Srdačan pozdrav!

   24 Februara, 2021 at 10:17 am Komentariši
 • Almir zizo

  Hvala za savjet

  23 Februara, 2021 at 6:49 pm Komentariši
 • ivanmtg

  Hvala

  23 Februara, 2021 at 6:50 pm Komentariši
 • Nedim

  Super edukativno

  23 Februara, 2021 at 6:51 pm Komentariši
 • Dragan

  Hvala

  23 Februara, 2021 at 6:54 pm Komentariši
 • Army5

  Hvala na savjetu

  23 Februara, 2021 at 6:55 pm Komentariši
 • Edin

  Hvala,savjeti I upustva u danasnjim vremenima dobro dodzu

  23 Februara, 2021 at 6:58 pm Komentariši
 • Dragan

  Hvala za savjet

  23 Februara, 2021 at 7:03 pm Komentariši
 • Darko

  Hvala na savjetu

  23 Februara, 2021 at 7:05 pm Komentariši
 • Jasmin

  Dobro objašnjeno.

  23 Februara, 2021 at 7:13 pm Komentariši
 • Suljo

  Hvala a savjetu

  23 Februara, 2021 at 7:15 pm Komentariši
 • Senad

  Hvala

  23 Februara, 2021 at 7:16 pm Komentariši
 • Ivoooo

  Hvala na savjetu

  23 Februara, 2021 at 7:20 pm Komentariši
 • Podavrelo

  Hvala na savjetu

  23 Februara, 2021 at 7:24 pm Komentariši
 • Alphonse1389

  Hvala

  23 Februara, 2021 at 7:27 pm Komentariši
 • Marko

  Hvala

  23 Februara, 2021 at 7:27 pm Komentariši
 • Harisa

  Hvala

  23 Februara, 2021 at 7:31 pm Komentariši
 • Velibor

  Hvala na savjetu

  23 Februara, 2021 at 7:32 pm Komentariši
  • Nermin

   Hvala na ovim upustvima

   1 Marta, 2021 at 9:26 am Komentariši
 • Kovjanic

  Hvala za savjet

  23 Februara, 2021 at 7:32 pm Komentariši
 • Danijel

  Hvala na savetu

  23 Februara, 2021 at 7:42 pm Komentariši
 • radovan

  hvala za savjete

  23 Februara, 2021 at 7:49 pm Komentariši
 • Selmo

  Hvala i svako dobro ekipi OLX-a..

  23 Februara, 2021 at 7:53 pm Komentariši
  • Anesa | OLX.ba

   Poštovani,

   Hvala Vama na lijepim željama 🙂

   Srdačno Vas pozdravljamo!

   24 Februara, 2021 at 10:14 am Komentariši
 • Afto

  Hvala na korisnim savjetima

  23 Februara, 2021 at 7:56 pm Komentariši
 • pavle

  hvala na savjetima

  23 Februara, 2021 at 7:59 pm Komentariši
 • Salko

  Hvala na info.

  23 Februara, 2021 at 8:02 pm Komentariši
 • Fuad midžan

  Hvala vam na savjetima

  23 Februara, 2021 at 8:03 pm Komentariši
 • Samoneksevrti

  Hvala na savjetu!

  23 Februara, 2021 at 8:05 pm Komentariši
 • superbenzema9

  Hvala za savjet.

  23 Februara, 2021 at 8:05 pm Komentariši
 • Edo

  A savjeta nikad dosta, kao i prevara.

  Po meni, nema love bez robe i to je to.

  23 Februara, 2021 at 8:06 pm Komentariši
 • Amel Kocic

  Hvala na savjetu

  23 Februara, 2021 at 8:08 pm Komentariši
 • Boris

  Imao sam nekih losih iskustava na moju radost a njihovu zalost nisam se upecao dobro proslo. Ovo vecina korisnika ne procita a trebalo bi. Hvala vam

  23 Februara, 2021 at 8:11 pm Komentariši
  • Anesa | OLX.ba

   Poštovani Borise,

   Hvala Vam na ostavljenom komentaru. Vjerujemo da savjeti napisani u blogu mogu u velikoj mjeri pomoći OLX korisnicima da budu oprezniji pri kupoprodaji. I upravu ste, svjesni smo da nažalost veliki broj korisnika ne pročita naše savjete i zbog toga se trudimo da s vremena na vrijeme nagradimo korisnike koji odvoje svoje vrijeme i pročitaju korisne savjete.

   Srdačno Vas pozdravljamo!

   24 Februara, 2021 at 10:13 am Komentariši
   • Ramyyyy

    Hvala za savjet

    26 Februara, 2021 at 8:02 am Komentariši
 • Esad

  Hvala

  23 Februara, 2021 at 8:12 pm Komentariši
 • Amar

  Hvala na savjetu

  23 Februara, 2021 at 8:12 pm Komentariši
 • Selver

  Hvala vam

  23 Februara, 2021 at 8:15 pm Komentariši
 • Igorcavalera10

  Hvala na informacijama!

  23 Februara, 2021 at 8:18 pm Komentariši
 • Пеђа

  Хвала на савјету

  23 Februara, 2021 at 8:19 pm Komentariši
 • Bojan

  Hvala korisni savjeti

  23 Februara, 2021 at 8:23 pm Komentariši
 • Darko

  Mi prodavači također imamo stalne prevare od strane kupaca, koji se predstavljaju naivnim kupcima koji su nedužni i prevareni.
  Prodao sam polovan auto dio i čovjek je pokusao podvaliti svoj pokvaren dio i vratiti meni kao navodno da je moj bio neispravan.
  Na svu srecu svoj dio sam prethodno uslikao i primjetila se razlika od njegovog auto dijela.
  Nisu samo prodavači prevaranti, ima dosta kupaca koji nastoje prevarom pridobiti imovinsku korist.

  23 Februara, 2021 at 8:36 pm Komentariši
  • Anesa | OLX.ba

   Poštovani,

   Dijelimo Vaše mišljenje, iako je takvih slučajeva znatno manje. Mi naravno i u navedenim situacijama stojimo na raspolaganju da poduzmemo sankcije prema kupcu, naravno uz mogućnost dokazivanja sporne situacije. Podjednako nam je bitno da su zaštićeni i OLX kupci i prodavači.

   Srdačan pozdrav!

   24 Februara, 2021 at 10:10 am Komentariši
 • Ranko

  Hvala na savjetu 😊

  23 Februara, 2021 at 8:38 pm Komentariši
 • Bajram

  Fala na savjet

  23 Februara, 2021 at 8:38 pm Komentariši
 • xAmar99X

  hvala na savjetima

  23 Februara, 2021 at 8:46 pm Komentariši
 • Darko2e

  Hvala na obavjestenju

  23 Februara, 2021 at 8:47 pm Komentariši
 • Dragan

  Hvala na upozorenju i savjetu!

  23 Februara, 2021 at 8:47 pm Komentariši
 • Admir

  Dobra

  23 Februara, 2021 at 8:49 pm Komentariši
 • Novica

  Mnogo poucno. Hvala za savjete.

  23 Februara, 2021 at 8:53 pm Komentariši
 • hukic77

  Hvala na savjetu

  23 Februara, 2021 at 8:56 pm Komentariši
 • Muhidin

  Hvala za savjet

  23 Februara, 2021 at 8:57 pm Komentariši
 • Jasmin

  Hvala na savjetu

  23 Februara, 2021 at 8:59 pm Komentariši
 • Topicr

  Hvala

  23 Februara, 2021 at 9:02 pm Komentariši
 • Sone980

  👍

  23 Februara, 2021 at 9:03 pm Komentariši
 • Muamer

  Hvala

  23 Februara, 2021 at 9:07 pm Komentariši
 • Nedim

  Hvala na savjetu

  23 Februara, 2021 at 9:09 pm Komentariši
 • Zoka0909

  Хвала на објашњењу!

  23 Februara, 2021 at 9:14 pm Komentariši
 • Jug

  Hvala za savjet…

  23 Februara, 2021 at 9:23 pm Komentariši
 • Bricha

  Jako korisno za primiti na znanje

  23 Februara, 2021 at 9:25 pm Komentariši
 • Mario

  Hvala na savjetima

  23 Februara, 2021 at 9:31 pm Komentariši
 • Onetb

  Hvala na upozorenju!

  23 Februara, 2021 at 9:34 pm Komentariši
 • Nekretnine_

  Hvala na savjetu.

  23 Februara, 2021 at 9:46 pm Komentariši
 • antepcarpet

  Hvala na savjetu

  23 Februara, 2021 at 9:53 pm Komentariši
 • Mire30

  Kod mene licno bio pokusaj prevare ,komunikacija emailom,trazio podatke racuna za uplatu,kao da je zainteresovan za kupiti artikal i nakon uplate doci ce njegov agent da pokupi artikal,hehehe rekoh neka agent donese novac za artikal i zavrsicemo transakciju,i tu se gubi svaki trag komunikacije.

  23 Februara, 2021 at 10:02 pm Komentariši
  • Anesa | OLX.ba

   Pozdrav,

   Najčešće se prevare odvijaju upravo na način kako ste opisali. Zahtijeva se skretanje komunikacije van OLX-a, na e-mail, te onda ide pokušaj realizacije transakcije, uz traženje podataka sa Vaše kartice ili lažne uplate. Drago nam je da ste bili oprezni, a mi vam stojimo na raspolaganju za sve buduće situacije gdje možemo izvršiti provjeru korisnika ukoliko postoji sumnja da se radi o potencijalnoj prevari.

   24 Februara, 2021 at 10:07 am Komentariši
   • Nedeljko

    Već sam odbijao takve poruke sa dva profila. Bilo mi je sumnjivo, ali ubrzo ste ih vi blokirali. Hvala

    24 Februara, 2021 at 10:12 am Komentariši
 • Muhamed

  Hvala na savjetu

  23 Februara, 2021 at 10:05 pm Komentariši
 • Ze79

  Hvala na savjetu

  23 Februara, 2021 at 10:10 pm Komentariši
 • Goran

  Lijepo objasnjeno

  23 Februara, 2021 at 10:10 pm Komentariši
 • Sency87

  Hvala

  23 Februara, 2021 at 10:13 pm Komentariši
 • Amir

  Hvala

  23 Februara, 2021 at 10:13 pm Komentariši
 • Asko

  Hvala za savjet.

  23 Februara, 2021 at 10:15 pm Komentariši
 • Amir

  Hvala na savjetu

  23 Februara, 2021 at 10:19 pm Komentariši
 • Nikola

  Hvala na savjetu!

  23 Februara, 2021 at 10:23 pm Komentariši
 • edin

  pametna stvar

  23 Februara, 2021 at 10:25 pm Komentariši
 • Nikola

  Hvala na savjetu

  23 Februara, 2021 at 10:25 pm Komentariši
 • slavko

  hvala na savjetu

  23 Februara, 2021 at 10:30 pm Komentariši
 • Ivica

  Hvala za savjet! Lp

  23 Februara, 2021 at 10:41 pm Komentariši
 • Ivica

  Hvala na savjetu! Lp

  23 Februara, 2021 at 10:42 pm Komentariši
 • Dragonfly

  Sve ovo ima smisla, i svakako treba povesti racuna o sigurnosti…

  23 Februara, 2021 at 10:42 pm Komentariši
 • Almin

  Hvala na vasem unaprijedjenu same aplikacije.hvala sto zelite nama da pomognete u prodaji

  23 Februara, 2021 at 10:47 pm Komentariši
  • Anesa | OLX.ba

   Poštovani ALmine,

   Hvala vam puno na lijepim riječima.

   Srdačno vas pozdravljamo!

   24 Februara, 2021 at 10:02 am Komentariši
 • Rea89

  Sve lijepo objasnjeno hvala lijepa…

  23 Februara, 2021 at 10:54 pm Komentariši
 • Mrcamrca

  Hvala vam na svijetu

  23 Februara, 2021 at 10:55 pm Komentariši
 • Rea89

  Sve lijepo objasnjeno hvala puno na vasem timu i edukaciji…

  23 Februara, 2021 at 10:55 pm Komentariši
 • Hazim86

  Bravo

  23 Februara, 2021 at 11:04 pm Komentariši
 • fotovideoblic

  Hvala na savjetu

  23 Februara, 2021 at 11:21 pm Komentariši
 • Aren

  Hvala ,potpuno se slazem sa gore navedenim

  23 Februara, 2021 at 11:36 pm Komentariši
 • Arnel

  Potpuno se slazem sa gore navedeni.,hvala na pomoci

  23 Februara, 2021 at 11:36 pm Komentariši
 • Arnel

  Hvala

  23 Februara, 2021 at 11:37 pm Komentariši
 • Vanja

  Odlični savjeti.

  23 Februara, 2021 at 11:38 pm Komentariši
 • Sasazivinice

  Hvala na vasem savjetu

  23 Februara, 2021 at 11:47 pm Komentariši
 • erko2810

  Hvala

  23 Februara, 2021 at 11:48 pm Komentariši
 • Dragoljub

  Hvalaaa!

  23 Februara, 2021 at 11:48 pm Komentariši
 • MILORADr

  Hvala na savjetima

  23 Februara, 2021 at 11:56 pm Komentariši
 • Annnn

  Hvala na savjetu

  24 Februara, 2021 at 12:00 am Komentariši
 • Bojan

  Hvala na savjetu

  24 Februara, 2021 at 12:17 am Komentariši
 • AirTools

  Svaka čast na ovako iscrpnom savjetu. Jedino jedna opaska vezana za otvaranje paketa prilikom plaćanja. Koliko znam, kupac mog artikla, a i ja kao prodavač, nemamo nigdje opcije da označimo da je dozvoljeno otvaranje paketa prije plaćanja. Jedino moram zamoliti poštara kad dolazi po paket da negdje na tovarnom listu to označi, ali to često put zaboravim, tako da bi bilo poželjno malo poraditi na tom polju. Npr da ja kao prodavač mogu po defaultu u opcijama dozvoliti da se svi moji paketi mogu otvoriti prija placanja…
  Unaprijed hvala.
  AirTools

  24 Februara, 2021 at 12:22 am Komentariši
  • Anesa | OLX.ba

   Poštovani,

   Hvala Vam na konstruktivnoj sugestiji, prenijet ćemo je nadležnom odjelu i nadamo se da će ista biti usvojena. Tako je, da bi kupac mogao otvoriti pošiljku prilikom primitka, Vi kao prodavač to morate naglasiti prilikom predaje pošiljke.

   Srdačan pozdrav!

   24 Februara, 2021 at 10:00 am Komentariši
 • Fatih

  Hvala

  24 Februara, 2021 at 12:29 am Komentariši
 • Samir

  Veoma korisno. Hvala na savjetima.

  24 Februara, 2021 at 12:32 am Komentariši
 • Misel

  Hvala

  24 Februara, 2021 at 1:19 am Komentariši
 • MinnyAUTO

  Hvala na savjetima

  24 Februara, 2021 at 2:21 am Komentariši
 • bubi009

  Savjeti vrijedni pažnje i svaki je na mjestu. Samo bi da se pitam korisnike koji nisu 100 % verifikovani označio sa nekim crvenim ramom kao opomena da se dobro otvore oči prilikom kupoprodaje i da se usmjere na ove savjete,

  24 Februara, 2021 at 4:10 am Komentariši
 • Muhidin

  Hvala na savjetu…lp

  24 Februara, 2021 at 5:48 am Komentariši
 • Muhidin

  Hvala na savjetu..lp

  24 Februara, 2021 at 5:49 am Komentariši
 • Almir

  Hvala za savjet

  24 Februara, 2021 at 6:06 am Komentariši
 • Muamer

  Hvala na savjetu

  24 Februara, 2021 at 6:35 am Komentariši
 • Senad

  Odavno Već pokušavaju sa prevarama ali su naivni .

  24 Februara, 2021 at 6:36 am Komentariši
 • Muamer

  Hvala na savjetima bili su korisni

  24 Februara, 2021 at 6:36 am Komentariši
 • Nisail Halilovic

  Hvala na informaciji

  24 Februara, 2021 at 6:45 am Komentariši
 • Denis

  Hvala na savjetima

  24 Februara, 2021 at 6:57 am Komentariši
 • Ismet

  Koristan materijal. Hvala OLX!

  24 Februara, 2021 at 7:01 am Komentariši
 • feniks6

  Hvala,dugo sam na OLX,ovo su poznate stvari,ipak nije nas loše povremeno podsjetiti jer se vremena mjenjaju a prevaranti uvijek traže nove načine…

  24 Februara, 2021 at 7:19 am Komentariši
 • Nebojsa

  Hvala na savjetu

  24 Februara, 2021 at 7:20 am Komentariši
 • Ismir321

  Hvala

  24 Februara, 2021 at 7:41 am Komentariši
 • Musatafa

  Hvala na savjetu

  24 Februara, 2021 at 7:45 am Komentariši
 • radovan

  savjetovao bi sve da idu preko olix narucivanja i kad kupuju i kad prodaju
  sigurnije je dosta…

  24 Februara, 2021 at 7:47 am Komentariši
  • Anesa | OLX.ba

   Poštovani,

   Hvala Vam na podijeljenom savjetu. U pravu ste, korisnici su najviše zaštićeni kada se slanje pošiljki odvija integrisanom dostavom i plaća pouzećem kuriru. Naravno, razumijemo da korisnici zbog određenih razloga koriste i druge načine kupoprodaje i dostave, ali u tom slučaju treba postupati sa dosta opreza.

   Srdačno Vas pozdravljamo!

   24 Februara, 2021 at 9:50 am Komentariši
 • Mladen

  Hvala

  24 Februara, 2021 at 7:48 am Komentariši
 • Koska91

  Hvala

  24 Februara, 2021 at 8:10 am Komentariši
 • Jasmina Ikanović Imamović

  Hvala na korisnim uputama

  24 Februara, 2021 at 8:18 am Komentariši
 • David Husidic

  Hvala na korisnom savjetu
  Pozz

  24 Februara, 2021 at 8:19 am Komentariši
 • Mudrica

  Hvala…

  24 Februara, 2021 at 8:19 am Komentariši
 • Edin

  Hvala na savjetu

  24 Februara, 2021 at 8:35 am Komentariši
 • Haris

  Hvala

  24 Februara, 2021 at 8:42 am Komentariši
 • Adil

  Hvala na savjetu i brizi za komintente.Nedavno sam vam se obraćao u jednoj situaciji i tražio sankcije za prevaranta koji me blokirao na profilu i telefonu nakon prevare.Nisam dobio nikakav odgovor tako da neznam da li je šta urađeno po toj prijavi.Još jednom hvala na brizi i korektnom odnosu sa komintentima.

  24 Februara, 2021 at 8:52 am Komentariši
  • Anesa | OLX.ba

   Poštovani,

   Naša korisnička podrška pruža odgovore na sve upite koji nam pristignu. Zamolili bismo Vas da nam napišete Vaš e-mail s kojeg ste javili da provjerimo status Vaše prijave i zašto Vam nije stigao odgovor. Ukoliko ne želite pisati Vaš e-mail javno, možete pozvati našu korisničku podršku direktno telefonskim putem na broj telefona 033/407-700.

   Srdačan pozdrav!

   24 Februara, 2021 at 9:47 am Komentariši
 • Bernes

  Bravo prava stvar

  24 Februara, 2021 at 9:12 am Komentariši
 • Admir

  Hvala na informacijema

  24 Februara, 2021 at 9:13 am Komentariši
 • Admir

  Hvala na informacijama

  24 Februara, 2021 at 9:13 am Komentariši
 • Almir

  Hvala

  24 Februara, 2021 at 9:18 am Komentariši
 • Armin

  Top

  24 Februara, 2021 at 9:23 am Komentariši
 • Nenad

  Hvala na savjetu

  24 Februara, 2021 at 9:35 am Komentariši
 • FullEquipment

  Hvala na korisnom članku.

  24 Februara, 2021 at 9:48 am Komentariši
 • Harun

  Hvala

  24 Februara, 2021 at 9:52 am Komentariši
 • Eldin

  Hvala 🙂

  24 Februara, 2021 at 9:52 am Komentariši
 • Vu_cko1

  Nisam nikada ni posumnjao da nas OLX neće zaštititi. Hvala vam!!!

  24 Februara, 2021 at 10:07 am Komentariši
 • Djordje

  Hvala

  24 Februara, 2021 at 10:08 am Komentariši
 • Jovan

  Hvala za savjet

  24 Februara, 2021 at 10:09 am Komentariši
 • srebreniklive

  Oke

  24 Februara, 2021 at 10:10 am Komentariši
 • Sinisa 20

  Bravo za admina i njegov tim.

  24 Februara, 2021 at 10:10 am Komentariši
 • Muamer

  Hvalaa na savjetu

  24 Februara, 2021 at 10:20 am Komentariši
 • Aco

  Jbt radite bolje od Bezosa
  Sve sto ste napisali tako je dobro znati
  Na Piku nikada nisam imao problema ako izuzmen nesposobnost pojedinih za koliko toliko solidnu trgovacku komunikaciju
  A poslije citanja clanka sam se uvjerio da radite na zastiti potrosaca hahaha sto svakako pozdravljam i szo je jedan od razloga da cu i dalje da koristim vase usluge

  24 Februara, 2021 at 10:26 am Komentariši
 • bane881

  Hvala

  24 Februara, 2021 at 10:31 am Komentariši
 • Igor

  Hvala na informaciji i savjetu

  24 Februara, 2021 at 10:35 am Komentariši
 • Djordje

  Hvala, LP

  24 Februara, 2021 at 10:39 am Komentariši
 • Amer

  Hvala

  24 Februara, 2021 at 10:49 am Komentariši
 • Almir

  Hvala na savjetima

  24 Februara, 2021 at 10:50 am Komentariši
 • Samir

  Ok hvala na savjetu informacije koje puno znace

  24 Februara, 2021 at 10:53 am Komentariši
 • Mladen

  Hvala na savjetu!

  24 Februara, 2021 at 10:54 am Komentariši
 • Adis82

  Hvala Vam mnogo za upozorenja i savjete!

  24 Februara, 2021 at 10:58 am Komentariši
 • Elvir

  Hvala na iscrpnom savjetu

  24 Februara, 2021 at 11:16 am Komentariši
 • Ugo

  Svaka čast na sigurnosnoj podršci, i zato što brinete o korisnicima.

  24 Februara, 2021 at 11:22 am Komentariši
 • CrniVitez

  Hvala na savjetu puno veoma korisni ali nije mi došlo 50 olix kredita nakon kviza

  24 Februara, 2021 at 11:25 am Komentariši
  • Anesa | OLX.ba

   Poštovani,

   Naveli smo na kraju blog članka da će kredit doznačiti najkasnije u roku od 72 sata.

   Srdačan pozdrav!

   24 Februara, 2021 at 11:39 am Komentariši
 • Dino

  Hvala dobar savjet

  24 Februara, 2021 at 11:34 am Komentariši
 • Emir

  Hvala na poucnim i korisnim savjetima .

  24 Februara, 2021 at 11:34 am Komentariši
 • Lekamoto2

  Hvala

  24 Februara, 2021 at 11:41 am Komentariši
 • Dzeno

  Hvala na savjetu

  24 Februara, 2021 at 11:42 am Komentariši
 • CrniVitez

  Hvala na korisnim savjetima

  24 Februara, 2021 at 11:43 am Komentariši
 • Nedim

  Hvala

  24 Februara, 2021 at 11:50 am Komentariši
 • Nenad

  Korisno!

  24 Februara, 2021 at 11:55 am Komentariši
 • Ago

  Hvalaa

  24 Februara, 2021 at 12:03 pm Komentariši
 • Hare

  Hvala

  24 Februara, 2021 at 12:05 pm Komentariši
 • Hare

  Hvala na savjetu.

  24 Februara, 2021 at 12:06 pm Komentariši
 • Himzo

  Sve pohvale za OLX koji brine o svojim korisnicima…

  24 Februara, 2021 at 12:10 pm Komentariši
 • Samir

  Hvala za savjete!

  24 Februara, 2021 at 12:12 pm Komentariši
 • Ermin

  Hvala koristan savjet

  24 Februara, 2021 at 12:19 pm Komentariši
 • Haris

  KORISNO…

  24 Februara, 2021 at 12:27 pm Komentariši
 • Nermin

  Hvala na upozorenju i savjetu

  24 Februara, 2021 at 12:31 pm Komentariši
 • Colic

  Hvala

  24 Februara, 2021 at 12:34 pm Komentariši
 • Ljubisa

  Hvala na savjetu

  24 Februara, 2021 at 12:41 pm Komentariši
 • Monika

  Hvala

  24 Februara, 2021 at 12:43 pm Komentariši
 • Selma

  Hvala na savjetu

  24 Februara, 2021 at 12:46 pm Komentariši
 • Goran

  Hvala na savjetim

  24 Februara, 2021 at 12:50 pm Komentariši
 • LTSARAJEVO

  Hvala na savjetu

  24 Februara, 2021 at 12:51 pm Komentariši
 • Mato

  Hvala na savjetu..

  24 Februara, 2021 at 12:58 pm Komentariši
 • EA7

  Hvala vam na.savjetu

  24 Februara, 2021 at 1:09 pm Komentariši
 • EA7

  Hvala puno na savjrtima

  24 Februara, 2021 at 1:10 pm Komentariši
 • Eric

  Hvala

  24 Februara, 2021 at 1:17 pm Komentariši
 • Saša

  Ok, Hvala

  24 Februara, 2021 at 1:19 pm Komentariši
 • Ajdin

  Hvala

  24 Februara, 2021 at 1:20 pm Komentariši
 • Almir

  Hvala!

  24 Februara, 2021 at 1:21 pm Komentariši
 • Pehar

  Hvala na savjetu

  24 Februara, 2021 at 1:27 pm Komentariši
 • Uteg

  Hvala na obavijesti…..

  24 Februara, 2021 at 1:32 pm Komentariši
 • Uteg

  Hvala na obavijesti

  24 Februara, 2021 at 1:33 pm Komentariši
 • Denis

  Hvala 👍🏻👍🏻🔝

  24 Februara, 2021 at 1:33 pm Komentariši
 • Lax

  Hvala za savjet

  24 Februara, 2021 at 1:45 pm Komentariši
 • Igor

  Hvala

  24 Februara, 2021 at 1:52 pm Komentariši
 • RadionicaSan

  Hvala za savjete

  24 Februara, 2021 at 1:52 pm Komentariši
 • David

  Hvala

  24 Februara, 2021 at 1:54 pm Komentariši
 • Pedja

  Ok hvala

  24 Februara, 2021 at 1:54 pm Komentariši
 • Jasmin

  Hvala na savjetu

  24 Februara, 2021 at 1:58 pm Komentariši
 • Dragan

  Hvala na info…zasad nije bilo prevara…

  24 Februara, 2021 at 2:12 pm Komentariši
 • Nermin

  Hvala na savjetu

  24 Februara, 2021 at 2:12 pm Komentariši
 • Maid

  Hvala

  24 Februara, 2021 at 2:12 pm Komentariši
 • Maid

  Hvala 🖐

  24 Februara, 2021 at 2:13 pm Komentariši
 • Jasko

  Hvala, na savjetu

  24 Februara, 2021 at 2:16 pm Komentariši
 • Jasko

  Hvala na savjetu

  24 Februara, 2021 at 2:17 pm Komentariši
 • Dzons

  👍🏻

  24 Februara, 2021 at 2:21 pm Komentariši
 • Jasna

  Hvala vam

  24 Februara, 2021 at 2:22 pm Komentariši
 • Dragan

  Hvala na upozorenju

  24 Februara, 2021 at 2:23 pm Komentariši
 • Slaven

  Dobri savjeti. Hvala

  24 Februara, 2021 at 2:27 pm Komentariši
 • Edin

  Hvala na savjetu

  24 Februara, 2021 at 2:31 pm Komentariši
 • Ibrahim

  Svaka čast. I hvala vam što mislite na nas.

  24 Februara, 2021 at 2:31 pm Komentariši
 • refa04

  super

  24 Februara, 2021 at 2:32 pm Komentariši
 • Dragan

  Hvala za savjet

  24 Februara, 2021 at 2:38 pm Komentariši
 • Nane

  Hvala na savjetu

  24 Februara, 2021 at 2:44 pm Komentariši
 • Emir

  Hvala

  24 Februara, 2021 at 2:50 pm Komentariši
 • Vedran

  Korisno za cuti

  24 Februara, 2021 at 2:52 pm Komentariši
 • Nedeljko

  Već sam imao takva dva slučaja, ali vi ste reagovali i suspendovali korisnika vrlo brzo. 👍

  24 Februara, 2021 at 2:56 pm Komentariši
 • Samir Zahirovic

  Hvala na preporukama

  24 Februara, 2021 at 3:01 pm Komentariši
 • Cçcvvv

  Korisno.

  24 Februara, 2021 at 3:17 pm Komentariši
 • Tatarko

  Hvala na savjetu

  24 Februara, 2021 at 3:18 pm Komentariši
 • jassony

  Poboljsajte korisnicku podrsku, danima se ceka odgovor na zahtjev/upit, isto tako VASA PARTNERSKA kurirska sluzba je unazad 6 mjeseci katasrtrofa nikad ne ispostuju navedeni rok za dostavu akrtikla i povrat novca

  24 Februara, 2021 at 3:19 pm Komentariši
  • Anesa | OLX.ba

   Poštovani,

   Korisnička podrška uglavnom na sve upite odgovara u kratkom vremenskom roku, osim u izuzecima kada je upit poslan mimo našeg radnog vremena, ili ukoliko je prvo potrebno izvršiti određene provjere. Molimo da nam napišete e-mail s kojeg ste nam se javili da izvršio provjeru zašto još uvijek čekate odgovor na Vaš upit.

   Hvala unaprijed i srdačan pozdrav!

   25 Februara, 2021 at 9:42 am Komentariši
 • Nihad

  Super

  24 Februara, 2021 at 3:20 pm Komentariši
 • Milivoj

  Hvala na savjetima

  24 Februara, 2021 at 3:22 pm Komentariši
 • Asmir

  Hvala na savjetu

  24 Februara, 2021 at 3:27 pm Komentariši
 • Andjela

  Hvala na savjetu, vec sam naisla na dvije prevare povodom prodaje pasa na olx, mogu vam samo reci cuvajte se i dobro provjerite sve prije kupnje

  24 Februara, 2021 at 3:43 pm Komentariši
 • Amar_B

  Hvala

  24 Februara, 2021 at 3:46 pm Komentariši
 • Bibbbi

  Hvala za korisne savjete

  24 Februara, 2021 at 3:47 pm Komentariši
 • Imran

  Hvala za savjete

  24 Februara, 2021 at 3:48 pm Komentariši
 • Zule

  Hvala ma savjetima

  24 Februara, 2021 at 3:49 pm Komentariši
 • Amkooni

  Hvala za ovako korisne savjete

  24 Februara, 2021 at 3:50 pm Komentariši
 • Jasmin

  Hvala

  24 Februara, 2021 at 3:54 pm Komentariši
 • Samir

  Sejtanska posla 😁🤣

  24 Februara, 2021 at 3:56 pm Komentariši
 • Dragan

  Hvala ba upozorenju

  24 Februara, 2021 at 3:56 pm Komentariši
 • Edo

  Hvala na upozorenju

  24 Februara, 2021 at 3:58 pm Komentariši
 • Ernad

  Hvala na dodatnim informacijama..

  24 Februara, 2021 at 4:07 pm Komentariši
 • Davor

  Hvala

  24 Februara, 2021 at 4:09 pm Komentariši
 • HARIS

  Hvala

  24 Februara, 2021 at 4:11 pm Komentariši
 • Marko

  👌

  24 Februara, 2021 at 4:11 pm Komentariši
 • Amela

  Hvala. Lp

  24 Februara, 2021 at 4:14 pm Komentariši
 • Dzenny

  hvala

  24 Februara, 2021 at 4:19 pm Komentariši
 • Darko

  Hvala puno

  24 Februara, 2021 at 4:36 pm Komentariši
 • stefanxxx

  Hvala

  24 Februara, 2021 at 4:38 pm Komentariši
 • Željko Kusturić

  Hvala na korisnim savjetima i na odgovornosti.

  24 Februara, 2021 at 4:45 pm Komentariši
 • Eldin

  Hvala na savjetima LP

  24 Februara, 2021 at 4:46 pm Komentariši
 • Martino123456

  Hvala Vam za savjete i trud koji ste odvojili da nam napišete sve ovo, Sve pohvale OLX.ba timu i puno sreće u daljnjem radu. L.p. Takodjer i ostalim korisnicima sugeriram da dobro procitaju ovaj tekst i da ne nasjedaju na ovakve prevare..

  24 Februara, 2021 at 4:52 pm Komentariši
  • Anesa | OLX.ba

   Poštovani,

   Hvala Vam puno na lijepim riječima i željama. Nadamo se također da će što veći broj korisnika pročitati navedeni članak jer smo se potrudili da opišemo stvarne situacije sa stranice i potencijalne pokušaje prevare.

   Srdačno Vas pozdravljamo!

   25 Februara, 2021 at 9:40 am Komentariši
 • Amir

  Hvala na sugestijama i savjetima. Već dugo sam korisnik i otprilike se ponašam po ovim smjernicama ali nije na odmet pročitati ovo i podsjetiti se…. LP

  24 Februara, 2021 at 4:58 pm Komentariši
 • mido

  hvala na savjetu

  24 Februara, 2021 at 5:03 pm Komentariši
 • Manofmoney

  Extra nema dalje

  24 Februara, 2021 at 5:10 pm Komentariši
 • Damir_tz

  Hvala na savjetu

  24 Februara, 2021 at 5:12 pm Komentariši
 • Mirsad

  Hvala pridrzavam se preporucenog

  24 Februara, 2021 at 5:15 pm Komentariši
 • Fehim

  Hvala na savjetu ovo je odlicno za kupce.

  24 Februara, 2021 at 5:22 pm Komentariši
 • Mirza

  Hvala na savjetu

  24 Februara, 2021 at 5:31 pm Komentariši
 • Filip123678

  Nije mi dosao olx kredit nakon ankete

  24 Februara, 2021 at 5:33 pm Komentariši
  • Anesa | OLX.ba

   Poštovani,

   Naveli smo da dnu blog članka da će se kredit doznačiti najkasnije u roku od 72 sata nakon završetka ankete. Ukoliko bude potrebno iza navedenog roka možete se javiti našoj korisničkoj podršci putem emaila na pomoc@olx.ba.

   Srdačan pozdrav!

   25 Februara, 2021 at 9:35 am Komentariši
 • Amir

  Hvala na savjetu

  24 Februara, 2021 at 5:40 pm Komentariši
 • Draze

  Hvala na objašnjenju

  24 Februara, 2021 at 5:41 pm Komentariši
 • Akif

  Ok, hvala

  24 Februara, 2021 at 5:47 pm Komentariši
 • almir

  hvala na savjetu

  24 Februara, 2021 at 5:54 pm Komentariši
 • Eldar

  Odlicno

  24 Februara, 2021 at 6:01 pm Komentariši
 • Fade93

  Hvala za savjet

  24 Februara, 2021 at 6:02 pm Komentariši
 • Kasim

  Vrlo korisni savjeti imao sam par pokusaja prevare, bas kako je navedeno.

  24 Februara, 2021 at 6:02 pm Komentariši
 • Stana

  Hvala na savjetu

  24 Februara, 2021 at 6:05 pm Komentariši
 • Alma

  Hvala, hvala

  24 Februara, 2021 at 6:23 pm Komentariši
 • Samir

  Hvala na savjetu.

  24 Februara, 2021 at 6:25 pm Komentariši
 • Nusmir31713

  Vazno upozorenje jer ima svasta

  24 Februara, 2021 at 6:27 pm Komentariši
 • Tarik

  Najjednostavnije je platiti prilikom preuzimanja artikla uz prethodni pregled istog 😉

  24 Februara, 2021 at 6:32 pm Komentariši
 • darijan

  hvala na savjet sve je ok

  24 Februara, 2021 at 6:32 pm Komentariši
 • Amir

  Hvala Vam na savjetima

  24 Februara, 2021 at 6:40 pm Komentariši
 • Enis

  Hvala na savjetu

  24 Februara, 2021 at 6:41 pm Komentariši
 • Alen Mededovic

  Hvala na savjetu

  24 Februara, 2021 at 6:41 pm Komentariši
 • Nermin

  Hvala na informacijama

  24 Februara, 2021 at 6:46 pm Komentariši
 • FUAD

  Hvala puno na upozorenju

  24 Februara, 2021 at 6:50 pm Komentariši
 • Hasan

  Hvala

  24 Februara, 2021 at 6:52 pm Komentariši
 • Mirza Šišić

  Hvala za ovo obavještajne

  24 Februara, 2021 at 6:52 pm Komentariši
 • Darko

  Hvala na savjetu

  24 Februara, 2021 at 6:58 pm Komentariši
 • Mirnes

  Hvala na savjetu

  24 Februara, 2021 at 6:59 pm Komentariši
 • Dejan

  Hvala

  24 Februara, 2021 at 7:02 pm Komentariši
 • Vlado

  Hvalaaa

  24 Februara, 2021 at 7:05 pm Komentariši
 • Nermin

  Hvala što vodite brigu o svima.

  24 Februara, 2021 at 7:05 pm Komentariši
 • Nihad

  Hvala

  24 Februara, 2021 at 7:08 pm Komentariši
 • Sanjin

  Hvala

  24 Februara, 2021 at 7:25 pm Komentariši
 • Nixon84

  Hvala na savjetu.

  24 Februara, 2021 at 7:27 pm Komentariši
 • Renci84_

  Hvala za savjete.

  24 Februara, 2021 at 7:28 pm Komentariši
 • omcho76000

  Hvala na savjetu

  24 Februara, 2021 at 7:29 pm Komentariši
 • juka89

  Hvala na savjetima…od velike su koristi kako za kupce tako i prodavce

  24 Februara, 2021 at 7:33 pm Komentariši
 • Stanko

  Hvala

  24 Februara, 2021 at 7:38 pm Komentariši
 • Milan

  Hvala lepo

  24 Februara, 2021 at 7:39 pm Komentariši
 • Milan

  Hvalaaaaaaa punoo

  24 Februara, 2021 at 7:39 pm Komentariši
 • Samir

  Hvalaa

  24 Februara, 2021 at 7:40 pm Komentariši
 • Slaven

  Hvala

  24 Februara, 2021 at 7:41 pm Komentariši
 • juka89

  Hvala na savjetu

  24 Februara, 2021 at 7:42 pm Komentariši
 • Zokad

  Hvala

  24 Februara, 2021 at 7:47 pm Komentariši
 • Kemal

  Hvala

  24 Februara, 2021 at 7:48 pm Komentariši
 • Adnan

  Drago mi je da se napokon stane u kraj laznim oglasima

  24 Februara, 2021 at 7:48 pm Komentariši
 • Kapa1202

  Hvala na savijetu!!!

  24 Februara, 2021 at 7:50 pm Komentariši
 • nisic17

  Thx

  24 Februara, 2021 at 7:55 pm Komentariši
 • Cvrle

  Hvala

  24 Februara, 2021 at 7:56 pm Komentariši
 • Mile007

  Hvala

  24 Februara, 2021 at 7:58 pm Komentariši
 • Pajver

  Hvala na savjetu

  24 Februara, 2021 at 8:00 pm Komentariši
 • Ammar

  Hvala na savjetu

  24 Februara, 2021 at 8:02 pm Komentariši
 • Nabob5

  Hvala na savjetu

  24 Februara, 2021 at 8:04 pm Komentariši
 • Haman ugrožen

  Lijepa moja draga slatka pametna Anesica 😉

  24 Februara, 2021 at 8:06 pm Komentariši
 • Eko

  Hvala

  24 Februara, 2021 at 8:10 pm Komentariši
 • Adem

  Hvala

  24 Februara, 2021 at 8:12 pm Komentariši
 • Stipe

  Hvala na savjetu

  24 Februara, 2021 at 8:18 pm Komentariši
 • Vu_cko1

  Nisam ni sumnjao da će nas OLX zaštititi od prevaranata. Hvala za sve do sada, a i za ubuduće! Ponosan član OLX-a. 😉

  24 Februara, 2021 at 8:32 pm Komentariši
  • Anesa | OLX.ba

   Poštovani,

   Hvala Vama na povjerenju i lijepim riječima.

   Srdačno Vas pozdravljamo!

   25 Februara, 2021 at 9:28 am Komentariši
 • Ahmet

  Hvala

  24 Februara, 2021 at 8:34 pm Komentariši
 • Semir

  Hvala na savjetu

  24 Februara, 2021 at 8:40 pm Komentariši
 • Semir

  Hvala lijepa na savjetu

  24 Februara, 2021 at 8:40 pm Komentariši
 • Mustafa

  Hvala

  24 Februara, 2021 at 8:43 pm Komentariši
 • adnan

  Hvala za savjwt

  24 Februara, 2021 at 8:43 pm Komentariši
 • Adnan

  Hvala na savjetu.

  24 Februara, 2021 at 8:44 pm Komentariši
 • adnan

  Hvala na savjetu

  24 Februara, 2021 at 8:44 pm Komentariši
 • Almin

  OK

  24 Februara, 2021 at 8:46 pm Komentariši
 • Senko0502

  Vrlo korisno i poželjno često prijaviti zloupotrebe..ovakva upozorenja pa i pozive sam imao od svoje banke..puno je prevaranata…ja sam ih i prijavljivao

  24 Februara, 2021 at 8:51 pm Komentariši
 • Mustafa

  Svaka cast na saradnji

  24 Februara, 2021 at 8:54 pm Komentariši
 • dragan

  Hvala na dobrim upustvima

  24 Februara, 2021 at 8:54 pm Komentariši
 • Zehra

  Hvala na savjetu

  24 Februara, 2021 at 8:57 pm Komentariši
 • cicosinisa

  Hvala na savjetu slazem se

  24 Februara, 2021 at 8:58 pm Komentariši
 • Igor

  Hvala

  24 Februara, 2021 at 9:04 pm Komentariši
 • Elvir

  Hvala.

  24 Februara, 2021 at 9:05 pm Komentariši
 • Фута

  Хвала

  24 Februara, 2021 at 9:05 pm Komentariši
 • Darko

  Ok

  24 Februara, 2021 at 9:11 pm Komentariši
 • Nedim

  Hvala

  24 Februara, 2021 at 9:12 pm Komentariši
 • Matej

  Hvala na savijetu

  24 Februara, 2021 at 9:17 pm Komentariši
 • Dino

  Hvala na savjetu

  24 Februara, 2021 at 9:19 pm Komentariši
 • Enes

  Hvala na savjetu

  24 Februara, 2021 at 9:21 pm Komentariši
 • Suvad

  ok

  24 Februara, 2021 at 9:23 pm Komentariši
 • Tarik

  Hvala na savjetu.

  24 Februara, 2021 at 9:24 pm Komentariši
 • Zdravko

  Hvala na savjetu.

  24 Februara, 2021 at 9:27 pm Komentariši
 • Zdravko

  Hvala na savjetu

  24 Februara, 2021 at 9:28 pm Komentariši
 • dragan

  Hvala na dobro obajasnjenim upustvima

  24 Februara, 2021 at 9:31 pm Komentariši
 • Esmer

  Hvala

  24 Februara, 2021 at 9:31 pm Komentariši
 • Boki

  👍

  24 Februara, 2021 at 9:34 pm Komentariši
 • Enes

  Na sve treba obratiti paznju

  24 Februara, 2021 at 9:35 pm Komentariši
 • Barnjak

  Hvala na savjetu

  24 Februara, 2021 at 9:37 pm Komentariši
 • Okrob

  Ok!Hvala!

  24 Februara, 2021 at 9:42 pm Komentariši
 • Armin

  Hvala na savjetu

  24 Februara, 2021 at 9:49 pm Komentariši
 • Haris

  Hvala na savjetima.

  24 Februara, 2021 at 9:50 pm Komentariši
 • Stefan

  Hvala

  24 Februara, 2021 at 9:51 pm Komentariši
 • Adnan

  Hvala na obavjesti.

  24 Februara, 2021 at 9:51 pm Komentariši
 • nermin1

  hvala na savjetu

  24 Februara, 2021 at 9:53 pm Komentariši
 • Harun

  Hvala jako dobro objasnjeno sve.

  24 Februara, 2021 at 9:57 pm Komentariši
 • Harun

  Hvala jako korisno

  24 Februara, 2021 at 9:57 pm Komentariši
 • blueadi

  hvala 👀

  24 Februara, 2021 at 10:09 pm Komentariši
 • Muhamed

  Hvala na savjetu

  24 Februara, 2021 at 10:10 pm Komentariši
 • Nemanja

  Jasno kao dan

  24 Februara, 2021 at 10:11 pm Komentariši
 • Vlado

  Hvaaalaaaa

  24 Februara, 2021 at 10:12 pm Komentariši
 • Jovan

  Hvala

  24 Februara, 2021 at 10:21 pm Komentariši
 • mladen

  Hvala na savjetima. Na Piku sam skoro od osnivanja i zaista nisam naisao ni nakakav vid prevare.

  24 Februara, 2021 at 10:22 pm Komentariši
  • Anesa | OLX.ba

   Poštovani,

   Hvala Vam na dugogodišnjem povjerenju. Negativnih iskustava zaista ima jako malo, ali svejedno osjećamo potrebu da s vremena na vrijeme informišemo naše korisnike i podsjetimo na oprez. Drago nam je da su Vaša iskustva pozitivna i da ste ga podijelili sa nama.

   Srdačno Vas pozdravljamo!

   25 Februara, 2021 at 9:26 am Komentariši
 • Aprilijars

  Hvala na savjetu.

  24 Februara, 2021 at 10:32 pm Komentariši
 • Selma72

  Hvala na savjetu.Dugo sam na OLX u i prezadovoljan sam suradnjom.Nisam imao negativna iskustva.Lp.

  24 Februara, 2021 at 10:42 pm Komentariši
  • Anesa | OLX.ba

   Poštovani/a,

   Hvala Vam na komentaru i dugogodišnjem povjerenju.

   Srdačno Vas pozdravljamo!

   25 Februara, 2021 at 9:25 am Komentariši
 • emsad16

  Hvala vam na savjetu!

  24 Februara, 2021 at 10:45 pm Komentariši
 • Elvir

  Hvala na savjetu

  24 Februara, 2021 at 10:48 pm Komentariši
 • Damir3

  Hvala Vam na savjetu

  24 Februara, 2021 at 10:55 pm Komentariši
 • Avdo

  Hvala na savjetu

  24 Februara, 2021 at 11:02 pm Komentariši
 • Avdo

  Hvala

  24 Februara, 2021 at 11:04 pm Komentariši
 • Darko

  Hvala na savjetu

  24 Februara, 2021 at 11:07 pm Komentariši
 • Aleksandar

  HVALA

  24 Februara, 2021 at 11:12 pm Komentariši
 • Dule

  Hvala na savjetu

  24 Februara, 2021 at 11:17 pm Komentariši
 • Denis

  Hvala na savjetu

  24 Februara, 2021 at 11:21 pm Komentariši
 • Amel

  Hvala na savjetima

  24 Februara, 2021 at 11:26 pm Komentariši
 • Emir

  Olx korak ispred

  24 Februara, 2021 at 11:27 pm Komentariši
 • Pitamsepitam

  Hvala !

  24 Februara, 2021 at 11:30 pm Komentariši
 • Fudo

  Dobre preporuke zlata vrijede

  24 Februara, 2021 at 11:37 pm Komentariši
 • Mujo

  Svaka ćas

  24 Februara, 2021 at 11:49 pm Komentariši
 • Snezan

  Hvala na savjetu i brizi naravno!

  24 Februara, 2021 at 11:59 pm Komentariši
 • Jerry

  Hvala sve uredu

  24 Februara, 2021 at 11:59 pm Komentariši
 • ElvirMaglaj

  hvala lijepo

  25 Februara, 2021 at 12:22 am Komentariši
 • AlmirMujkic

  Hvala na uputstvima.

  25 Februara, 2021 at 12:24 am Komentariši
 • AlmirMujkic

  Hvala.

  25 Februara, 2021 at 12:34 am Komentariši
 • Esmirr

  Tnx

  25 Februara, 2021 at 12:34 am Komentariši
 • Aldin

  Hvala na savjetu

  25 Februara, 2021 at 1:20 am Komentariši
 • Dome7

  Hvala na savjetima

  25 Februara, 2021 at 3:32 am Komentariši
 • Frx1801

  Hvala na savjetu

  25 Februara, 2021 at 4:09 am Komentariši
 • Atomski mrav

  Hvala na savjetu

  25 Februara, 2021 at 6:12 am Komentariši
 • Zodra

  Nista sto nisam znao i ranije, ali ipak hvala. Cijenim trud.

  25 Februara, 2021 at 6:27 am Komentariši
 • Dragana

  Hvala na savjetu

  25 Februara, 2021 at 6:44 am Komentariši
 • Edin

  Hvala

  25 Februara, 2021 at 6:46 am Komentariši
 • adilboss

  Prva transakcija 2009te godine, sje*o me lik za 130 KM

  25 Februara, 2021 at 7:12 am Komentariši
 • DeVito86

  Zahvaljujem 😄

  25 Februara, 2021 at 7:14 am Komentariši
 • Edvin

  Hvala

  25 Februara, 2021 at 7:15 am Komentariši
 • Renan

  Hvala . Veoma korisno.

  25 Februara, 2021 at 7:27 am Komentariši
 • Dalibor

  Hvala na savjetu

  25 Februara, 2021 at 7:29 am Komentariši
 • bozena22

  vrlo poucno i korisno hvala olx

  25 Februara, 2021 at 7:37 am Komentariši
 • Dino

  Hvala

  25 Februara, 2021 at 7:41 am Komentariši
 • Nihad 122

  Hvala na savjetu 👍🏻

  25 Februara, 2021 at 7:42 am Komentariši
 • Dejan

  Hvalaa

  25 Februara, 2021 at 7:52 am Komentariši
 • Hajro_93

  Hvala na savjetima i upozorenjima

  25 Februara, 2021 at 8:02 am Komentariši
 • nermin

  Hvala na savjetu

  25 Februara, 2021 at 8:24 am Komentariši
 • Dejan Trivun

  Hvala Vam na savjetu!

  25 Februara, 2021 at 8:27 am Komentariši
 • Mate

  Hvala na savjetima

  25 Februara, 2021 at 8:29 am Komentariši
 • Supermare

  Ok. Hvala

  25 Februara, 2021 at 8:32 am Komentariši
 • Nermin

  Hvala na savjetu

  25 Februara, 2021 at 8:34 am Komentariši
 • Zeljko

  Hvala na savjetu

  25 Februara, 2021 at 8:56 am Komentariši
 • Teraflops

  Svaka čast – informativno

  25 Februara, 2021 at 8:56 am Komentariši
 • Damir3

  Hvala za savjete.

  25 Februara, 2021 at 9:03 am Komentariši
 • cungicbn

  Hvala na savjetu

  25 Februara, 2021 at 9:03 am Komentariši
 • Almir

  Veoma poucni savjeti. Hvala

  25 Februara, 2021 at 9:12 am Komentariši
 • Mirzet

  Hvala na savjetima lp

  25 Februara, 2021 at 9:38 am Komentariši
 • Slavko

  👍

  25 Februara, 2021 at 9:47 am Komentariši
 • Ernad

  Hvala

  25 Februara, 2021 at 9:51 am Komentariši
 • Ernad

  Hvala puno 🙂

  25 Februara, 2021 at 9:52 am Komentariši
 • Александар

  Веома добри савјети. Хвала.

  25 Februara, 2021 at 9:56 am Komentariši
 • Sanjin

  Hvala na savjetu i upozorenju.

  25 Februara, 2021 at 9:57 am Komentariši
 • dadolav

  Hvala na savjetu I uputama

  25 Februara, 2021 at 10:01 am Komentariši
 • Rfactor

  👍

  25 Februara, 2021 at 10:04 am Komentariši
 • Hercegkonjic

  Hvala

  25 Februara, 2021 at 10:07 am Komentariši
 • Vladimir

  Podrzavam unapredjenje sajta

  25 Februara, 2021 at 10:10 am Komentariši
 • Adel

  Hvala na savijetima i naravno na kreditu

  25 Februara, 2021 at 10:11 am Komentariši
 • Negrin

  Hvala

  25 Februara, 2021 at 10:12 am Komentariši
 • Mile

  Hvala na savetu

  25 Februara, 2021 at 10:13 am Komentariši
 • Kenan

  Hvala puno na savjetu

  25 Februara, 2021 at 10:17 am Komentariši
 • dulebn

  Hvala na info

  25 Februara, 2021 at 10:27 am Komentariši
 • Emrah_144

  Hvala

  25 Februara, 2021 at 10:34 am Komentariši
 • Milan

  Hvala na savjetu

  25 Februara, 2021 at 10:40 am Komentariši
 • Milan

  Hvala na savjetu!!!

  25 Februara, 2021 at 10:41 am Komentariši
 • Ferid

  Hvala na informacijama

  25 Februara, 2021 at 10:50 am Komentariši
 • Nino Bel8v

  Hvala na savjetu.

  25 Februara, 2021 at 10:51 am Komentariši
 • Albin

  Vrijeme je i bilo da se prevarantima stane u kraj, nadam se da ce funkcionisat, nikom se vise na viber ne javljam, jarane pisemo preko oxl i cao .

  25 Februara, 2021 at 10:57 am Komentariši
 • Kadusic

  Hvala na savjetu

  25 Februara, 2021 at 11:09 am Komentariši
 • Dobar

  Odlično

  25 Februara, 2021 at 11:13 am Komentariši
 • Mladen Bjelajac

  Hvala i svaka čast na dragocijenim uputstvima da bi nas zaštitili od prevara,a i sam se pridržavam istih.

  25 Februara, 2021 at 11:22 am Komentariši
 • Dejan

  hvala

  25 Februara, 2021 at 11:29 am Komentariši
 • puma_vct

  Hvala OLX ekipi, stvarno dobari savjeti.

  Zelim im sve najbolje u ovakvom radu.

  25 Februara, 2021 at 11:30 am Komentariši
 • Samir Halilovic

  Hvala na korisnom savjetu

  25 Februara, 2021 at 11:36 am Komentariši
 • Cosa101

  Veoma korisno. Hvala

  25 Februara, 2021 at 11:57 am Komentariši
 • Korni

  Ispunio kviz, kredite nisam dobio, notifikacija i dalje stoji u vrhu ekrana.
  Hvala na razumijevanju.

  25 Februara, 2021 at 12:00 pm Komentariši
  • Anesa | OLX.ba

   Poštovani,

   Na dnu blog članka smo naglasili da će se doznačavanje kredita izvršiti najkasnije u roku od 72 sata.

   Srdačan pozdrav!

   25 Februara, 2021 at 2:26 pm Komentariši
 • Bojan

  Hvala

  25 Februara, 2021 at 12:05 pm Komentariši
 • Duki

  Hvala

  25 Februara, 2021 at 12:10 pm Komentariši
 • Emir Osmanovic

  Ok,hvala OLX

  25 Februara, 2021 at 12:24 pm Komentariši
 • almir

  hvala na inf….

  25 Februara, 2021 at 12:33 pm Komentariši
 • Marina

  Hvala

  25 Februara, 2021 at 12:38 pm Komentariši
 • almir

  pozz Olx, sta da popunim u ovo trece polje web stranica? Jer mi pise komentar ceka moderiranje

  25 Februara, 2021 at 12:39 pm Komentariši
  • Anesa | OLX.ba

   Poštovani,

   Nismo razumjeli najbolje Vaš komentar. Na koje polje se odnosi?

   25 Februara, 2021 at 2:28 pm Komentariši
 • Adi

  Hvala na savjetu

  25 Februara, 2021 at 1:11 pm Komentariši
 • Muamer

  Hvala na savjetu

  25 Februara, 2021 at 1:12 pm Komentariši
 • Vedad

  Hvala velika..

  25 Februara, 2021 at 1:51 pm Komentariši
 • Oldtime

  Hvala na savjetu.

  25 Februara, 2021 at 2:07 pm Komentariši
 • Azuregos998

  Hvala na savjetu

  25 Februara, 2021 at 2:12 pm Komentariši
 • DejanPetrovic

  Hvala na savjetima

  25 Februara, 2021 at 2:12 pm Komentariši
 • Senadin

  Hvala na savjetu

  25 Februara, 2021 at 2:15 pm Komentariši
 • Ismet

  Dobar savjet

  25 Februara, 2021 at 2:15 pm Komentariši
 • Ismet

  Dobar savjet zllata vrijedi

  25 Februara, 2021 at 2:19 pm Komentariši
 • Ismet

  Hvala na savjetu

  25 Februara, 2021 at 2:20 pm Komentariši
 • Branko 29

  Hvala na savjetu

  25 Februara, 2021 at 2:32 pm Komentariši
 • Zoran Ilić

  Hvala

  25 Februara, 2021 at 2:44 pm Komentariši
 • Almir

  Hvala na informaciji

  25 Februara, 2021 at 2:58 pm Komentariši
 • Krivaja

  Četvere oči treba otvoriti na današnjem vaktu.

  25 Februara, 2021 at 3:11 pm Komentariši
 • Asmeru

  Hvala

  25 Februara, 2021 at 3:30 pm Komentariši
 • Nebojša

  Hvala

  25 Februara, 2021 at 3:37 pm Komentariši
 • Elvedin Spiodic

  Ok Hvala

  25 Februara, 2021 at 3:47 pm Komentariši
 • Elvedin

  Hvala

  25 Februara, 2021 at 3:49 pm Komentariši
 • MawiGenius

  Hvala

  25 Februara, 2021 at 4:09 pm Komentariši
 • Nady

  Hvala na savjetu

  25 Februara, 2021 at 4:12 pm Komentariši
 • Lozinka

  Hvala na savjetima

  25 Februara, 2021 at 4:29 pm Komentariši
 • Lozinka

  Hvala na savjetima!!!

  25 Februara, 2021 at 4:31 pm Komentariši
 • Admirkalel

  Hvala na inf..

  25 Februara, 2021 at 4:34 pm Komentariši
 • Admirkalel

  Hvala na inf.

  25 Februara, 2021 at 4:34 pm Komentariši
 • Saša

  Hvala na savjetima.

  25 Februara, 2021 at 4:34 pm Komentariši
 • anadin92

  Hvala…

  25 Februara, 2021 at 4:47 pm Komentariši
 • Daniel

  Hvala!!!

  25 Februara, 2021 at 5:16 pm Komentariši
 • Joka

  Hvala na savjetu . Dobro je da vas imamo tako pošaljite savjet povremeno ❤️

  25 Februara, 2021 at 5:19 pm Komentariši
 • Josip

  Hvala na informaciji

  25 Februara, 2021 at 5:24 pm Komentariši
 • Sinisa

  Ok

  25 Februara, 2021 at 5:25 pm Komentariši
 • Fazil

  Hvala na savjetu

  25 Februara, 2021 at 5:25 pm Komentariši
 • Dario Puljić

  Odlicni savjeti. Hvala!

  25 Februara, 2021 at 5:27 pm Komentariši
 • Dino

  Hvala na savjetu

  25 Februara, 2021 at 5:33 pm Komentariši
 • Bošlp

  Hvala

  25 Februara, 2021 at 5:35 pm Komentariši
 • Zoran

  Hvala na informacijama…

  25 Februara, 2021 at 5:38 pm Komentariši
 • Esad

  Odlicno

  25 Februara, 2021 at 5:45 pm Komentariši
 • Hasan

  Hvala za savjet

  25 Februara, 2021 at 6:05 pm Komentariši
 • Miloscina23

  Ok,hvala!

  25 Februara, 2021 at 6:08 pm Komentariši
 • Enver

  Hvala na savijetu

  25 Februara, 2021 at 6:09 pm Komentariši
 • Jaskoo1988

  Hvala

  25 Februara, 2021 at 6:13 pm Komentariši
 • Mirchee

  Hvala na savjetu 🙂

  25 Februara, 2021 at 6:19 pm Komentariši
 • Mirko

  Hvala

  25 Februara, 2021 at 6:24 pm Komentariši
 • Momir

  Hvala

  25 Februara, 2021 at 6:24 pm Komentariši
 • Eldin Rabić

  Hvala puno što brinete o svojim korisnicima,svaka čast

  25 Februara, 2021 at 6:38 pm Komentariši
 • Eldin Rabić

  Hvala sto brinete o svojim korisnicima svaka vam cast

  25 Februara, 2021 at 6:39 pm Komentariši
 • Stanko

  Svala na savjetu lijep poz.

  25 Februara, 2021 at 6:40 pm Komentariši
 • Stanko

  Hvala na savjetu lijep poz.

  25 Februara, 2021 at 6:41 pm Komentariši
 • Marijan

  Ok hvala

  25 Februara, 2021 at 6:43 pm Komentariši
 • Mursel

  Ok hvala

  25 Februara, 2021 at 6:47 pm Komentariši
 • Dejan

  Hvala na informaciji

  25 Februara, 2021 at 6:49 pm Komentariši
 • Ashad Mazgić

  Hvala na obavijesti!

  25 Februara, 2021 at 6:53 pm Komentariši
 • Senaid

  Hvala na korisnim savjetima

  25 Februara, 2021 at 6:58 pm Komentariši
 • Suzana

  Hvala na savjetima

  25 Februara, 2021 at 7:11 pm Komentariši
 • Aleksandar

  Hvala na savjetu

  25 Februara, 2021 at 7:11 pm Komentariši
 • Almir

  Hvala na savjetu

  25 Februara, 2021 at 7:29 pm Komentariši
 • Anel

  Hvala na savjetu..

  25 Februara, 2021 at 7:42 pm Komentariši
 • Sibel

  Hvala puno na objašnjenju jako pozitivno

  25 Februara, 2021 at 7:47 pm Komentariši
 • perobp

  Hvala na upozorenjima

  25 Februara, 2021 at 7:49 pm Komentariši
 • Aqua

  Hvala na informaciji

  25 Februara, 2021 at 8:01 pm Komentariši
 • Mirza

  Hvala na savjetu. Imao sam par puta slicne ponude ali kada sam vidio da kupac nema pouzdan profil i da ima zvjezdicu odma sam ga blokirao.

  25 Februara, 2021 at 8:08 pm Komentariši
 • Sasa

  Odlicno. Koja minuta provjere, spasi od prevare

  25 Februara, 2021 at 8:18 pm Komentariši
 • Sasa

  Odlicno, koja minuta provjere, spasi od prevare

  25 Februara, 2021 at 8:18 pm Komentariši
 • Branko

  hvala lijepa na informacijama i pozdrav.

  25 Februara, 2021 at 8:19 pm Komentariši
 • Alendrina

  Hvala vam. Lp

  25 Februara, 2021 at 8:21 pm Komentariši
 • Miodrag77

  Hvala na savjetu

  25 Februara, 2021 at 8:42 pm Komentariši
 • Adis

  Hvala na savjetima

  25 Februara, 2021 at 8:42 pm Komentariši
 • Miodrag77

  Hvala na savjetu

  25 Februara, 2021 at 8:46 pm Komentariši
 • Ladanjosipp

  Hvala na savjetima

  25 Februara, 2021 at 8:51 pm Komentariši
 • Adnan

  Hvala na savjetu
  Lp

  25 Februara, 2021 at 8:52 pm Komentariši
 • mesud

  Hvala na savjetu

  25 Februara, 2021 at 9:21 pm Komentariši
 • Tarik

  Svaka cast, hvala vam!

  25 Februara, 2021 at 9:26 pm Komentariši
 • ALMIR

  Hvala.na svajetu.ali vecina ce vjerovatno po svome..dok se iskusi nesto od gore navedenog

  25 Februara, 2021 at 9:32 pm Komentariši
 • Almir

  Sve jasno ko dan

  25 Februara, 2021 at 9:56 pm Komentariši
 • Kalont

  Hvala na savjetu

  25 Februara, 2021 at 10:03 pm Komentariši
 • Amel_Jezero

  Hvala na savjetu

  25 Februara, 2021 at 10:05 pm Komentariši
 • Daniel

  Korisni savjeti !

  25 Februara, 2021 at 10:11 pm Komentariši
 • Daniel

  Odlican savjet !

  25 Februara, 2021 at 10:11 pm Komentariši
 • IZET

  Odlična uputstva.hvala

  25 Februara, 2021 at 10:16 pm Komentariši
 • IZET

  Odlični savjeti hvala

  25 Februara, 2021 at 10:17 pm Komentariši
 • Adox

  Hvala

  25 Februara, 2021 at 10:17 pm Komentariši
 • Stimac

  Hvala na savjetu

  25 Februara, 2021 at 10:36 pm Komentariši
 • Elvis

  Hvala na savjetu

  25 Februara, 2021 at 10:38 pm Komentariši
 • Adnan

  Hvala na savjetima

  25 Februara, 2021 at 10:41 pm Komentariši
 • Halil

  Hvala

  25 Februara, 2021 at 10:44 pm Komentariši
 • Halil

  Hvala na savjetu

  25 Februara, 2021 at 10:45 pm Komentariši
 • Илија

  Хвала за савјете

  25 Februara, 2021 at 10:45 pm Komentariši
 • Miljan

  Hvala

  25 Februara, 2021 at 11:24 pm Komentariši
 • Ivona32956

  Hvala lipa baš super..pozdrav iz Splita🤗

  26 Februara, 2021 at 12:18 am Komentariši
 • Nemanja

  Hvala vam na upozorenju

  26 Februara, 2021 at 12:24 am Komentariši
 • Dario

  Hvala

  26 Februara, 2021 at 12:27 am Komentariši
 • Ejbvc212

  Hvala

  26 Februara, 2021 at 12:50 am Komentariši
 • Haris

  Hvala

  26 Februara, 2021 at 5:26 am Komentariši
 • Harisgt

  Hvala

  26 Februara, 2021 at 5:26 am Komentariši
 • Alen

  Hvala na savjetu

  26 Februara, 2021 at 6:09 am Komentariši
 • Gojko

  Hvala na obavijesti

  26 Februara, 2021 at 6:18 am Komentariši
 • Almin1997

  Hvala na savjetu

  26 Februara, 2021 at 6:18 am Komentariši
 • Emir

  Hvala

  26 Februara, 2021 at 7:30 am Komentariši
 • Mladen

  Hvala na savjetu

  26 Februara, 2021 at 8:02 am Komentariši
 • Jasmin

  Hvala

  26 Februara, 2021 at 8:04 am Komentariši
 • Muamer

  Hvala!!!

  26 Februara, 2021 at 8:40 am Komentariši
 • Muamer

  Hvala

  26 Februara, 2021 at 8:40 am Komentariši
 • Dino

  Hvala na savjetima

  26 Februara, 2021 at 9:09 am Komentariši
 • Daca75

  Hvala na savjetu

  26 Februara, 2021 at 9:23 am Komentariši
 • Veldina2512

  Savjeti svi na mjestu, onako kako zaista i jeste i kako se i dešava. Dobivala sam često poruke sa sadržajem u kojem se nalazi email adresa i molba da se javim na isti, što sam ignorirala, ali svakako da ću ubuduće obavještavati o tome korisničku službu, zbog daljnje procedure. Hvala.

  26 Februara, 2021 at 9:45 am Komentariši
 • Zikret

  Hvala na savjetu i informacijama

  26 Februara, 2021 at 9:51 am Komentariši
 • badgonzzoo

  Ja sam vec dva puta bio prevaren, tako da sam naučio na teži način, te dve prevare su me koštale 600km minusa uspio sam smanjiti malo gubitak ali naravno ne sve. Tako da čuvajte se…

  26 Februara, 2021 at 9:56 am Komentariši
 • Memnun Bećirović

  Hvala na savjetu

  26 Februara, 2021 at 10:14 am Komentariši
 • Nedzad

  Hvalaa

  26 Februara, 2021 at 10:19 am Komentariši
 • Mujo

  Da

  26 Februara, 2021 at 11:14 am Komentariši
 • Mujo

  Hvala

  26 Februara, 2021 at 11:16 am Komentariši
 • Goran

  Ok

  26 Februara, 2021 at 12:06 pm Komentariši
 • Muhamed

  Hvala na korisnim savjetima.

  26 Februara, 2021 at 12:23 pm Komentariši
 • Muhamed

  Hvala nakorisnim savjetima

  26 Februara, 2021 at 12:23 pm Komentariši
 • Adin1234

  Korisno

  26 Februara, 2021 at 12:25 pm Komentariši
 • Nebojsa82

  Hvala

  26 Februara, 2021 at 1:07 pm Komentariši
 • Mirzet12345

  hvala

  26 Februara, 2021 at 2:11 pm Komentariši
 • 1980ad0

  Hvala na informacijama

  26 Februara, 2021 at 2:14 pm Komentariši
 • Boris

  Hvala

  26 Februara, 2021 at 2:26 pm Komentariši
 • Refik

  Hvala na savjetima, desilo mi se jednom da me prevare ali poslije ovog vjerujem da vise nece..

  26 Februara, 2021 at 3:01 pm Komentariši
 • Simbad2

  Kako znati da je prodavac oznacio da se posiljka smije otpakovati kako bi se prije placanja pri dostavi uvjerio da je elektronski uredzaj nov i ispravan

  26 Februara, 2021 at 3:07 pm Komentariši
  • Benjamin | OLX.ba

   Poštovani,

   u dogovoru s prodavačem, prilikom uručenja paketa kurirskoj službi moguće je navesti oogućavanje pregleda sadržaja paketa.

   Pri isporuci, kurir će omogućiti vizuelni pregled paketa, bez mogućnoosti testiranja, ili otvaranja originalne ambalaže.

   Za dodatna pitanja u vezi isporuke molimo Vas da kontaktirate kurirsku službu.

   2 Marta, 2021 at 9:29 am Komentariši
 • Hasan

  Hvala

  26 Februara, 2021 at 3:09 pm Komentariši
 • Nihad

  Hvala za savjetovanje.

  26 Februara, 2021 at 3:15 pm Komentariši
 • Kristijan

  Hvala

  26 Februara, 2021 at 3:51 pm Komentariši
 • Mladen

  Hvala

  26 Februara, 2021 at 3:53 pm Komentariši
 • Adi

  Hvala na savjetima.

  26 Februara, 2021 at 4:02 pm Komentariši
 • Erminkajtez

  Hvala

  26 Februara, 2021 at 4:43 pm Komentariši
 • Asmir

  Hvala

  26 Februara, 2021 at 4:50 pm Komentariši
 • Nermin

  Treba zabraniti korisnicima koji nisu verifikovali e-mail i telefon, da se javljaju sa pitanjima u vezi sa kupovinom. Takodje, treba prodavacima koji nemaju na stanju artikal, zabraniti da ga prodaju. U danasnje vrijeme, nista ne mozes ni kupiti, jer uvijek nesto fali, nema na stanju isl. Ovo rade da se promovisu, nepotrebno prosiruju profil, a ne nude ono sto su objavili. Olx je u danasnje doba postao ono sto je online pijaca na facebook-u, a to nije ni blizu ozbiljna on line kupo-prodaja. Zbog toga je i sigurnost na takvom nivou, kako ste i opisali da se desava.

  26 Februara, 2021 at 5:01 pm Komentariši
  • Anesa | OLX.ba

   Poštovani,

   Ukoliko imate dokaz da određeni prodavač artikal nema na stanju molimo da nam ga pošaljete putem e-maila na pomoc@olx.ba i isti će biti uklonjen. U suprotnom mi ne možemo znati stanje artikala kod prodavača.

   Hvala unaprijed i srdačan pozdrav!

   2 Marta, 2021 at 9:18 am Komentariši
 • Nedzad

  Hvalaaa

  26 Februara, 2021 at 5:05 pm Komentariši
 • Zoran

  Hvala

  26 Februara, 2021 at 5:06 pm Komentariši
 • Dzemal

  Hvala

  26 Februara, 2021 at 5:07 pm Komentariši
 • muharem

  hvala puno, razumio sam u potpunosti…

  26 Februara, 2021 at 5:26 pm Komentariši
 • Igor

  Hvala na savjetima

  26 Februara, 2021 at 5:38 pm Komentariši
 • Sabit

  Sve ok,već obraćam pažnju

  26 Februara, 2021 at 6:47 pm Komentariši
 • Have

  Hvala Vam

  26 Februara, 2021 at 6:52 pm Komentariši
 • Senad_1984

  Hvala na savijetu….

  26 Februara, 2021 at 6:53 pm Komentariši
 • Almedin

  Hvala na savjetu

  26 Februara, 2021 at 6:57 pm Komentariši
 • Almedin

  Hvala na savjetima

  26 Februara, 2021 at 6:57 pm Komentariši
 • Nedžad

  Hvala

  26 Februara, 2021 at 6:57 pm Komentariši
 • Aldin

  Dobre informacije

  26 Februara, 2021 at 7:25 pm Komentariši
 • Nenad

  Hvala na brizi..

  26 Februara, 2021 at 7:26 pm Komentariši
 • adohercegovac28

  Hvala

  26 Februara, 2021 at 7:28 pm Komentariši
 • Amel

  Hvača

  26 Februara, 2021 at 7:42 pm Komentariši
 • Aladin

  Hvala

  26 Februara, 2021 at 7:59 pm Komentariši
 • Sejo171168

  Hvala na upozorenju

  26 Februara, 2021 at 8:00 pm Komentariši
 • Emir_Has

  Hvala na upozorenju

  26 Februara, 2021 at 8:02 pm Komentariši
 • Emir_Has

  Hvala

  26 Februara, 2021 at 8:05 pm Komentariši
 • Indira

  Hvala na savjetima primio kznanju

  26 Februara, 2021 at 8:16 pm Komentariši
 • Derventa78

  Zanimljivo

  26 Februara, 2021 at 8:17 pm Komentariši
 • Maja

  Hvala

  26 Februara, 2021 at 8:22 pm Komentariši
 • dino

  hvala na savjetu ok

  26 Februara, 2021 at 8:33 pm Komentariši
 • Robo

  Hvala

  26 Februara, 2021 at 8:35 pm Komentariši
 • Alen

  Hvala na savjetu

  26 Februara, 2021 at 8:36 pm Komentariši
 • Malik110

  Hvala ma savjetu

  26 Februara, 2021 at 8:38 pm Komentariši
 • Zlatko

  Hvala za savjete imao sam već nekoliko takvih ponuda

  26 Februara, 2021 at 8:38 pm Komentariši
 • Zlatko

  Hvala za sajet imao sam već par takvih ponuda

  26 Februara, 2021 at 8:39 pm Komentariši
 • ADIS

  Hvala vam

  26 Februara, 2021 at 8:55 pm Komentariši
 • Muris

  Hvala na savjetu

  26 Februara, 2021 at 8:55 pm Komentariši
 • Samoopel

  Hvalaaaa

  26 Februara, 2021 at 9:21 pm Komentariši
 • Kenan

  Hvala na savjetima

  26 Februara, 2021 at 9:24 pm Komentariši
 • Mesa

  Ok

  26 Februara, 2021 at 9:25 pm Komentariši
 • Koristnik

  Hvala na savjetu!!!

  26 Februara, 2021 at 9:25 pm Komentariši
 • Solelole

  Hvala na savjetima .

  26 Februara, 2021 at 9:38 pm Komentariši
 • Vesko

  Hvala na savjetu!

  26 Februara, 2021 at 9:42 pm Komentariši
 • Zevs

  Hvala na savjetu

  26 Februara, 2021 at 10:01 pm Komentariši
 • Zlaja

  Hvala na savjetu

  26 Februara, 2021 at 10:03 pm Komentariši
 • Calibra16v

  Hvala na savjetu

  26 Februara, 2021 at 10:15 pm Komentariši
 • Dario

  Hvala puno na imfo

  26 Februara, 2021 at 10:20 pm Komentariši
 • t1304

  Hvala na savjetu

  26 Februara, 2021 at 10:22 pm Komentariši
 • t1304

  Hvala na savijetu

  26 Februara, 2021 at 10:22 pm Komentariši
 • ahmed19995

  Hvala na savjetu

  26 Februara, 2021 at 10:23 pm Komentariši
 • Armin

  Hvala na savjetu

  26 Februara, 2021 at 10:29 pm Komentariši
 • Dragan

  Vrlo poucno, mislim da bi svaki korisnik olx-a trebao ovo procitati. Hvala na uputama.

  26 Februara, 2021 at 10:37 pm Komentariši
 • Sasa

  Hvala na savjetima 👍

  26 Februara, 2021 at 10:50 pm Komentariši
 • Almedin

  Ok hbala

  26 Februara, 2021 at 10:52 pm Komentariši
 • Vojo

  Hvala.

  26 Februara, 2021 at 11:04 pm Komentariši
 • Vojo

  Hvala

  26 Februara, 2021 at 11:05 pm Komentariši
 • Arnes

  Hvala na savjetu

  26 Februara, 2021 at 11:05 pm Komentariši
 • Alma

  Hvala na savjetima 😊

  26 Februara, 2021 at 11:09 pm Komentariši
 • Edis

  👏👏👏👏

  26 Februara, 2021 at 11:11 pm Komentariši
 • atijass

  Hvala

  26 Februara, 2021 at 11:30 pm Komentariši
 • Nedim1411

  hvala na kolicini korisni informacija

  26 Februara, 2021 at 11:32 pm Komentariši
 • Nermin

  Opreza nikad dosta!

  26 Februara, 2021 at 11:43 pm Komentariši
 • Nermin

  Opreza nikad previše!

  26 Februara, 2021 at 11:43 pm Komentariši
 • Muhamed

  Hvala za savjet

  26 Februara, 2021 at 11:48 pm Komentariši
 • Dzemo

  Vrijedi procitati, svaka cast

  27 Februara, 2021 at 12:04 am Komentariši
 • Vladimir

  Hvala

  27 Februara, 2021 at 12:09 am Komentariši
 • Branisa

  Hvala

  27 Februara, 2021 at 2:35 am Komentariši
 • dojministar

  Zahvaljujem na korisnim informacijama

  27 Februara, 2021 at 6:44 am Komentariši
 • Jadranko

  Hvala na savjetu

  27 Februara, 2021 at 6:50 am Komentariši
 • Jadranko

  Hvala na savjetu !!!

  27 Februara, 2021 at 6:52 am Komentariši
 • Igor

  Hvala

  27 Februara, 2021 at 8:07 am Komentariši
 • Srdjan

  Pridržavaću se vaših uputa hvala na savijetu

  27 Februara, 2021 at 8:12 am Komentariši
 • Janette

  Hvala na brizi… A sad mogu i OLX bodovi 😉
  Dva puta sam uradila kviz i stanje se nije promjenilo.

  27 Februara, 2021 at 8:34 am Komentariši
  • Anesa | OLX.ba

   Poštovani,

   Na dnu blog članka smo naveli da će se kredit doznačiti u roku od 72 sata. Ukoliko istekne navedeni period možete nam se obratiti na email pomoc@olx.ba da izvršimo provjeru.

   Srdačan pozdrav!

   2 Marta, 2021 at 9:14 am Komentariši
 • Joe21

  Hvala na savjetu

  27 Februara, 2021 at 8:37 am Komentariši
 • Ensar

  Hvala na upozorenju.

  27 Februara, 2021 at 8:47 am Komentariši
 • Ana

  Hvala na savjetima!

  27 Februara, 2021 at 9:21 am Komentariši
 • Edin

  Hvala na savjetu

  27 Februara, 2021 at 9:28 am Komentariši
 • Mirsen

  Hvala puno

  27 Februara, 2021 at 9:31 am Komentariši
 • Alen

  Hvala na savjetu.

  27 Februara, 2021 at 9:34 am Komentariši
 • Pfantom

  Hvala

  27 Februara, 2021 at 9:38 am Komentariši
 • Amel

  Hvala na savjetu

  27 Februara, 2021 at 10:01 am Komentariši
 • Uniqa2

  Hvala za savjet

  27 Februara, 2021 at 10:02 am Komentariši
 • scuskic

  Hvala na korisnim savjetima.

  27 Februara, 2021 at 10:13 am Komentariši
 • Anes

  Hvala

  27 Februara, 2021 at 10:26 am Komentariši
 • Namir

  Hvala na savjetu, najbolji ste.

  27 Februara, 2021 at 11:04 am Komentariši
 • Magixnargila

  Hvala

  27 Februara, 2021 at 11:05 am Komentariši
 • Natasa

  Hvala

  27 Februara, 2021 at 11:32 am Komentariši
 • Adnan

  Hvala hvala

  27 Februara, 2021 at 11:44 am Komentariši
 • Osman

  Hvala za savjet

  27 Februara, 2021 at 12:08 pm Komentariši
 • Admir

  Hvala na savjetu

  27 Februara, 2021 at 12:09 pm Komentariši
 • RzA

  Hvala

  27 Februara, 2021 at 12:52 pm Komentariši
 • Jomopo

  Čestitam i hvala na brizi o korisnicima, zaista je vrijedno pridržavati se ovih uputstava

  27 Februara, 2021 at 1:03 pm Komentariši
 • Asmira

  Hvala na savjetima i uputama!

  27 Februara, 2021 at 1:04 pm Komentariši
 • Nikolas Koprivica

  Hvala na savjetu.

  27 Februara, 2021 at 1:12 pm Komentariši
 • NERA

  Hvala

  27 Februara, 2021 at 1:19 pm Komentariši
 • Jay6th

  Hvala

  27 Februara, 2021 at 1:23 pm Komentariši
 • DraganKupra

  Hvala

  27 Februara, 2021 at 1:45 pm Komentariši
 • Dadek

  Hvala za savjet

  27 Februara, 2021 at 3:00 pm Komentariši
 • Mihajlo00

  Hvala na savjetu

  27 Februara, 2021 at 3:50 pm Komentariši
 • Dario

  Hvala

  27 Februara, 2021 at 3:58 pm Komentariši
 • Nihad

  Hvala na savjetu

  27 Februara, 2021 at 4:01 pm Komentariši
 • Svijeto

  Hvala

  27 Februara, 2021 at 4:08 pm Komentariši
 • Merjemin Mulalic

  👍👍👍👍

  27 Februara, 2021 at 4:43 pm Komentariši
 • Mirza

  Svaka cast, ozbiljnost i profesionalizam na nivou! 👍

  27 Februara, 2021 at 4:54 pm Komentariši
 • Amir

  Hvala na informacijama

  27 Februara, 2021 at 4:58 pm Komentariši
 • Sema

  Ok hvala

  27 Februara, 2021 at 5:01 pm Komentariši
 • MawiGenius

  Ok

  27 Februara, 2021 at 5:25 pm Komentariši
 • Goxy

  Hvala na savjetu

  27 Februara, 2021 at 5:52 pm Komentariši
 • Goxy

  Hvala na savketu

  27 Februara, 2021 at 5:52 pm Komentariši
 • Vujadin

  Hvala na savjetu

  27 Februara, 2021 at 6:08 pm Komentariši
 • Todor

  Hvala na savjetu

  27 Februara, 2021 at 6:10 pm Komentariši
 • Mdrazen

  Hvala na savjetima!

  27 Februara, 2021 at 6:38 pm Komentariši
 • Amra

  Hvala na savjetu

  27 Februara, 2021 at 7:09 pm Komentariši
 • Djordje

  Hvala na savjetu.
  Lp

  27 Februara, 2021 at 7:11 pm Komentariši
 • Enid

  Hvala na informaciji

  27 Februara, 2021 at 7:19 pm Komentariši
 • Semir

  Hvala za savjet

  27 Februara, 2021 at 7:20 pm Komentariši
 • emir

  Hvala na savjetu

  27 Februara, 2021 at 7:23 pm Komentariši
 • Dragan

  Hvala za savjete

  27 Februara, 2021 at 7:36 pm Komentariši
 • Ismet

  Hvala

  27 Februara, 2021 at 7:45 pm Komentariši
 • Rexona1512

  Super. Hvala 🙂

  27 Februara, 2021 at 7:50 pm Komentariši
 • Ahmed

  Hvala

  27 Februara, 2021 at 7:52 pm Komentariši
 • Omerdzina

  Hvala na savjetu poz

  27 Februara, 2021 at 8:09 pm Komentariši
 • Pfantom

  Hvala lepo

  27 Februara, 2021 at 8:48 pm Komentariši
 • Ljubis

  VrloKorisno12

  27 Februara, 2021 at 8:50 pm Komentariši
 • Nusret

  Hvala

  27 Februara, 2021 at 8:50 pm Komentariši
 • Tarik

  Hvala na savjetima.

  27 Februara, 2021 at 8:54 pm Komentariši
 • Arman

  Hvala na savjetu

  27 Februara, 2021 at 8:56 pm Komentariši
 • Dane8888888

  Hvala

  27 Februara, 2021 at 8:57 pm Komentariši
 • Boles

  Hvala na savetu

  27 Februara, 2021 at 8:59 pm Komentariši
 • Orchidea

  Hvala na informacijama

  27 Februara, 2021 at 9:04 pm Komentariši
 • Dragan

  Hvala na informaciji.

  27 Februara, 2021 at 9:05 pm Komentariši
 • Armina

  Hvala na savjetu.

  27 Februara, 2021 at 9:07 pm Komentariši
 • Nuchi

  Ok

  27 Februara, 2021 at 9:39 pm Komentariši
 • Edin-Dino

  Hvala na savjetima

  27 Februara, 2021 at 9:56 pm Komentariši
 • Dagan

  Hvala na savjetima

  27 Februara, 2021 at 10:14 pm Komentariši
 • AlmirOka

  Hvala

  27 Februara, 2021 at 10:19 pm Komentariši
 • AlmirOka

  Ok Super

  27 Februara, 2021 at 10:22 pm Komentariši
 • Munevera Bregar

  Hvala Vam na savjetu

  27 Februara, 2021 at 10:24 pm Komentariši
 • Cizaas

  Hvala na savjetu

  27 Februara, 2021 at 10:39 pm Komentariši
 • Cizaaa

  Hvala na savjetu

  27 Februara, 2021 at 10:40 pm Komentariši
 • Sifoo

  Extra savjet

  27 Februara, 2021 at 10:42 pm Komentariši
 • Sifoo

  Extra

  27 Februara, 2021 at 10:43 pm Komentariši
 • Marquez

  Hvala

  27 Februara, 2021 at 10:54 pm Komentariši
 • DRAGAN

  Verifikacija korisnika meni licno najbitnija

  27 Februara, 2021 at 11:39 pm Komentariši
 • BigShat

  Hvala na savjetu

  27 Februara, 2021 at 11:55 pm Komentariši
 • BigShat

  Pa

  27 Februara, 2021 at 11:56 pm Komentariši
 • Melina

  Hvala na savjetu

  28 Februara, 2021 at 12:07 am Komentariši
 • Nedzad

  Hvala na savjetu

  28 Februara, 2021 at 1:56 am Komentariši
 • Elvin

  Hvala

  28 Februara, 2021 at 8:10 am Komentariši
 • Bojan

  Hvala na savjetu😀

  28 Februara, 2021 at 8:25 am Komentariši
 • Vedran

  Hvalaaaaaa

  28 Februara, 2021 at 9:00 am Komentariši
 • Mladen

  Hvala

  28 Februara, 2021 at 9:37 am Komentariši
 • Mirela Abadžić

  Hvala na korisnim informacijama

  28 Februara, 2021 at 9:57 am Komentariši
 • Petar

  Hvala na savjetu.

  28 Februara, 2021 at 10:24 am Komentariši
 • Miki

  Hvala za info

  28 Februara, 2021 at 11:39 am Komentariši
 • Whitesnake

  Odlični savjeti, hvala

  28 Februara, 2021 at 12:14 pm Komentariši
 • Ivo

  Hvala na savjetu.

  28 Februara, 2021 at 12:30 pm Komentariši
 • Muhamedali

  Hvala na savjetu

  28 Februara, 2021 at 12:58 pm Komentariši
 • Davor1971

  Hvala na savjetu

  28 Februara, 2021 at 12:58 pm Komentariši
 • rasosakota@gmail.com

  Hvala na savjetu,sve preporuke

  28 Februara, 2021 at 1:02 pm Komentariši
 • Nikola

  Hvala puno

  28 Februara, 2021 at 1:04 pm Komentariši
 • Dragisa

  Hvala

  28 Februara, 2021 at 1:23 pm Komentariši
 • Dragan

  Tnx 🙂

  28 Februara, 2021 at 1:26 pm Komentariši
 • Lazar

  Hvala na informacijama

  28 Februara, 2021 at 2:19 pm Komentariši
 • Dino

  Hvala na savjetima

  28 Februara, 2021 at 2:35 pm Komentariši
 • Nenad

  Hvala

  28 Februara, 2021 at 2:44 pm Komentariši
 • Djanel

  Ok hvala

  28 Februara, 2021 at 3:11 pm Komentariši
 • suad

  Hvala na savjetu

  28 Februara, 2021 at 3:15 pm Komentariši
 • frano

  aDobri savjeti svakako proćitati i pridržavati se

  28 Februara, 2021 at 3:27 pm Komentariši
 • Amila

  Hvala na savjetu

  28 Februara, 2021 at 3:34 pm Komentariši
 • Gamer

  Thx

  28 Februara, 2021 at 3:41 pm Komentariši
 • Benjamin

  Hvala na savjetu

  28 Februara, 2021 at 3:47 pm Komentariši
 • elmedin

  zanimljivo

  28 Februara, 2021 at 3:56 pm Komentariši
 • elmedin

  tamam

  28 Februara, 2021 at 3:57 pm Komentariši
 • mamba12

  Hvala na savetu.

  28 Februara, 2021 at 4:36 pm Komentariši
 • Branimir

  Sve pohvale,hvala!

  28 Februara, 2021 at 4:51 pm Komentariši
 • Sinke

  Hvala

  28 Februara, 2021 at 5:14 pm Komentariši
 • Bernard

  Hvala na savjetu!!!

  28 Februara, 2021 at 6:28 pm Komentariši
 • Jelena

  Hvala na obavještenju

  28 Februara, 2021 at 6:40 pm Komentariši
 • Goran

  Hvala što brinete

  28 Februara, 2021 at 6:43 pm Komentariši
 • Jelena

  Hvala na savjetu

  28 Februara, 2021 at 6:46 pm Komentariši
 • Marif

  Korektan i profesionalan odnos prema korisnicima usluga

  28 Februara, 2021 at 6:49 pm Komentariši
 • samirmerima@bih.net.ba

  hvala na upozorenju i savjetima

  28 Februara, 2021 at 6:51 pm Komentariši
 • Никола

  Хвала на савјету.

  28 Februara, 2021 at 7:12 pm Komentariši
 • Miroslav

  Hvala za savjet

  28 Februara, 2021 at 7:27 pm Komentariši
 • Safet

  Fala na informacijama

  28 Februara, 2021 at 7:30 pm Komentariši
 • Alen

  Hvala vam

  28 Februara, 2021 at 7:32 pm Komentariši
 • Ado123

  Hvala na savjetu

  28 Februara, 2021 at 7:42 pm Komentariši
 • Momir

  Hvala na savjetu imao sam slucaj da sam vratio posiljku jer nije bilo to sto sam porucio

  28 Februara, 2021 at 7:46 pm Komentariši
 • Miladin

  Hvala na savjetu.

  28 Februara, 2021 at 7:55 pm Komentariši
 • Milorad

  Hvala na savjetu.

  28 Februara, 2021 at 7:56 pm Komentariši
 • Nero

  Hvala hvala

  28 Februara, 2021 at 8:02 pm Komentariši
 • Milan

  Hvala za informacije.

  28 Februara, 2021 at 8:03 pm Komentariši
 • Neso

  Ok

  28 Februara, 2021 at 8:07 pm Komentariši
 • trifko_dejan@hotmail.com

  Dobra uputstva,hvala

  28 Februara, 2021 at 8:13 pm Komentariši
 • Riad

  Hvala

  28 Februara, 2021 at 8:24 pm Komentariši
 • Harun

  Hvala na savjetu

  28 Februara, 2021 at 8:26 pm Komentariši
 • Edin

  Hvala na informacijama😊

  28 Februara, 2021 at 8:27 pm Komentariši
 • Patrikpaja2

  Hvala na savjetu

  28 Februara, 2021 at 8:30 pm Komentariši
 • Samra

  Hvala.

  28 Februara, 2021 at 8:32 pm Komentariši
 • Erminkajtez

  Havla lepa

  28 Februara, 2021 at 8:33 pm Komentariši
 • Siniša

  Hvala puno na savjetu!!!

  28 Februara, 2021 at 8:38 pm Komentariši
 • Savo

  Hvala na savjetu!

  28 Februara, 2021 at 8:38 pm Komentariši
 • Mustafa

  Hvala na savjetima

  28 Februara, 2021 at 8:39 pm Komentariši
 • Adis

  👍

  28 Februara, 2021 at 8:50 pm Komentariši
 • Emir

  Hvala

  28 Februara, 2021 at 9:04 pm Komentariši
 • Mirza

  Hvala za savjet

  28 Februara, 2021 at 9:04 pm Komentariši
 • Enes

  Pozdrav

  28 Februara, 2021 at 9:11 pm Komentariši
 • Admira1987

  HVALA NA PRAVIM INFORMACIJAMA LP

  28 Februara, 2021 at 9:11 pm Komentariši
 • Enes

  Pozdrav svima

  28 Februara, 2021 at 9:11 pm Komentariši
 • Mevludin

  Hvala na savjetima

  28 Februara, 2021 at 9:29 pm Komentariši
 • Srdjan

  Super

  28 Februara, 2021 at 9:57 pm Komentariši
 • Kenadexme

  Hvala na savjetu

  28 Februara, 2021 at 10:03 pm Komentariši
 • Slavisa Tanasijevic

  Hvala na savjet

  28 Februara, 2021 at 10:05 pm Komentariši
 • Slavisa

  Hvala vam na savjetu

  28 Februara, 2021 at 10:06 pm