Top
Savjeti o sigurnosti na OLX.ba - OLX blog
fade
7749
post-template-default,single,single-post,postid-7749,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow-ver-1.7,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-vertical,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive

Savjeti o sigurnosti na OLX.ba

Izbjegnite prevare na OLX.ba

 Usvojite korisne savjete i ostvarite pravo na 50 OLX kredita

Sa željom da doprinesemo Vašem pozitivnom iskustvu pri korištenju OLX.ba, nastojimo da s vremena na vrijeme napišemo bitne članke sa korisnim savjetima. Ipak, primjećujemo da oni nerijetko izmaknu Vašem pregledu, pa ćemo nastojati unutar ovog članka, pored Vašeg obaveznog čitanja savjeta na olx.ba/sigurnost, da ukažemo na važne pojedinosti.

Komunicirajte samo putem OLX-a

Komunikaciju nemojte vršiti e-mailom, telefonski i drugim eksternim načinima komunikacije, te je obavljajte samo putem OLX privatnih poruka, jer ste na taj način najviše zaštićeni, naročito u slučaju prevare, kada nadležnim državnim organima možemo isporučiti podatke. Također, imate jasan uvid u komunikaciju odmah unutar profila, te možete ostaviti negativan dojam.

Provjerite verifikaciju i medalje korisnika

Stepen verifikacije korisnika i broj medalja na profilu govori mnogo o pouzdanosti korisnika. Izbjegavajte trgovati sa korisnicima koji nisu verifikovali broj telefona, a pogotovo izbjegnite komunikaciju putem eksternih načina komunikacije (e-mail, SMS, Viber) ukoliko na OLX-u taj korisnik nije verifikovao barem broj telefona. Razlog je jednostavan, korisnik koji nije potvrdio svoj broj telefona nije korisnik sa pouzdanim statusom i treba izbjeći pregovore jer ne znate ko stoji iza tog profila.

Cijena artikla treba biti realna

Cijena predstavlja glavni parametar u odabiru željenog artikla, s toga Vas često privuku niže cijene, koje mogu  biti i pokazatelj nepouzdanog prodavača, koji žele pridobiti Vašu pažnju i privoljeti Vas da izvršite uplatu unaprijed kako biste osigurali kupovinu.

Način plaćanja

Što je iznos koji trebate uplatiti veći, to se manje odlučujte za avansnu uplatu putem banke, sredstava internet plaćanja, a pogotovo Western Union, MoneyGram i sličnih sistema plaćanja. Navedeni servisi jesu pouzdani i kvalitetni i Vaša uplata će biti uspješna, ali je pitanje da li ćete sigurno dobiti protuuslugu ili artikal koji ste platili.  Internet prevare se dešavaju upravo zbog toga što se korisnici bez mnogo provjera odlučuju uplatu novca vršiti bez poznavanja prodavača. Prevaranti se znaju često koristiti i metodama pravljenja fiktivnih ugovora gdje se predstavljaju kao strana kompanija, pri čemu nude prodaju artikala, pretežno automobila, po pristupačnim cijenama, uz Vašu uplatu unaprijed. Vi dobro razmislite da li ćete pristati na to. Poštenih prodavača uvijek ima, ali mi ukazujemo na postojanje onih kojim nije mjesto u online poslovanju.

Fotografije

Fotografije artikla će pokazati mnogo. Pogledajte okolinu u kojoj je uslikan artikal, provjerite da li je fotografija preuzeta sa druge internet lokacije ili je autentična, ukoliko je korisnik napisao da je takva. Ukoliko se radi o autentičnoj slici koju je korisnik uslikao, takve vjerovatno nećete pronaći na internetu, a ukoliko ne pronađete, budite slobodni da zaobiđete tog korisnika. OVDJE možete dodati sliku ili URL artikla, te ga pronaći na drugim internet lokacijama, ako je on na istim pronađen.

Nadamo se da će navedena zlatna pravila biti podijeljena među svim korisnicima, te da ćete imati veći oprez pri trgovini. Sjajan pokazatelj je i taj da se na OLX-u dnevno uspješno obavi nekoliko hiljada uspješnih transakcija.

OLX.ba mehanizmi zaštite

OLX.ba stalno radi na unapređenju sigurnosti korisnika te prodaje i kupovine.

Jedno od unapređenja jeste slanje i preuzimanje pošiljke putem sistema integrisane dostave.

Korisnici imaju mogućnost da se uvjere u vjerodostojnost pošiljke tako što će otvoriti paket i provjeriti njegov sadržaj. Otvaranje pošiljke prilikom dostave kod kupca je moguće ukoliko je prodavač to naznačio dostavnoj kompaniji, stoga savjetujemo da uvijek prilikom kupovine navedeno naglasite prodavcu – da želite prvo da otvorite pošiljku.

OLX.ba također snosi troškove povrata pošiljke, ukoliko ju je trebao snositi kupac, čime osiguravamo prodavce od neodgovornih kupaca. Kupci također bivaju suspendirani ukoliko nemaju opravdan razlog zbog čega nisu željeli preuzeti pošiljku. Korisnik je dostavom zaštićen i na način da ne mora vršiti uplatu unaprijed na žiro račun prodavca, već tek po prijemu pošiljke i kada se uvjeri u autentičnost narudžbe.

Važno je napomenuti i da na sprječavanju svake vrste zloupotrebe radi naš profesionalni tim u Sektoru za podršku korisnicima. Tim je dostupan svim korisnicima koji imaju bilo kakva pitanja ili dilemu tokom korištenja OLXa.

Ukoliko se dogodi prevara, poput navedene, korisnicima sugeriramo da kontaktiraju Sektor za podršku korisnicima koji će im dati korisne savjete i daljnje instrukcije, kao i nadležnim institucijama, sa kojima blisko i konkretno sarađujemo.

U ovakvim, i sličnim situacijama, vrlo je bitno da se komunikacija odvija unutar OLX.ba, kako bi nakon zaprimljene prijave OLX korisnička podrška mogla izvršiti provjere. Prvi korak administracije je kontaktiranje prodavača i provjera drugu strane priče – za navedeno također mora postojati pisani trag. U većini slučajeva, prodavači nakon kontakta od strane administracije, navedenu grešku isprave te kupcu pošalju novi ili zamjenski artikal. Međutim dešavaju su se i slučajevi u kojima prodavač ne reaguje te ne primimo povratnu informaciju o spornom slučaju. Tada, OLX administracija vrši trajnu suspenziju profila, te prati i sve eventualno druge povezane profile.

Ukoliko se radi o ozbiljnijim slučajevima prevare, OLX savjetuje i pomaže korisnicima u kontaktu sa nadležnim institucijama.  Kada je u pitanju teži prekršaj, sa nalogom i u suradnji sa OLX.ba, nadležne institucije preuzimaju sporni slučaj.

U nastavku ćemo nabrojati sumnjive aktivnosti, koje bi potencijalno mogle voditi ka prevari:

 1. Ukoliko je korisnik registrovan manje od mjesec dana– navedeno je moguće vidjeti putem medalje na profilu korisnika, kao i unutar poruka ukoliko stupite u komunikaciju sa korisnikom koji je tek registrovan
 2. Neverifikovan profil– ukoliko je korisnik unio svoj broj telefona, e-mail, adresu i verificirao sve pobrojano, šanse da će vas prevariti su vrlo male ili nikakve. Neverifikovani  i tek registrovani profil može poslati maksimalno tri poruke drugim korisnicima
 3. Prodavač želi unaprijed uplatu na račun– najsigurniji način kupoprodaje jeste plaćanje po primitku
 4.  Nekonzistente poruke– u slučajevima prevara, prodavač vrlo često nema doslijednu konverzaciju, predomišlja se, govori da će poslati danas, sutra, da ne zna kada će stići… i slično.  Ovo su već pravi znakovi da biste mogli biti meta prevare. Radije, u ovakvim situacijama pronađite drugog prodavača, ukoliko postoje i drugi, a koji imaju artikal koji želite kupiti.

 Da bi vas OLX.ba mogao zaštiti i poduzeti određene akcije, vrlo je bitno sljedeće:

 1. Korisnici moraju koristiti OLX sistem privatnih poruka, te ugovoriti sve detalje kupoprodaje
 2. Oštećeni korisnik slučaj mora prijaviti pisanim putem na e-mail ili putem kontakt forme
 3. Oštećeni korisnik mora imati jasne dokaze o nepoštovanju dogovora u porukama na koje se poziva pri obraćanju OLX administraciji

Šta je OLX uradio po pitanju zaštite i šta može uraditi?

 1. OLX suspenduje korisnike koji su na očigledan način izvršili prevaru, te trajno onemogućava korištenje stranice
 2. OLX.ba je unutar svog sistema dozvolio novim registrovanim profilima da mogu poslati maksimalno 3 poruke, ukoliko prethodno svoje podatke nisu verificirali. Na ovaj način želimo druge korisnike zaštiti od potencijalnih prevaranata i spamera
 3. OLX surađuje sa organima pravde, i ima fer i korektnu dosadašnju saradnju. Ozbiljnije slučajeve korisnici prijavljuju organima vlasti, koji uz nalog detalje provjeravaju sa OLX.ba

OLX administracija statistički nadgleda sve procese unutar stranice a pozitivno je što je procenat prevara ili pokušaja prevara na minimalnom nivou. Razlog tome su različiti mehanizmi zaštite kao i savjeti koji veliki broj korisnika čita i primjenjuje.

Na kraju, želimo još jednom da istaknemo da je prema Pravilima i uslovima korištenja OLX.ba stranice, svaki od korisnika odgovoran za sadržaj koji plasira putem OLX-a, jednako kao i za postupke prilikom prodaje i kupovine. Svakom od OLX korisnika, koji prekrši bilo koju stavku propisanu Uslovima korištenja, biva trajno zabranjeno korištenje oglasnika.

OLX korisnička podrška je svim korisnicima na raspolaganju za bilo kakve upite, savjete i nedoumice te nas možete kontaktirati bilo kada za pomoć.

Kada možete sumnjati da komunicirate sa prevarantom:

 1. Poruka ili pitanje je uglavnom na loše prevedenom engleskom, obavezno traže Vaš e-mail ili ostave vlastiti na koji ih trebate kontaktirati
 2. Jave se na e-mail kako žele kupiti artikal, te kažu da će uplatiti novac na Vaš PayPal račun. Bitno je napomenuti da rade isključivo preko PayPala!
 3. Pošalju lažnu PayPal fakturu kao “dokaz” da su Vam uplatili novac
 4. Vrlo brzo nakon lažne fakture dolazi još jedan mail u kojem Vas “banka” obavještava da morate uplatiti određene takse da se oslobodi uplata, ili u određenim slučajevima – da platite troškove transporta, koje će oni naknadno nadoknaditi
 5. Osim prethodno navedenog postoji još jedan način prevare. Zainteresirani su za predmet koji prodajete i tvrde da su uplatili traženi novac. S obzirom da su svjesni da vi taj novac nista dobili (jer ga nisu ni uplatili), uvjeravaju Vas da će novac biti oslobođen čim PayPal servisu pošaljete primjerak otpremnice za paket koji ste im trebali poslati. Naravno, u ovom scenariju, na gubitku ste za (već) poslani proizvod, jer novac nisu nikada uplatili niti će ikada leći na Vaš račun.

Upravo takav slučaj i primjer e-maila koji možete dobiti, možete pronaći ovdje.

Primjeri poruka koje se šalju unutar OLX.ba sajta:

OLX.ba administracija nakon uočavanja ovakvih korisnika i radnji dodjeljuje trajni ban. Međutim, svjesni da ovakvih prevara može biti i sa drugih korisničkih profila, u nastavku Vam donosimo nekoliko savjeta, kako da uočite sumnjive radnje i kako da se od njih zaštitite.

Pri online kupoprodaji budite maksimalno oprezni kad se radi o sljedećim situacijama:

– Cijena vrijednog predmeta čini se nerealno povoljna

– Traži se uplata cijelog ili manjeg iznosa unaprijed

– Izbjegava se lični susret (iako ste iz istog grada), ili se izbjegava komunikacija unutar samog sajta

– Traži se fotokopija Vaše bankovne kartice ili drugih osobnih dokumenata (za ostvarenje uplate dovoljan je samo IBAN broj)

Pozivamo Vas da ukoliko uočite ovakve ili slične radnje, korisnike prijavite našoj administraciji ovdje, a u cilju da OLX.ba učinimo što sigurnijim kupoprodajnim mjestom.

Na OLX.ba do kraja mjeseca marta (31.03.2021.) možete pronaći kviz klikom OVDJE, nakon čijeg uspješnog završetka ostvarujete pravo na 50 OLX kredita.

*Korisnici koji uspješno završe kviz OLX kredit mogu očekivati najkasnije u roku od 72h

*Nakon navedenog datuma kviz neće biti aktivan i neće se vršiti doznačavanje kredita

Anesa
1.696 0 komentara
 • Igor

  Hvala na savjetu

  23 Februara, 2021 at 14:28 Komentariši
  • Damir

   Hvala za savjet

   23 Februara, 2021 at 15:18 Komentariši
  • Sudoćojluk

   Hvala na savjetu ovo je ok.

   23 Februara, 2021 at 21:07 Komentariši
  • Sedamneska

   Hvala na informaciji

   25 Februara, 2021 at 11:09 Komentariši
  • Amar

   Hvala puno.

   3 Marta, 2021 at 12:01 Komentariši
  • Zoka

   Hvala na savjetu

   30 Marta, 2021 at 20:39 Komentariši
 • Rambo23

  Hvala na savjetu

  23 Februara, 2021 at 14:55 Komentariši
  • Kastel93

   Hvala na savjetu

   23 Februara, 2021 at 16:40 Komentariši
   • Zijad

    Hvala na savjetu

    27 Marta, 2021 at 00:07 Komentariši
  • Nedim

   Hvala za savjet

   23 Februara, 2021 at 17:29 Komentariši
  • Refko 2

   Ok hvala

   23 Februara, 2021 at 22:29 Komentariši
  • Suad

   Lijepo sve pojasnito,hvala

   23 Februara, 2021 at 23:30 Komentariši
  • Mile Petrović

   Hvala na savetu.

   24 Februara, 2021 at 18:20 Komentariši
 • Armin

  Hvala na savijetu

  23 Februara, 2021 at 15:45 Komentariši
 • Boris

  Hvala

  23 Februara, 2021 at 15:45 Komentariši
 • Sejfulah

  Veliko hvala, na korisnim instrukcijama

  23 Februara, 2021 at 15:50 Komentariši
 • Sejfulah

  Veliko hvala na korisnim instrukcijama

  23 Februara, 2021 at 15:51 Komentariši
 • Semir

  Hvala na savjetima

  23 Februara, 2021 at 15:52 Komentariši
 • Semir

  Hvala na savjetima 🙂

  23 Februara, 2021 at 15:53 Komentariši
 • Trailovic

  Hvalaa

  23 Februara, 2021 at 15:53 Komentariši
 • Vernes

  Hvala na savjetima i radu na zastiti korisnika olx

  23 Februara, 2021 at 15:55 Komentariši
 • Davud

  Hvala na savjetu

  23 Februara, 2021 at 15:56 Komentariši
 • mirza

  hvala za savjet

  23 Februara, 2021 at 15:56 Komentariši
 • boro

  Hvala na savjetu.

  23 Februara, 2021 at 15:57 Komentariši
 • BoroM1

  Hvala na savjetu.

  23 Februara, 2021 at 15:57 Komentariši
 • David Husidici

  Hvala

  23 Februara, 2021 at 15:58 Komentariši
 • Jovan

  Hvala na savjetu

  23 Februara, 2021 at 16:03 Komentariši
 • Haris

  Hvala na savjetu!

  23 Februara, 2021 at 16:03 Komentariši
 • Dzelal ljubovic

  Primio k znanju

  23 Februara, 2021 at 16:08 Komentariši
 • Bego

  Hvala na savjetu

  23 Februara, 2021 at 16:09 Komentariši
 • Milan

  Po mom misljenju su najbitniji dojmovi i medalje

  23 Februara, 2021 at 16:09 Komentariši
 • Milan

  Po mom misljenju najbitniji su dojmovi u svakom slucaju hvala na savjetima

  23 Februara, 2021 at 16:10 Komentariši
 • Biscan

  Hvala na savjetu.

  23 Februara, 2021 at 16:13 Komentariši
 • Cakanii

  Poučno, korisno i neophodno obzirom na državu u kojoj živimo. Hvala OLX!

  23 Februara, 2021 at 16:14 Komentariši
 • Dejan

  Hvala na savjetu!

  23 Februara, 2021 at 16:17 Komentariši
 • almir

  hvalaa

  23 Februara, 2021 at 16:22 Komentariši
 • Krivaja

  Hvala na savjetu.

  23 Februara, 2021 at 16:28 Komentariši
 • Radoslav

  Tnx

  23 Februara, 2021 at 16:33 Komentariši
 • Shomi

  Hvala

  23 Februara, 2021 at 16:34 Komentariši
 • korisnik221

  Hvala na upozorenju

  23 Februara, 2021 at 16:35 Komentariši
 • Miroslav

  Hvala na savjetu

  23 Februara, 2021 at 16:36 Komentariši
 • Nermin

  Bravo, dokaz ozbiljnosti i brige o korisnicima

  23 Februara, 2021 at 16:39 Komentariši
 • Hasan

  Hvala na brizi

  23 Februara, 2021 at 16:41 Komentariši
 • Deniz

  Ima li olix neku karticu preko koje se može vršiti plaćanje. Jedan korisnik me ubjedjuje da je uplatiovpreko te kartice. Hvala

  23 Februara, 2021 at 16:42 Komentariši
  • Anesa | OLX.ba

   Poštovani,

   Kartično plaćanje na OLX.ba je omogućeno samo za plaćanje pretplate OLX Shopova ili kupovinu OLX kredita. Korisnici između sebe ne mogu plaćati robe i usluge karticama stoga Vas molimo da prijavite navedenog korisnika da izvršimo provjere. Molimo da ni u kom slučaju ne dajete podatke sa Vaše kartice ili slično, jer Vam drugi korisnik ni u kom slučaju nije mogao uplatiti novac putem OLX.ba. Možete nam se javiti i izvršiti prijavu korisnika putem e-maila pomoc@olx.ba.

   Srdačan pozdrav!

   24 Februara, 2021 at 10:27 Komentariši
  • Vildana

   Olix ima sve što mi je potrebno za prodaju i kupovinu artikala.

   22 Marta, 2021 at 19:03 Komentariši
  • Svesifee

   Hvala

   17 Maja, 2021 at 21:24 Komentariši
 • Kastel93

  Hvala na savjetu

  23 Februara, 2021 at 16:42 Komentariši
 • Dejan

  Hvala

  23 Februara, 2021 at 16:42 Komentariši
 • Mujo

  Hvala na savjetu

  23 Februara, 2021 at 16:44 Komentariši
 • Sake

  Hvala

  23 Februara, 2021 at 16:45 Komentariši
 • amer

  hvala na savjetu

  23 Februara, 2021 at 16:45 Komentariši
 • Samir

  Hvala

  23 Februara, 2021 at 16:46 Komentariši
 • Miki

  Hvala na informacijama.

  23 Februara, 2021 at 16:46 Komentariši
 • SLAVE

  HVALA PUNO NA KORISNIM SAVJETIMA.

  23 Februara, 2021 at 16:48 Komentariši
 • Edvin

  Hvala na savjetu

  23 Februara, 2021 at 16:49 Komentariši
 • Pikado

  Koristan savjet hvala

  23 Februara, 2021 at 16:49 Komentariši
 • Amer

  Hvala

  23 Februara, 2021 at 16:52 Komentariši
  • Predrag

   Hvala za info

   27 Marta, 2021 at 20:28 Komentariši
 • Krešimir

  Hvala na savjetu. Lp

  23 Februara, 2021 at 16:55 Komentariši
 • Sasa

  Hvala

  23 Februara, 2021 at 17:02 Komentariši
 • Marko

  Hvala na savjetu

  23 Februara, 2021 at 17:02 Komentariši
 • Adi

  Hvalaaa

  23 Februara, 2021 at 17:04 Komentariši
 • Azur

  Hvala na savjetu

  23 Februara, 2021 at 17:07 Komentariši
 • saneell2

  Hvala na savjetu

  23 Februara, 2021 at 17:09 Komentariši
 • Abid

  Thanks

  23 Februara, 2021 at 17:14 Komentariši
 • Abid

  Hvala na savjetima. Vrlo korisno.

  23 Februara, 2021 at 17:14 Komentariši
 • Muamer

  Hvala na savjetu

  23 Februara, 2021 at 17:18 Komentariši
 • Mersudin

  Hvala na savjetima!

  23 Februara, 2021 at 17:27 Komentariši
 • Stefan

  Hvala

  23 Februara, 2021 at 17:32 Komentariši
 • Damir

  Hvala

  23 Februara, 2021 at 17:32 Komentariši
  • Damir

   Hvala na savjetu

   23 Februara, 2021 at 18:50 Komentariši
 • Catta

  Hvala na savjetu

  23 Februara, 2021 at 17:32 Komentariši
 • Ado

  Hvala

  23 Februara, 2021 at 17:34 Komentariši
 • Zak71

  Hvala na savjetu

  23 Februara, 2021 at 17:35 Komentariši
 • Mustafa

  Hvala na savjetu

  23 Februara, 2021 at 17:40 Komentariši
 • Adis

  Hvala za savjet…

  23 Februara, 2021 at 17:41 Komentariši
 • Daca752

  Hvala vam

  23 Februara, 2021 at 17:42 Komentariši
 • Cvijetin

  Zahvaljujem

  23 Februara, 2021 at 17:44 Komentariši
 • Sinisa

  Hvala

  23 Februara, 2021 at 17:45 Komentariši
 • Emir

  Hvala

  23 Februara, 2021 at 17:47 Komentariši
 • Ibrahimpasic Hakija

  Hvala na upozorenju.

  23 Februara, 2021 at 17:51 Komentariši
 • Hasanbn

  Nisam ni znao koliko neznam

  23 Februara, 2021 at 17:53 Komentariši
 • Mujo

  Hvala

  23 Februara, 2021 at 17:56 Komentariši
 • Popaj

  Hvala

  23 Februara, 2021 at 17:56 Komentariši
 • ISKENZI

  Unaprijed hvala na savjetu

  23 Februara, 2021 at 17:59 Komentariši
 • Amel Kocic

  Hvala puno

  23 Februara, 2021 at 17:59 Komentariši
 • Denis

  Hvala na informacijama

  23 Februara, 2021 at 18:08 Komentariši
 • Denko81

  Hvala na informacijama

  23 Februara, 2021 at 18:09 Komentariši
 • Marko

  Hvala na savjetu.👍

  23 Februara, 2021 at 18:10 Komentariši
 • Ivan

  Hvala na savjetu

  23 Februara, 2021 at 18:13 Komentariši
 • MaliBojler

  Hvala za savjet

  23 Februara, 2021 at 18:24 Komentariši
 • Mustafa

  Hvala na savijetu.

  23 Februara, 2021 at 18:24 Komentariši
 • Vildan

  Hvala vam, i nadam se da cete sve vise i bolje usavrsavati olx.

  23 Februara, 2021 at 18:27 Komentariši
  • Anesa | OLX.ba

   Poštovani,

   Hvala vam na komentaru. Trudimo se i radimo na tome svakodnevno, naravno uz pomoć naših korisnika :). Ukoliko i Vi imate određene sugestije za nas u vidu poboljšanja usluge možete nam se obratiti na e-mail pomoc@olx.ba.

   Srdačan pozdrav!

   24 Februara, 2021 at 10:23 Komentariši
   • Sanjin

    Hvala mnogo

    27 Februara, 2021 at 03:39 Komentariši
 • Senedin

  Hvala

  23 Februara, 2021 at 18:29 Komentariši
 • Miralem

  Hvala

  23 Februara, 2021 at 18:34 Komentariši
 • Sokolovici

  Hvala na savjetu

  23 Februara, 2021 at 18:34 Komentariši
 • Samir

  Hvala na savjetima

  23 Februara, 2021 at 18:35 Komentariši
 • Charo

  Ja vec dugi niz koristim usluge OLXa i moram reci da sam jako zadovoljan jos nikada nisam imao ni jedno lose iskustvo sto se tice kupovine

  23 Februara, 2021 at 18:41 Komentariši
  • Anesa | OLX.ba

   Poštovani,

   Hvala Vam na komentaru i podijeljenom iskustvu :). Prevare, ili pokušaji prevara su zaista minimalni, ali svejedno osjećamo dužnost i trudimo se da uradimo sve što možemo po pitanju prevencije. Iznimno nam je drago da su Vaša dugogodišnja iskustva pozitivna i da ste to podijelili sa nama.

   Srdačan pozdrav!

   24 Februara, 2021 at 10:17 Komentariši
 • Almir zizo

  Hvala za savjet

  23 Februara, 2021 at 18:49 Komentariši
 • ivanmtg

  Hvala

  23 Februara, 2021 at 18:50 Komentariši
 • Nedim

  Super edukativno

  23 Februara, 2021 at 18:51 Komentariši
 • Dragan

  Hvala

  23 Februara, 2021 at 18:54 Komentariši
 • Army5

  Hvala na savjetu

  23 Februara, 2021 at 18:55 Komentariši
 • Edin

  Hvala,savjeti I upustva u danasnjim vremenima dobro dodzu

  23 Februara, 2021 at 18:58 Komentariši
 • Dragan

  Hvala za savjet

  23 Februara, 2021 at 19:03 Komentariši
 • Darko

  Hvala na savjetu

  23 Februara, 2021 at 19:05 Komentariši
 • Jasmin

  Dobro objašnjeno.

  23 Februara, 2021 at 19:13 Komentariši
 • Suljo

  Hvala a savjetu

  23 Februara, 2021 at 19:15 Komentariši
 • Senad

  Hvala

  23 Februara, 2021 at 19:16 Komentariši
 • Ivoooo

  Hvala na savjetu

  23 Februara, 2021 at 19:20 Komentariši
 • Podavrelo

  Hvala na savjetu

  23 Februara, 2021 at 19:24 Komentariši
 • Alphonse1389

  Hvala

  23 Februara, 2021 at 19:27 Komentariši
 • Marko

  Hvala

  23 Februara, 2021 at 19:27 Komentariši
 • Harisa

  Hvala

  23 Februara, 2021 at 19:31 Komentariši
 • Velibor

  Hvala na savjetu

  23 Februara, 2021 at 19:32 Komentariši
  • Nermin

   Hvala na ovim upustvima

   1 Marta, 2021 at 09:26 Komentariši
 • Kovjanic

  Hvala za savjet

  23 Februara, 2021 at 19:32 Komentariši
 • Danijel

  Hvala na savetu

  23 Februara, 2021 at 19:42 Komentariši
 • radovan

  hvala za savjete

  23 Februara, 2021 at 19:49 Komentariši
 • Selmo

  Hvala i svako dobro ekipi OLX-a..

  23 Februara, 2021 at 19:53 Komentariši
  • Anesa | OLX.ba

   Poštovani,

   Hvala Vama na lijepim željama 🙂

   Srdačno Vas pozdravljamo!

   24 Februara, 2021 at 10:14 Komentariši
 • Afto

  Hvala na korisnim savjetima

  23 Februara, 2021 at 19:56 Komentariši
 • pavle

  hvala na savjetima

  23 Februara, 2021 at 19:59 Komentariši
 • Salko

  Hvala na info.

  23 Februara, 2021 at 20:02 Komentariši
 • Fuad midžan

  Hvala vam na savjetima

  23 Februara, 2021 at 20:03 Komentariši
 • Samoneksevrti

  Hvala na savjetu!

  23 Februara, 2021 at 20:05 Komentariši
 • superbenzema9

  Hvala za savjet.

  23 Februara, 2021 at 20:05 Komentariši
 • Edo

  A savjeta nikad dosta, kao i prevara.

  Po meni, nema love bez robe i to je to.

  23 Februara, 2021 at 20:06 Komentariši
 • Amel Kocic

  Hvala na savjetu

  23 Februara, 2021 at 20:08 Komentariši
 • Boris

  Imao sam nekih losih iskustava na moju radost a njihovu zalost nisam se upecao dobro proslo. Ovo vecina korisnika ne procita a trebalo bi. Hvala vam

  23 Februara, 2021 at 20:11 Komentariši
  • Anesa | OLX.ba

   Poštovani Borise,

   Hvala Vam na ostavljenom komentaru. Vjerujemo da savjeti napisani u blogu mogu u velikoj mjeri pomoći OLX korisnicima da budu oprezniji pri kupoprodaji. I upravu ste, svjesni smo da nažalost veliki broj korisnika ne pročita naše savjete i zbog toga se trudimo da s vremena na vrijeme nagradimo korisnike koji odvoje svoje vrijeme i pročitaju korisne savjete.

   Srdačno Vas pozdravljamo!

   24 Februara, 2021 at 10:13 Komentariši
   • Ramyyyy

    Hvala za savjet

    26 Februara, 2021 at 08:02 Komentariši
 • Esad

  Hvala

  23 Februara, 2021 at 20:12 Komentariši
 • Amar

  Hvala na savjetu

  23 Februara, 2021 at 20:12 Komentariši
 • Selver

  Hvala vam

  23 Februara, 2021 at 20:15 Komentariši
 • Igorcavalera10

  Hvala na informacijama!

  23 Februara, 2021 at 20:18 Komentariši
 • Пеђа

  Хвала на савјету

  23 Februara, 2021 at 20:19 Komentariši
 • Bojan

  Hvala korisni savjeti

  23 Februara, 2021 at 20:23 Komentariši
 • Darko

  Mi prodavači također imamo stalne prevare od strane kupaca, koji se predstavljaju naivnim kupcima koji su nedužni i prevareni.
  Prodao sam polovan auto dio i čovjek je pokusao podvaliti svoj pokvaren dio i vratiti meni kao navodno da je moj bio neispravan.
  Na svu srecu svoj dio sam prethodno uslikao i primjetila se razlika od njegovog auto dijela.
  Nisu samo prodavači prevaranti, ima dosta kupaca koji nastoje prevarom pridobiti imovinsku korist.

  23 Februara, 2021 at 20:36 Komentariši
  • Anesa | OLX.ba

   Poštovani,

   Dijelimo Vaše mišljenje, iako je takvih slučajeva znatno manje. Mi naravno i u navedenim situacijama stojimo na raspolaganju da poduzmemo sankcije prema kupcu, naravno uz mogućnost dokazivanja sporne situacije. Podjednako nam je bitno da su zaštićeni i OLX kupci i prodavači.

   Srdačan pozdrav!

   24 Februara, 2021 at 10:10 Komentariši
 • Ranko

  Hvala na savjetu 😊

  23 Februara, 2021 at 20:38 Komentariši
 • Bajram

  Fala na savjet

  23 Februara, 2021 at 20:38 Komentariši
 • xAmar99X

  hvala na savjetima

  23 Februara, 2021 at 20:46 Komentariši
 • Darko2e

  Hvala na obavjestenju

  23 Februara, 2021 at 20:47 Komentariši
 • Dragan

  Hvala na upozorenju i savjetu!

  23 Februara, 2021 at 20:47 Komentariši
 • Admir

  Dobra

  23 Februara, 2021 at 20:49 Komentariši
 • Novica

  Mnogo poucno. Hvala za savjete.

  23 Februara, 2021 at 20:53 Komentariši
 • hukic77

  Hvala na savjetu

  23 Februara, 2021 at 20:56 Komentariši
 • Muhidin

  Hvala za savjet

  23 Februara, 2021 at 20:57 Komentariši
 • Jasmin

  Hvala na savjetu

  23 Februara, 2021 at 20:59 Komentariši
 • Topicr

  Hvala

  23 Februara, 2021 at 21:02 Komentariši
 • Sone980

  👍

  23 Februara, 2021 at 21:03 Komentariši
 • Muamer

  Hvala

  23 Februara, 2021 at 21:07 Komentariši
 • Nedim

  Hvala na savjetu

  23 Februara, 2021 at 21:09 Komentariši
 • Zoka0909

  Хвала на објашњењу!

  23 Februara, 2021 at 21:14 Komentariši
 • Jug

  Hvala za savjet…

  23 Februara, 2021 at 21:23 Komentariši
 • Bricha

  Jako korisno za primiti na znanje

  23 Februara, 2021 at 21:25 Komentariši
 • Mario

  Hvala na savjetima

  23 Februara, 2021 at 21:31 Komentariši
 • Onetb

  Hvala na upozorenju!

  23 Februara, 2021 at 21:34 Komentariši
 • Nekretnine_

  Hvala na savjetu.

  23 Februara, 2021 at 21:46 Komentariši
 • antepcarpet

  Hvala na savjetu

  23 Februara, 2021 at 21:53 Komentariši
 • Mire30

  Kod mene licno bio pokusaj prevare ,komunikacija emailom,trazio podatke racuna za uplatu,kao da je zainteresovan za kupiti artikal i nakon uplate doci ce njegov agent da pokupi artikal,hehehe rekoh neka agent donese novac za artikal i zavrsicemo transakciju,i tu se gubi svaki trag komunikacije.

  23 Februara, 2021 at 22:02 Komentariši
  • Anesa | OLX.ba

   Pozdrav,

   Najčešće se prevare odvijaju upravo na način kako ste opisali. Zahtijeva se skretanje komunikacije van OLX-a, na e-mail, te onda ide pokušaj realizacije transakcije, uz traženje podataka sa Vaše kartice ili lažne uplate. Drago nam je da ste bili oprezni, a mi vam stojimo na raspolaganju za sve buduće situacije gdje možemo izvršiti provjeru korisnika ukoliko postoji sumnja da se radi o potencijalnoj prevari.

   24 Februara, 2021 at 10:07 Komentariši
   • Nedeljko

    Već sam odbijao takve poruke sa dva profila. Bilo mi je sumnjivo, ali ubrzo ste ih vi blokirali. Hvala

    24 Februara, 2021 at 10:12 Komentariši
 • Muhamed

  Hvala na savjetu

  23 Februara, 2021 at 22:05 Komentariši
 • Ze79

  Hvala na savjetu

  23 Februara, 2021 at 22:10 Komentariši
 • Goran

  Lijepo objasnjeno

  23 Februara, 2021 at 22:10 Komentariši
 • Sency87

  Hvala

  23 Februara, 2021 at 22:13 Komentariši
 • Amir

  Hvala

  23 Februara, 2021 at 22:13 Komentariši
 • Asko

  Hvala za savjet.

  23 Februara, 2021 at 22:15 Komentariši
 • Amir

  Hvala na savjetu

  23 Februara, 2021 at 22:19 Komentariši
 • Nikola

  Hvala na savjetu!

  23 Februara, 2021 at 22:23 Komentariši
 • edin

  pametna stvar

  23 Februara, 2021 at 22:25 Komentariši
 • Nikola

  Hvala na savjetu

  23 Februara, 2021 at 22:25 Komentariši
 • slavko

  hvala na savjetu

  23 Februara, 2021 at 22:30 Komentariši
 • Ivica

  Hvala za savjet! Lp

  23 Februara, 2021 at 22:41 Komentariši
 • Ivica

  Hvala na savjetu! Lp

  23 Februara, 2021 at 22:42 Komentariši
 • Dragonfly

  Sve ovo ima smisla, i svakako treba povesti racuna o sigurnosti…

  23 Februara, 2021 at 22:42 Komentariši
 • Almin

  Hvala na vasem unaprijedjenu same aplikacije.hvala sto zelite nama da pomognete u prodaji

  23 Februara, 2021 at 22:47 Komentariši
  • Anesa | OLX.ba

   Poštovani ALmine,

   Hvala vam puno na lijepim riječima.

   Srdačno vas pozdravljamo!

   24 Februara, 2021 at 10:02 Komentariši
 • Rea89

  Sve lijepo objasnjeno hvala lijepa…

  23 Februara, 2021 at 22:54 Komentariši
 • Mrcamrca

  Hvala vam na svijetu

  23 Februara, 2021 at 22:55 Komentariši
 • Rea89

  Sve lijepo objasnjeno hvala puno na vasem timu i edukaciji…

  23 Februara, 2021 at 22:55 Komentariši
 • Hazim86

  Bravo

  23 Februara, 2021 at 23:04 Komentariši
 • fotovideoblic

  Hvala na savjetu

  23 Februara, 2021 at 23:21 Komentariši
 • Aren

  Hvala ,potpuno se slazem sa gore navedenim

  23 Februara, 2021 at 23:36 Komentariši
 • Arnel

  Potpuno se slazem sa gore navedeni.,hvala na pomoci

  23 Februara, 2021 at 23:36 Komentariši
 • Arnel

  Hvala

  23 Februara, 2021 at 23:37 Komentariši
 • Vanja

  Odlični savjeti.

  23 Februara, 2021 at 23:38 Komentariši
 • Sasazivinice

  Hvala na vasem savjetu

  23 Februara, 2021 at 23:47 Komentariši
 • erko2810

  Hvala

  23 Februara, 2021 at 23:48 Komentariši
 • Dragoljub

  Hvalaaa!

  23 Februara, 2021 at 23:48 Komentariši
 • MILORADr

  Hvala na savjetima

  23 Februara, 2021 at 23:56 Komentariši
 • Annnn

  Hvala na savjetu

  24 Februara, 2021 at 00:00 Komentariši
 • Bojan

  Hvala na savjetu

  24 Februara, 2021 at 00:17 Komentariši
 • AirTools

  Svaka čast na ovako iscrpnom savjetu. Jedino jedna opaska vezana za otvaranje paketa prilikom plaćanja. Koliko znam, kupac mog artikla, a i ja kao prodavač, nemamo nigdje opcije da označimo da je dozvoljeno otvaranje paketa prije plaćanja. Jedino moram zamoliti poštara kad dolazi po paket da negdje na tovarnom listu to označi, ali to često put zaboravim, tako da bi bilo poželjno malo poraditi na tom polju. Npr da ja kao prodavač mogu po defaultu u opcijama dozvoliti da se svi moji paketi mogu otvoriti prija placanja…
  Unaprijed hvala.
  AirTools

  24 Februara, 2021 at 00:22 Komentariši
  • Anesa | OLX.ba

   Poštovani,

   Hvala Vam na konstruktivnoj sugestiji, prenijet ćemo je nadležnom odjelu i nadamo se da će ista biti usvojena. Tako je, da bi kupac mogao otvoriti pošiljku prilikom primitka, Vi kao prodavač to morate naglasiti prilikom predaje pošiljke.

   Srdačan pozdrav!

   24 Februara, 2021 at 10:00 Komentariši
 • Fatih

  Hvala

  24 Februara, 2021 at 00:29 Komentariši
 • Samir

  Veoma korisno. Hvala na savjetima.

  24 Februara, 2021 at 00:32 Komentariši
 • Misel

  Hvala

  24 Februara, 2021 at 01:19 Komentariši
 • MinnyAUTO

  Hvala na savjetima

  24 Februara, 2021 at 02:21 Komentariši
 • bubi009

  Savjeti vrijedni pažnje i svaki je na mjestu. Samo bi da se pitam korisnike koji nisu 100 % verifikovani označio sa nekim crvenim ramom kao opomena da se dobro otvore oči prilikom kupoprodaje i da se usmjere na ove savjete,

  24 Februara, 2021 at 04:10 Komentariši
 • Muhidin

  Hvala na savjetu…lp

  24 Februara, 2021 at 05:48 Komentariši
 • Muhidin

  Hvala na savjetu..lp

  24 Februara, 2021 at 05:49 Komentariši
 • Almir

  Hvala za savjet

  24 Februara, 2021 at 06:06 Komentariši
 • Muamer

  Hvala na savjetu

  24 Februara, 2021 at 06:35 Komentariši
 • Senad

  Odavno Već pokušavaju sa prevarama ali su naivni .

  24 Februara, 2021 at 06:36 Komentariši
 • Muamer

  Hvala na savjetima bili su korisni

  24 Februara, 2021 at 06:36 Komentariši
 • Nisail Halilovic

  Hvala na informaciji

  24 Februara, 2021 at 06:45 Komentariši
 • Denis

  Hvala na savjetima

  24 Februara, 2021 at 06:57 Komentariši
 • Ismet

  Koristan materijal. Hvala OLX!

  24 Februara, 2021 at 07:01 Komentariši
 • feniks6

  Hvala,dugo sam na OLX,ovo su poznate stvari,ipak nije nas loše povremeno podsjetiti jer se vremena mjenjaju a prevaranti uvijek traže nove načine…

  24 Februara, 2021 at 07:19 Komentariši
 • Nebojsa

  Hvala na savjetu

  24 Februara, 2021 at 07:20 Komentariši
 • Ismir321

  Hvala

  24 Februara, 2021 at 07:41 Komentariši
 • Musatafa

  Hvala na savjetu

  24 Februara, 2021 at 07:45 Komentariši
 • radovan

  savjetovao bi sve da idu preko olix narucivanja i kad kupuju i kad prodaju
  sigurnije je dosta…

  24 Februara, 2021 at 07:47 Komentariši
  • Anesa | OLX.ba

   Poštovani,

   Hvala Vam na podijeljenom savjetu. U pravu ste, korisnici su najviše zaštićeni kada se slanje pošiljki odvija integrisanom dostavom i plaća pouzećem kuriru. Naravno, razumijemo da korisnici zbog određenih razloga koriste i druge načine kupoprodaje i dostave, ali u tom slučaju treba postupati sa dosta opreza.

   Srdačno Vas pozdravljamo!

   24 Februara, 2021 at 09:50 Komentariši
 • Mladen

  Hvala

  24 Februara, 2021 at 07:48 Komentariši
 • Koska91

  Hvala

  24 Februara, 2021 at 08:10 Komentariši
 • Jasmina Ikanović Imamović

  Hvala na korisnim uputama

  24 Februara, 2021 at 08:18 Komentariši
 • David Husidic

  Hvala na korisnom savjetu
  Pozz

  24 Februara, 2021 at 08:19 Komentariši
 • Mudrica

  Hvala…

  24 Februara, 2021 at 08:19 Komentariši
 • Edin

  Hvala na savjetu

  24 Februara, 2021 at 08:35 Komentariši
 • Haris

  Hvala

  24 Februara, 2021 at 08:42 Komentariši
 • Adil

  Hvala na savjetu i brizi za komintente.Nedavno sam vam se obraćao u jednoj situaciji i tražio sankcije za prevaranta koji me blokirao na profilu i telefonu nakon prevare.Nisam dobio nikakav odgovor tako da neznam da li je šta urađeno po toj prijavi.Još jednom hvala na brizi i korektnom odnosu sa komintentima.

  24 Februara, 2021 at 08:52 Komentariši
  • Anesa | OLX.ba

   Poštovani,

   Naša korisnička podrška pruža odgovore na sve upite koji nam pristignu. Zamolili bismo Vas da nam napišete Vaš e-mail s kojeg ste javili da provjerimo status Vaše prijave i zašto Vam nije stigao odgovor. Ukoliko ne želite pisati Vaš e-mail javno, možete pozvati našu korisničku podršku direktno telefonskim putem na broj telefona 033/407-700.

   Srdačan pozdrav!

   24 Februara, 2021 at 09:47 Komentariši
 • Bernes

  Bravo prava stvar

  24 Februara, 2021 at 09:12 Komentariši
 • Admir

  Hvala na informacijema

  24 Februara, 2021 at 09:13 Komentariši
 • Admir

  Hvala na informacijama

  24 Februara, 2021 at 09:13 Komentariši
 • Almir

  Hvala

  24 Februara, 2021 at 09:18 Komentariši
 • Armin

  Top

  24 Februara, 2021 at 09:23 Komentariši
 • Nenad

  Hvala na savjetu

  24 Februara, 2021 at 09:35 Komentariši
 • FullEquipment

  Hvala na korisnom članku.

  24 Februara, 2021 at 09:48 Komentariši
 • Harun

  Hvala

  24 Februara, 2021 at 09:52 Komentariši
 • Eldin

  Hvala 🙂

  24 Februara, 2021 at 09:52 Komentariši
 • Vu_cko1

  Nisam nikada ni posumnjao da nas OLX neće zaštititi. Hvala vam!!!

  24 Februara, 2021 at 10:07 Komentariši
 • Djordje

  Hvala

  24 Februara, 2021 at 10:08 Komentariši
 • Jovan

  Hvala za savjet

  24 Februara, 2021 at 10:09 Komentariši
 • srebreniklive

  Oke

  24 Februara, 2021 at 10:10 Komentariši
 • Sinisa 20

  Bravo za admina i njegov tim.

  24 Februara, 2021 at 10:10 Komentariši
 • Muamer

  Hvalaa na savjetu

  24 Februara, 2021 at 10:20 Komentariši
 • Aco

  Jbt radite bolje od Bezosa
  Sve sto ste napisali tako je dobro znati
  Na Piku nikada nisam imao problema ako izuzmen nesposobnost pojedinih za koliko toliko solidnu trgovacku komunikaciju
  A poslije citanja clanka sam se uvjerio da radite na zastiti potrosaca hahaha sto svakako pozdravljam i szo je jedan od razloga da cu i dalje da koristim vase usluge

  24 Februara, 2021 at 10:26 Komentariši
 • bane881

  Hvala

  24 Februara, 2021 at 10:31 Komentariši
 • Igor

  Hvala na informaciji i savjetu

  24 Februara, 2021 at 10:35 Komentariši
 • Djordje

  Hvala, LP

  24 Februara, 2021 at 10:39 Komentariši
 • Amer

  Hvala

  24 Februara, 2021 at 10:49 Komentariši
 • Almir

  Hvala na savjetima

  24 Februara, 2021 at 10:50 Komentariši
 • Samir

  Ok hvala na savjetu informacije koje puno znace

  24 Februara, 2021 at 10:53 Komentariši
 • Mladen

  Hvala na savjetu!

  24 Februara, 2021 at 10:54 Komentariši
 • Adis82

  Hvala Vam mnogo za upozorenja i savjete!

  24 Februara, 2021 at 10:58 Komentariši
 • Elvir

  Hvala na iscrpnom savjetu

  24 Februara, 2021 at 11:16 Komentariši
 • Ugo

  Svaka čast na sigurnosnoj podršci, i zato što brinete o korisnicima.

  24 Februara, 2021 at 11:22 Komentariši
 • CrniVitez

  Hvala na savjetu puno veoma korisni ali nije mi došlo 50 olix kredita nakon kviza

  24 Februara, 2021 at 11:25 Komentariši
  • Anesa | OLX.ba

   Poštovani,

   Naveli smo na kraju blog članka da će kredit doznačiti najkasnije u roku od 72 sata.

   Srdačan pozdrav!

   24 Februara, 2021 at 11:39 Komentariši
 • Dino

  Hvala dobar savjet

  24 Februara, 2021 at 11:34 Komentariši
 • Emir

  Hvala na poucnim i korisnim savjetima .

  24 Februara, 2021 at 11:34 Komentariši
 • Lekamoto2

  Hvala

  24 Februara, 2021 at 11:41 Komentariši
 • Dzeno

  Hvala na savjetu

  24 Februara, 2021 at 11:42 Komentariši
 • CrniVitez

  Hvala na korisnim savjetima

  24 Februara, 2021 at 11:43 Komentariši
 • Nedim

  Hvala

  24 Februara, 2021 at 11:50 Komentariši
 • Nenad

  Korisno!

  24 Februara, 2021 at 11:55 Komentariši
 • Ago

  Hvalaa

  24 Februara, 2021 at 12:03 Komentariši
 • Hare

  Hvala

  24 Februara, 2021 at 12:05 Komentariši
 • Hare

  Hvala na savjetu.

  24 Februara, 2021 at 12:06 Komentariši
 • Himzo

  Sve pohvale za OLX koji brine o svojim korisnicima…

  24 Februara, 2021 at 12:10 Komentariši
 • Samir

  Hvala za savjete!

  24 Februara, 2021 at 12:12 Komentariši
 • Ermin

  Hvala koristan savjet

  24 Februara, 2021 at 12:19 Komentariši
 • Haris

  KORISNO…

  24 Februara, 2021 at 12:27 Komentariši
 • Nermin

  Hvala na upozorenju i savjetu

  24 Februara, 2021 at 12:31 Komentariši
 • Colic

  Hvala

  24 Februara, 2021 at 12:34 Komentariši
 • Ljubisa

  Hvala na savjetu

  24 Februara, 2021 at 12:41 Komentariši
 • Monika

  Hvala

  24 Februara, 2021 at 12:43 Komentariši
 • Selma

  Hvala na savjetu

  24 Februara, 2021 at 12:46 Komentariši
 • Goran

  Hvala na savjetim

  24 Februara, 2021 at 12:50 Komentariši
 • LTSARAJEVO

  Hvala na savjetu

  24 Februara, 2021 at 12:51 Komentariši
 • Mato

  Hvala na savjetu..

  24 Februara, 2021 at 12:58 Komentariši
 • EA7

  Hvala vam na.savjetu

  24 Februara, 2021 at 13:09 Komentariši
 • EA7

  Hvala puno na savjrtima

  24 Februara, 2021 at 13:10 Komentariši
 • Eric

  Hvala

  24 Februara, 2021 at 13:17 Komentariši
 • Saša

  Ok, Hvala

  24 Februara, 2021 at 13:19 Komentariši
 • Ajdin

  Hvala

  24 Februara, 2021 at 13:20 Komentariši
 • Almir

  Hvala!

  24 Februara, 2021 at 13:21 Komentariši
 • Pehar

  Hvala na savjetu

  24 Februara, 2021 at 13:27 Komentariši
 • Uteg

  Hvala na obavijesti…..

  24 Februara, 2021 at 13:32 Komentariši
 • Uteg

  Hvala na obavijesti

  24 Februara, 2021 at 13:33 Komentariši
 • Denis

  Hvala 👍🏻👍🏻🔝

  24 Februara, 2021 at 13:33 Komentariši
 • Lax

  Hvala za savjet

  24 Februara, 2021 at 13:45 Komentariši
 • Igor

  Hvala

  24 Februara, 2021 at 13:52 Komentariši
 • RadionicaSan

  Hvala za savjete

  24 Februara, 2021 at 13:52 Komentariši
 • David

  Hvala

  24 Februara, 2021 at 13:54 Komentariši
 • Pedja

  Ok hvala

  24 Februara, 2021 at 13:54 Komentariši
 • Jasmin

  Hvala na savjetu

  24 Februara, 2021 at 13:58 Komentariši
 • Dragan

  Hvala na info…zasad nije bilo prevara…

  24 Februara, 2021 at 14:12 Komentariši
 • Nermin

  Hvala na savjetu

  24 Februara, 2021 at 14:12 Komentariši
 • Maid

  Hvala

  24 Februara, 2021 at 14:12 Komentariši
 • Maid

  Hvala 🖐

  24 Februara, 2021 at 14:13 Komentariši
 • Jasko

  Hvala, na savjetu

  24 Februara, 2021 at 14:16 Komentariši
 • Jasko

  Hvala na savjetu

  24 Februara, 2021 at 14:17 Komentariši
 • Dzons

  👍🏻

  24 Februara, 2021 at 14:21 Komentariši
 • Jasna

  Hvala vam

  24 Februara, 2021 at 14:22 Komentariši
 • Dragan

  Hvala na upozorenju

  24 Februara, 2021 at 14:23 Komentariši
 • Slaven

  Dobri savjeti. Hvala

  24 Februara, 2021 at 14:27 Komentariši
 • Edin

  Hvala na savjetu

  24 Februara, 2021 at 14:31 Komentariši
 • Ibrahim

  Svaka čast. I hvala vam što mislite na nas.

  24 Februara, 2021 at 14:31 Komentariši
 • refa04

  super

  24 Februara, 2021 at 14:32 Komentariši
 • Dragan

  Hvala za savjet

  24 Februara, 2021 at 14:38 Komentariši
 • Nane

  Hvala na savjetu

  24 Februara, 2021 at 14:44 Komentariši
 • Emir

  Hvala

  24 Februara, 2021 at 14:50 Komentariši
 • Vedran

  Korisno za cuti

  24 Februara, 2021 at 14:52 Komentariši
 • Nedeljko

  Već sam imao takva dva slučaja, ali vi ste reagovali i suspendovali korisnika vrlo brzo. 👍

  24 Februara, 2021 at 14:56 Komentariši
 • Samir Zahirovic

  Hvala na preporukama

  24 Februara, 2021 at 15:01 Komentariši
 • Cçcvvv

  Korisno.

  24 Februara, 2021 at 15:17 Komentariši
 • Tatarko

  Hvala na savjetu

  24 Februara, 2021 at 15:18 Komentariši
 • jassony

  Poboljsajte korisnicku podrsku, danima se ceka odgovor na zahtjev/upit, isto tako VASA PARTNERSKA kurirska sluzba je unazad 6 mjeseci katasrtrofa nikad ne ispostuju navedeni rok za dostavu akrtikla i povrat novca

  24 Februara, 2021 at 15:19 Komentariši
  • Anesa | OLX.ba

   Poštovani,

   Korisnička podrška uglavnom na sve upite odgovara u kratkom vremenskom roku, osim u izuzecima kada je upit poslan mimo našeg radnog vremena, ili ukoliko je prvo potrebno izvršiti određene provjere. Molimo da nam napišete e-mail s kojeg ste nam se javili da izvršio provjeru zašto još uvijek čekate odgovor na Vaš upit.

   Hvala unaprijed i srdačan pozdrav!

   25 Februara, 2021 at 09:42 Komentariši
 • Nihad

  Super

  24 Februara, 2021 at 15:20 Komentariši
 • Milivoj

  Hvala na savjetima

  24 Februara, 2021 at 15:22 Komentariši
 • Asmir

  Hvala na savjetu

  24 Februara, 2021 at 15:27 Komentariši
 • Andjela

  Hvala na savjetu, vec sam naisla na dvije prevare povodom prodaje pasa na olx, mogu vam samo reci cuvajte se i dobro provjerite sve prije kupnje

  24 Februara, 2021 at 15:43 Komentariši
 • Amar_B

  Hvala

  24 Februara, 2021 at 15:46 Komentariši
 • Bibbbi

  Hvala za korisne savjete

  24 Februara, 2021 at 15:47 Komentariši
 • Imran

  Hvala za savjete

  24 Februara, 2021 at 15:48 Komentariši
 • Zule

  Hvala ma savjetima

  24 Februara, 2021 at 15:49 Komentariši
 • Amkooni

  Hvala za ovako korisne savjete

  24 Februara, 2021 at 15:50 Komentariši
 • Jasmin

  Hvala

  24 Februara, 2021 at 15:54 Komentariši
 • Samir

  Sejtanska posla 😁🤣

  24 Februara, 2021 at 15:56 Komentariši
 • Dragan

  Hvala ba upozorenju

  24 Februara, 2021 at 15:56 Komentariši
 • Edo

  Hvala na upozorenju

  24 Februara, 2021 at 15:58 Komentariši
 • Ernad

  Hvala na dodatnim informacijama..

  24 Februara, 2021 at 16:07 Komentariši
 • Davor

  Hvala

  24 Februara, 2021 at 16:09 Komentariši
 • HARIS

  Hvala

  24 Februara, 2021 at 16:11 Komentariši
 • Marko

  👌

  24 Februara, 2021 at 16:11 Komentariši
 • Amela

  Hvala. Lp

  24 Februara, 2021 at 16:14 Komentariši
 • Dzenny

  hvala

  24 Februara, 2021 at 16:19 Komentariši
 • Darko

  Hvala puno

  24 Februara, 2021 at 16:36 Komentariši
 • stefanxxx

  Hvala

  24 Februara, 2021 at 16:38 Komentariši
 • Željko Kusturić

  Hvala na korisnim savjetima i na odgovornosti.

  24 Februara, 2021 at 16:45 Komentariši
 • Eldin

  Hvala na savjetima LP

  24 Februara, 2021 at 16:46 Komentariši
 • Martino123456

  Hvala Vam za savjete i trud koji ste odvojili da nam napišete sve ovo, Sve pohvale OLX.ba timu i puno sreće u daljnjem radu. L.p. Takodjer i ostalim korisnicima sugeriram da dobro procitaju ovaj tekst i da ne nasjedaju na ovakve prevare..

  24 Februara, 2021 at 16:52 Komentariši
  • Anesa | OLX.ba

   Poštovani,

   Hvala Vam puno na lijepim riječima i željama. Nadamo se također da će što veći broj korisnika pročitati navedeni članak jer smo se potrudili da opišemo stvarne situacije sa stranice i potencijalne pokušaje prevare.

   Srdačno Vas pozdravljamo!

   25 Februara, 2021 at 09:40 Komentariši
 • Amir

  Hvala na sugestijama i savjetima. Već dugo sam korisnik i otprilike se ponašam po ovim smjernicama ali nije na odmet pročitati ovo i podsjetiti se…. LP

  24 Februara, 2021 at 16:58 Komentariši
 • mido

  hvala na savjetu

  24 Februara, 2021 at 17:03 Komentariši
 • Manofmoney

  Extra nema dalje

  24 Februara, 2021 at 17:10 Komentariši
 • Damir_tz

  Hvala na savjetu

  24 Februara, 2021 at 17:12 Komentariši
 • Mirsad

  Hvala pridrzavam se preporucenog

  24 Februara, 2021 at 17:15 Komentariši
 • Fehim

  Hvala na savjetu ovo je odlicno za kupce.

  24 Februara, 2021 at 17:22 Komentariši
 • Mirza

  Hvala na savjetu

  24 Februara, 2021 at 17:31 Komentariši
 • Filip123678

  Nije mi dosao olx kredit nakon ankete

  24 Februara, 2021 at 17:33 Komentariši
  • Anesa | OLX.ba

   Poštovani,

   Naveli smo da dnu blog članka da će se kredit doznačiti najkasnije u roku od 72 sata nakon završetka ankete. Ukoliko bude potrebno iza navedenog roka možete se javiti našoj korisničkoj podršci putem emaila na pomoc@olx.ba.

   Srdačan pozdrav!

   25 Februara, 2021 at 09:35 Komentariši
 • Amir

  Hvala na savjetu

  24 Februara, 2021 at 17:40 Komentariši
 • Draze

  Hvala na objašnjenju

  24 Februara, 2021 at 17:41 Komentariši
 • Akif

  Ok, hvala

  24 Februara, 2021 at 17:47 Komentariši
 • almir

  hvala na savjetu

  24 Februara, 2021 at 17:54 Komentariši
 • Eldar

  Odlicno

  24 Februara, 2021 at 18:01 Komentariši
 • Fade93

  Hvala za savjet

  24 Februara, 2021 at 18:02 Komentariši
 • Kasim

  Vrlo korisni savjeti imao sam par pokusaja prevare, bas kako je navedeno.

  24 Februara, 2021 at 18:02 Komentariši
 • Stana

  Hvala na savjetu

  24 Februara, 2021 at 18:05 Komentariši
 • Alma

  Hvala, hvala

  24 Februara, 2021 at 18:23 Komentariši
 • Samir

  Hvala na savjetu.

  24 Februara, 2021 at 18:25 Komentariši
 • Nusmir31713

  Vazno upozorenje jer ima svasta

  24 Februara, 2021 at 18:27 Komentariši
 • Tarik

  Najjednostavnije je platiti prilikom preuzimanja artikla uz prethodni pregled istog 😉

  24 Februara, 2021 at 18:32 Komentariši
 • darijan

  hvala na savjet sve je ok

  24 Februara, 2021 at 18:32 Komentariši
 • Amir

  Hvala Vam na savjetima

  24 Februara, 2021 at 18:40 Komentariši
 • Enis

  Hvala na savjetu

  24 Februara, 2021 at 18:41 Komentariši
 • Alen Mededovic

  Hvala na savjetu

  24 Februara, 2021 at 18:41 Komentariši
 • Nermin

  Hvala na informacijama

  24 Februara, 2021 at 18:46 Komentariši
 • FUAD

  Hvala puno na upozorenju

  24 Februara, 2021 at 18:50 Komentariši
 • Hasan

  Hvala

  24 Februara, 2021 at 18:52 Komentariši
 • Mirza Šišić

  Hvala za ovo obavještajne

  24 Februara, 2021 at 18:52 Komentariši
 • Darko

  Hvala na savjetu

  24 Februara, 2021 at 18:58 Komentariši
 • Mirnes

  Hvala na savjetu

  24 Februara, 2021 at 18:59 Komentariši
 • Dejan

  Hvala

  24 Februara, 2021 at 19:02 Komentariši
 • Vlado

  Hvalaaa

  24 Februara, 2021 at 19:05 Komentariši
 • Nermin

  Hvala što vodite brigu o svima.

  24 Februara, 2021 at 19:05 Komentariši
 • Nihad

  Hvala

  24 Februara, 2021 at 19:08 Komentariši
 • Sanjin

  Hvala

  24 Februara, 2021 at 19:25 Komentariši
 • Nixon84

  Hvala na savjetu.

  24 Februara, 2021 at 19:27 Komentariši
 • Renci84_

  Hvala za savjete.

  24 Februara, 2021 at 19:28 Komentariši
 • omcho76000

  Hvala na savjetu

  24 Februara, 2021 at 19:29 Komentariši
 • juka89

  Hvala na savjetima…od velike su koristi kako za kupce tako i prodavce

  24 Februara, 2021 at 19:33 Komentariši
 • Stanko

  Hvala

  24 Februara, 2021 at 19:38 Komentariši
 • Milan

  Hvala lepo

  24 Februara, 2021 at 19:39 Komentariši
 • Milan

  Hvalaaaaaaa punoo

  24 Februara, 2021 at 19:39 Komentariši
 • Samir

  Hvalaa

  24 Februara, 2021 at 19:40 Komentariši
 • Slaven

  Hvala

  24 Februara, 2021 at 19:41 Komentariši
 • juka89

  Hvala na savjetu

  24 Februara, 2021 at 19:42 Komentariši
 • Zokad

  Hvala

  24 Februara, 2021 at 19:47 Komentariši
 • Kemal

  Hvala

  24 Februara, 2021 at 19:48 Komentariši
 • Adnan

  Drago mi je da se napokon stane u kraj laznim oglasima

  24 Februara, 2021 at 19:48 Komentariši
 • Kapa1202

  Hvala na savijetu!!!

  24 Februara, 2021 at 19:50 Komentariši
 • nisic17

  Thx

  24 Februara, 2021 at 19:55 Komentariši
 • Cvrle

  Hvala

  24 Februara, 2021 at 19:56 Komentariši
 • Mile007

  Hvala

  24 Februara, 2021 at 19:58 Komentariši
 • Pajver

  Hvala na savjetu

  24 Februara, 2021 at 20:00 Komentariši
 • Ammar

  Hvala na savjetu

  24 Februara, 2021 at 20:02 Komentariši
 • Nabob5

  Hvala na savjetu

  24 Februara, 2021 at 20:04 Komentariši
 • Haman ugrožen

  Lijepa moja draga slatka pametna Anesica 😉

  24 Februara, 2021 at 20:06 Komentariši
 • Eko

  Hvala

  24 Februara, 2021 at 20:10 Komentariši
 • Adem

  Hvala

  24 Februara, 2021 at 20:12 Komentariši
 • Stipe

  Hvala na savjetu

  24 Februara, 2021 at 20:18 Komentariši
 • Vu_cko1

  Nisam ni sumnjao da će nas OLX zaštititi od prevaranata. Hvala za sve do sada, a i za ubuduće! Ponosan član OLX-a. 😉

  24 Februara, 2021 at 20:32 Komentariši
  • Anesa | OLX.ba

   Poštovani,

   Hvala Vama na povjerenju i lijepim riječima.

   Srdačno Vas pozdravljamo!

   25 Februara, 2021 at 09:28 Komentariši
 • Ahmet

  Hvala

  24 Februara, 2021 at 20:34 Komentariši
 • Semir

  Hvala na savjetu

  24 Februara, 2021 at 20:40 Komentariši
 • Semir

  Hvala lijepa na savjetu

  24 Februara, 2021 at 20:40 Komentariši
 • Mustafa

  Hvala

  24 Februara, 2021 at 20:43 Komentariši
 • adnan

  Hvala za savjwt

  24 Februara, 2021 at 20:43 Komentariši
 • Adnan

  Hvala na savjetu.

  24 Februara, 2021 at 20:44 Komentariši
 • adnan

  Hvala na savjetu

  24 Februara, 2021 at 20:44 Komentariši
 • Almin

  OK

  24 Februara, 2021 at 20:46 Komentariši
 • Senko0502

  Vrlo korisno i poželjno često prijaviti zloupotrebe..ovakva upozorenja pa i pozive sam imao od svoje banke..puno je prevaranata…ja sam ih i prijavljivao

  24 Februara, 2021 at 20:51 Komentariši
 • Mustafa

  Svaka cast na saradnji

  24 Februara, 2021 at 20:54 Komentariši
 • dragan

  Hvala na dobrim upustvima

  24 Februara, 2021 at 20:54 Komentariši
 • Zehra

  Hvala na savjetu

  24 Februara, 2021 at 20:57 Komentariši
 • cicosinisa

  Hvala na savjetu slazem se

  24 Februara, 2021 at 20:58 Komentariši
 • Igor

  Hvala

  24 Februara, 2021 at 21:04 Komentariši
 • Elvir

  Hvala.

  24 Februara, 2021 at 21:05 Komentariši
 • Фута

  Хвала

  24 Februara, 2021 at 21:05 Komentariši
 • Darko

  Ok

  24 Februara, 2021 at 21:11 Komentariši
 • Nedim

  Hvala

  24 Februara, 2021 at 21:12 Komentariši
 • Matej

  Hvala na savijetu

  24 Februara, 2021 at 21:17 Komentariši
 • Dino

  Hvala na savjetu

  24 Februara, 2021 at 21:19 Komentariši
 • Enes

  Hvala na savjetu

  24 Februara, 2021 at 21:21 Komentariši
 • Suvad

  ok

  24 Februara, 2021 at 21:23 Komentariši
 • Tarik

  Hvala na savjetu.

  24 Februara, 2021 at 21:24 Komentariši
 • Zdravko

  Hvala na savjetu.

  24 Februara, 2021 at 21:27 Komentariši
 • Zdravko

  Hvala na savjetu

  24 Februara, 2021 at 21:28 Komentariši
 • dragan

  Hvala na dobro obajasnjenim upustvima

  24 Februara, 2021 at 21:31 Komentariši
 • Esmer

  Hvala

  24 Februara, 2021 at 21:31 Komentariši
 • Boki

  👍

  24 Februara, 2021 at 21:34 Komentariši
 • Enes

  Na sve treba obratiti paznju

  24 Februara, 2021 at 21:35 Komentariši
 • Barnjak

  Hvala na savjetu

  24 Februara, 2021 at 21:37 Komentariši
 • Okrob

  Ok!Hvala!

  24 Februara, 2021 at 21:42 Komentariši
 • Armin

  Hvala na savjetu

  24 Februara, 2021 at 21:49 Komentariši
 • Haris

  Hvala na savjetima.

  24 Februara, 2021 at 21:50 Komentariši
 • Stefan

  Hvala

  24 Februara, 2021 at 21:51 Komentariši
 • Adnan

  Hvala na obavjesti.

  24 Februara, 2021 at 21:51 Komentariši
 • nermin1

  hvala na savjetu

  24 Februara, 2021 at 21:53 Komentariši
 • Harun

  Hvala jako dobro objasnjeno sve.

  24 Februara, 2021 at 21:57 Komentariši
 • Harun

  Hvala jako korisno

  24 Februara, 2021 at 21:57 Komentariši
 • blueadi

  hvala 👀

  24 Februara, 2021 at 22:09 Komentariši
 • Muhamed

  Hvala na savjetu

  24 Februara, 2021 at 22:10 Komentariši
 • Nemanja

  Jasno kao dan

  24 Februara, 2021 at 22:11 Komentariši
 • Vlado

  Hvaaalaaaa

  24 Februara, 2021 at 22:12 Komentariši
 • Jovan

  Hvala

  24 Februara, 2021 at 22:21 Komentariši
 • mladen

  Hvala na savjetima. Na Piku sam skoro od osnivanja i zaista nisam naisao ni nakakav vid prevare.

  24 Februara, 2021 at 22:22 Komentariši
  • Anesa | OLX.ba

   Poštovani,

   Hvala Vam na dugogodišnjem povjerenju. Negativnih iskustava zaista ima jako malo, ali svejedno osjećamo potrebu da s vremena na vrijeme informišemo naše korisnike i podsjetimo na oprez. Drago nam je da su Vaša iskustva pozitivna i da ste ga podijelili sa nama.

   Srdačno Vas pozdravljamo!

   25 Februara, 2021 at 09:26 Komentariši
 • Aprilijars

  Hvala na savjetu.

  24 Februara, 2021 at 22:32 Komentariši
 • Selma72

  Hvala na savjetu.Dugo sam na OLX u i prezadovoljan sam suradnjom.Nisam imao negativna iskustva.Lp.

  24 Februara, 2021 at 22:42 Komentariši
  • Anesa | OLX.ba

   Poštovani/a,

   Hvala Vam na komentaru i dugogodišnjem povjerenju.

   Srdačno Vas pozdravljamo!

   25 Februara, 2021 at 09:25 Komentariši
 • emsad16

  Hvala vam na savjetu!

  24 Februara, 2021 at 22:45 Komentariši
 • Elvir

  Hvala na savjetu

  24 Februara, 2021 at 22:48 Komentariši
 • Damir3

  Hvala Vam na savjetu

  24 Februara, 2021 at 22:55 Komentariši
 • Avdo

  Hvala na savjetu

  24 Februara, 2021 at 23:02 Komentariši
 • Avdo

  Hvala

  24 Februara, 2021 at 23:04 Komentariši
 • Darko

  Hvala na savjetu

  24 Februara, 2021 at 23:07 Komentariši
 • Aleksandar

  HVALA

  24 Februara, 2021 at 23:12 Komentariši
 • Dule

  Hvala na savjetu

  24 Februara, 2021 at 23:17 Komentariši
 • Denis

  Hvala na savjetu

  24 Februara, 2021 at 23:21 Komentariši
 • Amel

  Hvala na savjetima

  24 Februara, 2021 at 23:26 Komentariši
 • Emir

  Olx korak ispred

  24 Februara, 2021 at 23:27 Komentariši
 • Pitamsepitam

  Hvala !

  24 Februara, 2021 at 23:30 Komentariši
 • Fudo

  Dobre preporuke zlata vrijede

  24 Februara, 2021 at 23:37 Komentariši
 • Mujo

  Svaka ćas

  24 Februara, 2021 at 23:49 Komentariši
 • Snezan

  Hvala na savjetu i brizi naravno!

  24 Februara, 2021 at 23:59 Komentariši
 • Jerry

  Hvala sve uredu

  24 Februara, 2021 at 23:59 Komentariši
 • ElvirMaglaj

  hvala lijepo

  25 Februara, 2021 at 00:22 Komentariši
 • AlmirMujkic

  Hvala na uputstvima.

  25 Februara, 2021 at 00:24 Komentariši
 • AlmirMujkic

  Hvala.

  25 Februara, 2021 at 00:34 Komentariši
 • Esmirr

  Tnx

  25 Februara, 2021 at 00:34 Komentariši
 • Aldin

  Hvala na savjetu

  25 Februara, 2021 at 01:20 Komentariši
 • Dome7

  Hvala na savjetima

  25 Februara, 2021 at 03:32 Komentariši
 • Frx1801

  Hvala na savjetu

  25 Februara, 2021 at 04:09 Komentariši
 • Atomski mrav

  Hvala na savjetu

  25 Februara, 2021 at 06:12 Komentariši
 • Zodra

  Nista sto nisam znao i ranije, ali ipak hvala. Cijenim trud.

  25 Februara, 2021 at 06:27 Komentariši
 • Dragana

  Hvala na savjetu

  25 Februara, 2021 at 06:44 Komentariši
 • Edin

  Hvala

  25 Februara, 2021 at 06:46 Komentariši
 • adilboss

  Prva transakcija 2009te godine, sje*o me lik za 130 KM

  25 Februara, 2021 at 07:12 Komentariši
 • DeVito86

  Zahvaljujem 😄

  25 Februara, 2021 at 07:14 Komentariši
 • Edvin

  Hvala

  25 Februara, 2021 at 07:15 Komentariši
 • Renan

  Hvala . Veoma korisno.

  25 Februara, 2021 at 07:27 Komentariši
 • Dalibor

  Hvala na savjetu

  25 Februara, 2021 at 07:29 Komentariši
 • bozena22

  vrlo poucno i korisno hvala olx

  25 Februara, 2021 at 07:37 Komentariši
 • Dino

  Hvala

  25 Februara, 2021 at 07:41 Komentariši
 • Nihad 122

  Hvala na savjetu 👍🏻

  25 Februara, 2021 at 07:42 Komentariši
 • Dejan

  Hvalaa

  25 Februara, 2021 at 07:52 Komentariši
 • Hajro_93

  Hvala na savjetima i upozorenjima

  25 Februara, 2021 at 08:02 Komentariši
 • nermin

  Hvala na savjetu

  25 Februara, 2021 at 08:24 Komentariši
 • Dejan Trivun

  Hvala Vam na savjetu!

  25 Februara, 2021 at 08:27 Komentariši
 • Mate

  Hvala na savjetima

  25 Februara, 2021 at 08:29 Komentariši
 • Supermare

  Ok. Hvala

  25 Februara, 2021 at 08:32 Komentariši
 • Nermin

  Hvala na savjetu

  25 Februara, 2021 at 08:34 Komentariši
 • Zeljko

  Hvala na savjetu

  25 Februara, 2021 at 08:56 Komentariši
 • Teraflops

  Svaka čast – informativno

  25 Februara, 2021 at 08:56 Komentariši
 • Damir3

  Hvala za savjete.

  25 Februara, 2021 at 09:03 Komentariši
 • cungicbn

  Hvala na savjetu

  25 Februara, 2021 at 09:03 Komentariši
 • Almir

  Veoma poucni savjeti. Hvala

  25 Februara, 2021 at 09:12 Komentariši
 • Mirzet

  Hvala na savjetima lp

  25 Februara, 2021 at 09:38 Komentariši
 • Slavko

  👍

  25 Februara, 2021 at 09:47 Komentariši
 • Ernad

  Hvala

  25 Februara, 2021 at 09:51 Komentariši
 • Ernad

  Hvala puno 🙂

  25 Februara, 2021 at 09:52 Komentariši
 • Александар

  Веома добри савјети. Хвала.

  25 Februara, 2021 at 09:56 Komentariši
 • Sanjin

  Hvala na savjetu i upozorenju.

  25 Februara, 2021 at 09:57 Komentariši
 • dadolav

  Hvala na savjetu I uputama

  25 Februara, 2021 at 10:01 Komentariši
 • Rfactor

  👍

  25 Februara, 2021 at 10:04 Komentariši
 • Hercegkonjic

  Hvala

  25 Februara, 2021 at 10:07 Komentariši
 • Vladimir

  Podrzavam unapredjenje sajta

  25 Februara, 2021 at 10:10 Komentariši
 • Adel

  Hvala na savijetima i naravno na kreditu

  25 Februara, 2021 at 10:11 Komentariši
 • Negrin

  Hvala

  25 Februara, 2021 at 10:12 Komentariši
 • Mile

  Hvala na savetu

  25 Februara, 2021 at 10:13 Komentariši
 • Kenan

  Hvala puno na savjetu

  25 Februara, 2021 at 10:17 Komentariši
 • dulebn

  Hvala na info

  25 Februara, 2021 at 10:27 Komentariši
 • Emrah_144

  Hvala

  25 Februara, 2021 at 10:34 Komentariši
 • Milan

  Hvala na savjetu

  25 Februara, 2021 at 10:40 Komentariši
 • Milan

  Hvala na savjetu!!!

  25 Februara, 2021 at 10:41 Komentariši
 • Ferid

  Hvala na informacijama

  25 Februara, 2021 at 10:50 Komentariši
 • Nino Bel8v

  Hvala na savjetu.

  25 Februara, 2021 at 10:51 Komentariši
 • Albin

  Vrijeme je i bilo da se prevarantima stane u kraj, nadam se da ce funkcionisat, nikom se vise na viber ne javljam, jarane pisemo preko oxl i cao .

  25 Februara, 2021 at 10:57 Komentariši
 • Kadusic

  Hvala na savjetu

  25 Februara, 2021 at 11:09 Komentariši
 • Dobar

  Odlično

  25 Februara, 2021 at 11:13 Komentariši
 • Mladen Bjelajac

  Hvala i svaka čast na dragocijenim uputstvima da bi nas zaštitili od prevara,a i sam se pridržavam istih.

  25 Februara, 2021 at 11:22 Komentariši
 • Dejan

  hvala

  25 Februara, 2021 at 11:29 Komentariši
 • puma_vct

  Hvala OLX ekipi, stvarno dobari savjeti.

  Zelim im sve najbolje u ovakvom radu.

  25 Februara, 2021 at 11:30 Komentariši
 • Samir Halilovic

  Hvala na korisnom savjetu

  25 Februara, 2021 at 11:36 Komentariši
 • Cosa101

  Veoma korisno. Hvala

  25 Februara, 2021 at 11:57 Komentariši
 • Korni

  Ispunio kviz, kredite nisam dobio, notifikacija i dalje stoji u vrhu ekrana.
  Hvala na razumijevanju.

  25 Februara, 2021 at 12:00 Komentariši
  • Anesa | OLX.ba

   Poštovani,

   Na dnu blog članka smo naglasili da će se doznačavanje kredita izvršiti najkasnije u roku od 72 sata.

   Srdačan pozdrav!

   25 Februara, 2021 at 14:26 Komentariši
 • Bojan

  Hvala

  25 Februara, 2021 at 12:05 Komentariši
 • Duki

  Hvala

  25 Februara, 2021 at 12:10 Komentariši
 • Emir Osmanovic

  Ok,hvala OLX

  25 Februara, 2021 at 12:24 Komentariši
 • almir

  hvala na inf….

  25 Februara, 2021 at 12:33 Komentariši
 • Marina

  Hvala

  25 Februara, 2021 at 12:38 Komentariši
 • almir

  pozz Olx, sta da popunim u ovo trece polje web stranica? Jer mi pise komentar ceka moderiranje

  25 Februara, 2021 at 12:39 Komentariši
  • Anesa | OLX.ba

   Poštovani,

   Nismo razumjeli najbolje Vaš komentar. Na koje polje se odnosi?

   25 Februara, 2021 at 14:28 Komentariši
 • Adi

  Hvala na savjetu

  25 Februara, 2021 at 13:11 Komentariši
 • Muamer

  Hvala na savjetu

  25 Februara, 2021 at 13:12 Komentariši
 • Vedad

  Hvala velika..

  25 Februara, 2021 at 13:51 Komentariši
 • Oldtime

  Hvala na savjetu.

  25 Februara, 2021 at 14:07 Komentariši
 • Azuregos998

  Hvala na savjetu

  25 Februara, 2021 at 14:12 Komentariši
 • DejanPetrovic

  Hvala na savjetima

  25 Februara, 2021 at 14:12 Komentariši
 • Senadin

  Hvala na savjetu

  25 Februara, 2021 at 14:15 Komentariši
 • Ismet

  Dobar savjet

  25 Februara, 2021 at 14:15 Komentariši
 • Ismet

  Dobar savjet zllata vrijedi

  25 Februara, 2021 at 14:19 Komentariši
 • Ismet

  Hvala na savjetu

  25 Februara, 2021 at 14:20 Komentariši
 • Branko 29

  Hvala na savjetu

  25 Februara, 2021 at 14:32 Komentariši
 • Zoran Ilić

  Hvala

  25 Februara, 2021 at 14:44 Komentariši
 • Almir

  Hvala na informaciji

  25 Februara, 2021 at 14:58 Komentariši
 • Krivaja

  Četvere oči treba otvoriti na današnjem vaktu.

  25 Februara, 2021 at 15:11 Komentariši
 • Asmeru

  Hvala

  25 Februara, 2021 at 15:30 Komentariši
 • Nebojša

  Hvala

  25 Februara, 2021 at 15:37 Komentariši
 • Elvedin Spiodic

  Ok Hvala

  25 Februara, 2021 at 15:47 Komentariši
 • Elvedin

  Hvala

  25 Februara, 2021 at 15:49 Komentariši
 • MawiGenius

  Hvala

  25 Februara, 2021 at 16:09 Komentariši
 • Nady

  Hvala na savjetu

  25 Februara, 2021 at 16:12 Komentariši
 • Lozinka

  Hvala na savjetima

  25 Februara, 2021 at 16:29 Komentariši
 • Lozinka

  Hvala na savjetima!!!

  25 Februara, 2021 at 16:31 Komentariši
 • Admirkalel

  Hvala na inf..

  25 Februara, 2021 at 16:34 Komentariši
 • Admirkalel

  Hvala na inf.

  25 Februara, 2021 at 16:34 Komentariši
 • Saša

  Hvala na savjetima.

  25 Februara, 2021 at 16:34 Komentariši
 • anadin92

  Hvala…

  25 Februara, 2021 at 16:47 Komentariši
 • Daniel

  Hvala!!!

  25 Februara, 2021 at 17:16 Komentariši
 • Joka

  Hvala na savjetu . Dobro je da vas imamo tako pošaljite savjet povremeno ❤️

  25 Februara, 2021 at 17:19 Komentariši
 • Josip

  Hvala na informaciji

  25 Februara, 2021 at 17:24 Komentariši
 • Sinisa

  Ok

  25 Februara, 2021 at 17:25 Komentariši
 • Fazil

  Hvala na savjetu

  25 Februara, 2021 at 17:25 Komentariši
 • Dario Puljić

  Odlicni savjeti. Hvala!

  25 Februara, 2021 at 17:27 Komentariši
 • Dino

  Hvala na savjetu

  25 Februara, 2021 at 17:33 Komentariši
 • Bošlp

  Hvala

  25 Februara, 2021 at 17:35 Komentariši
 • Zoran

  Hvala na informacijama…

  25 Februara, 2021 at 17:38 Komentariši
 • Esad

  Odlicno

  25 Februara, 2021 at 17:45 Komentariši
 • Hasan

  Hvala za savjet

  25 Februara, 2021 at 18:05 Komentariši
 • Miloscina23

  Ok,hvala!

  25 Februara, 2021 at 18:08 Komentariši
 • Enver

  Hvala na savijetu

  25 Februara, 2021 at 18:09 Komentariši
 • Jaskoo1988

  Hvala

  25 Februara, 2021 at 18:13 Komentariši
 • Mirchee

  Hvala na savjetu 🙂

  25 Februara, 2021 at 18:19 Komentariši
 • Mirko

  Hvala

  25 Februara, 2021 at 18:24 Komentariši
 • Momir

  Hvala

  25 Februara, 2021 at 18:24 Komentariši
 • Eldin Rabić

  Hvala puno što brinete o svojim korisnicima,svaka čast

  25 Februara, 2021 at 18:38 Komentariši
 • Eldin Rabić

  Hvala sto brinete o svojim korisnicima svaka vam cast

  25 Februara, 2021 at 18:39 Komentariši
 • Stanko

  Svala na savjetu lijep poz.

  25 Februara, 2021 at 18:40 Komentariši
 • Stanko

  Hvala na savjetu lijep poz.

  25 Februara, 2021 at 18:41 Komentariši
 • Marijan

  Ok hvala

  25 Februara, 2021 at 18:43 Komentariši
 • Mursel

  Ok hvala

  25 Februara, 2021 at 18:47 Komentariši
 • Dejan

  Hvala na informaciji

  25 Februara, 2021 at 18:49 Komentariši
 • Ashad Mazgić

  Hvala na obavijesti!

  25 Februara, 2021 at 18:53 Komentariši
 • Senaid

  Hvala na korisnim savjetima

  25 Februara, 2021 at 18:58 Komentariši
 • Suzana

  Hvala na savjetima

  25 Februara, 2021 at 19:11 Komentariši
 • Aleksandar

  Hvala na savjetu

  25 Februara, 2021 at 19:11 Komentariši
 • Almir

  Hvala na savjetu

  25 Februara, 2021 at 19:29 Komentariši
 • Anel

  Hvala na savjetu..

  25 Februara, 2021 at 19:42 Komentariši
 • Sibel

  Hvala puno na objašnjenju jako pozitivno

  25 Februara, 2021 at 19:47 Komentariši
 • perobp

  Hvala na upozorenjima

  25 Februara, 2021 at 19:49 Komentariši
 • Aqua

  Hvala na informaciji

  25 Februara, 2021 at 20:01 Komentariši
 • Mirza

  Hvala na savjetu. Imao sam par puta slicne ponude ali kada sam vidio da kupac nema pouzdan profil i da ima zvjezdicu odma sam ga blokirao.

  25 Februara, 2021 at 20:08 Komentariši
 • Sasa

  Odlicno. Koja minuta provjere, spasi od prevare

  25 Februara, 2021 at 20:18 Komentariši
 • Sasa

  Odlicno, koja minuta provjere, spasi od prevare

  25 Februara, 2021 at 20:18 Komentariši
 • Branko

  hvala lijepa na informacijama i pozdrav.

  25 Februara, 2021 at 20:19 Komentariši
 • Alendrina

  Hvala vam. Lp

  25 Februara, 2021 at 20:21 Komentariši
 • Miodrag77

  Hvala na savjetu

  25 Februara, 2021 at 20:42 Komentariši
 • Adis

  Hvala na savjetima

  25 Februara, 2021 at 20:42 Komentariši
 • Miodrag77

  Hvala na savjetu

  25 Februara, 2021 at 20:46 Komentariši
 • Ladanjosipp

  Hvala na savjetima

  25 Februara, 2021 at 20:51 Komentariši
 • Adnan

  Hvala na savjetu
  Lp

  25 Februara, 2021 at 20:52 Komentariši
 • mesud

  Hvala na savjetu

  25 Februara, 2021 at 21:21 Komentariši
 • Tarik

  Svaka cast, hvala vam!

  25 Februara, 2021 at 21:26 Komentariši
 • ALMIR

  Hvala.na svajetu.ali vecina ce vjerovatno po svome..dok se iskusi nesto od gore navedenog

  25 Februara, 2021 at 21:32 Komentariši
 • Almir

  Sve jasno ko dan

  25 Februara, 2021 at 21:56 Komentariši
 • Kalont

  Hvala na savjetu

  25 Februara, 2021 at 22:03 Komentariši
 • Amel_Jezero

  Hvala na savjetu

  25 Februara, 2021 at 22:05 Komentariši
 • Daniel

  Korisni savjeti !

  25 Februara, 2021 at 22:11 Komentariši
 • Daniel

  Odlican savjet !

  25 Februara, 2021 at 22:11 Komentariši
 • IZET

  Odlična uputstva.hvala

  25 Februara, 2021 at 22:16 Komentariši
 • IZET

  Odlični savjeti hvala

  25 Februara, 2021 at 22:17 Komentariši
 • Adox

  Hvala

  25 Februara, 2021 at 22:17 Komentariši
 • Stimac

  Hvala na savjetu

  25 Februara, 2021 at 22:36 Komentariši
 • Elvis

  Hvala na savjetu

  25 Februara, 2021 at 22:38 Komentariši
 • Adnan

  Hvala na savjetima

  25 Februara, 2021 at 22:41 Komentariši
 • Halil

  Hvala

  25 Februara, 2021 at 22:44 Komentariši
 • Halil

  Hvala na savjetu

  25 Februara, 2021 at 22:45 Komentariši
 • Илија

  Хвала за савјете

  25 Februara, 2021 at 22:45 Komentariši
 • Miljan

  Hvala

  25 Februara, 2021 at 23:24 Komentariši
 • Ivona32956

  Hvala lipa baš super..pozdrav iz Splita🤗

  26 Februara, 2021 at 00:18 Komentariši
 • Nemanja

  Hvala vam na upozorenju

  26 Februara, 2021 at 00:24 Komentariši
 • Dario

  Hvala

  26 Februara, 2021 at 00:27 Komentariši
 • Ejbvc212

  Hvala

  26 Februara, 2021 at 00:50 Komentariši
 • Haris

  Hvala

  26 Februara, 2021 at 05:26 Komentariši
 • Harisgt

  Hvala

  26 Februara, 2021 at 05:26 Komentariši
 • Alen

  Hvala na savjetu

  26 Februara, 2021 at 06:09 Komentariši
 • Gojko

  Hvala na obavijesti

  26 Februara, 2021 at 06:18 Komentariši
 • Almin1997

  Hvala na savjetu

  26 Februara, 2021 at 06:18 Komentariši
 • Emir

  Hvala

  26 Februara, 2021 at 07:30 Komentariši
 • Mladen

  Hvala na savjetu

  26 Februara, 2021 at 08:02 Komentariši
 • Jasmin

  Hvala

  26 Februara, 2021 at 08:04 Komentariši
 • Muamer

  Hvala!!!

  26 Februara, 2021 at 08:40 Komentariši
 • Muamer

  Hvala

  26 Februara, 2021 at 08:40 Komentariši
 • Dino

  Hvala na savjetima

  26 Februara, 2021 at 09:09 Komentariši
 • Daca75

  Hvala na savjetu

  26 Februara, 2021 at 09:23 Komentariši
 • Veldina2512

  Savjeti svi na mjestu, onako kako zaista i jeste i kako se i dešava. Dobivala sam često poruke sa sadržajem u kojem se nalazi email adresa i molba da se javim na isti, što sam ignorirala, ali svakako da ću ubuduće obavještavati o tome korisničku službu, zbog daljnje procedure. Hvala.

  26 Februara, 2021 at 09:45 Komentariši
 • Zikret

  Hvala na savjetu i informacijama

  26 Februara, 2021 at 09:51 Komentariši
 • badgonzzoo

  Ja sam vec dva puta bio prevaren, tako da sam naučio na teži način, te dve prevare su me koštale 600km minusa uspio sam smanjiti malo gubitak ali naravno ne sve. Tako da čuvajte se…

  26 Februara, 2021 at 09:56 Komentariši
 • Memnun Bećirović

  Hvala na savjetu

  26 Februara, 2021 at 10:14 Komentariši
 • Nedzad

  Hvalaa

  26 Februara, 2021 at 10:19 Komentariši
 • Mujo

  Da

  26 Februara, 2021 at 11:14 Komentariši
 • Mujo

  Hvala

  26 Februara, 2021 at 11:16 Komentariši
 • Goran

  Ok

  26 Februara, 2021 at 12:06 Komentariši
 • Muhamed

  Hvala na korisnim savjetima.

  26 Februara, 2021 at 12:23 Komentariši
 • Muhamed

  Hvala nakorisnim savjetima

  26 Februara, 2021 at 12:23 Komentariši
 • Adin1234

  Korisno

  26 Februara, 2021 at 12:25 Komentariši
 • Nebojsa82

  Hvala

  26 Februara, 2021 at 13:07 Komentariši
 • Mirzet12345

  hvala

  26 Februara, 2021 at 14:11 Komentariši
 • 1980ad0

  Hvala na informacijama

  26 Februara, 2021 at 14:14 Komentariši
 • Boris

  Hvala

  26 Februara, 2021 at 14:26 Komentariši
 • Refik

  Hvala na savjetima, desilo mi se jednom da me prevare ali poslije ovog vjerujem da vise nece..

  26 Februara, 2021 at 15:01 Komentariši
 • Simbad2

  Kako znati da je prodavac oznacio da se posiljka smije otpakovati kako bi se prije placanja pri dostavi uvjerio da je elektronski uredzaj nov i ispravan

  26 Februara, 2021 at 15:07 Komentariši
  • Benjamin | OLX.ba

   Poštovani,

   u dogovoru s prodavačem, prilikom uručenja paketa kurirskoj službi moguće je navesti oogućavanje pregleda sadržaja paketa.

   Pri isporuci, kurir će omogućiti vizuelni pregled paketa, bez mogućnoosti testiranja, ili otvaranja originalne ambalaže.

   Za dodatna pitanja u vezi isporuke molimo Vas da kontaktirate kurirsku službu.

   2 Marta, 2021 at 09:29 Komentariši
 • Hasan

  Hvala

  26 Februara, 2021 at 15:09 Komentariši
 • Nihad

  Hvala za savjetovanje.

  26 Februara, 2021 at 15:15 Komentariši
 • Kristijan

  Hvala

  26 Februara, 2021 at 15:51 Komentariši
 • Mladen

  Hvala

  26 Februara, 2021 at 15:53 Komentariši
 • Adi

  Hvala na savjetima.

  26 Februara, 2021 at 16:02 Komentariši
 • Erminkajtez

  Hvala

  26 Februara, 2021 at 16:43 Komentariši
 • Asmir

  Hvala

  26 Februara, 2021 at 16:50 Komentariši
 • Nermin

  Treba zabraniti korisnicima koji nisu verifikovali e-mail i telefon, da se javljaju sa pitanjima u vezi sa kupovinom. Takodje, treba prodavacima koji nemaju na stanju artikal, zabraniti da ga prodaju. U danasnje vrijeme, nista ne mozes ni kupiti, jer uvijek nesto fali, nema na stanju isl. Ovo rade da se promovisu, nepotrebno prosiruju profil, a ne nude ono sto su objavili. Olx je u danasnje doba postao ono sto je online pijaca na facebook-u, a to nije ni blizu ozbiljna on line kupo-prodaja. Zbog toga je i sigurnost na takvom nivou, kako ste i opisali da se desava.

  26 Februara, 2021 at 17:01 Komentariši
  • Anesa | OLX.ba

   Poštovani,

   Ukoliko imate dokaz da određeni prodavač artikal nema na stanju molimo da nam ga pošaljete putem e-maila na pomoc@olx.ba i isti će biti uklonjen. U suprotnom mi ne možemo znati stanje artikala kod prodavača.

   Hvala unaprijed i srdačan pozdrav!

   2 Marta, 2021 at 09:18 Komentariši
 • Nedzad

  Hvalaaa

  26 Februara, 2021 at 17:05 Komentariši
 • Zoran

  Hvala

  26 Februara, 2021 at 17:06 Komentariši
 • Dzemal

  Hvala

  26 Februara, 2021 at 17:07 Komentariši
 • muharem

  hvala puno, razumio sam u potpunosti…

  26 Februara, 2021 at 17:26 Komentariši
 • Igor

  Hvala na savjetima

  26 Februara, 2021 at 17:38 Komentariši
 • Sabit

  Sve ok,već obraćam pažnju

  26 Februara, 2021 at 18:47 Komentariši
 • Have

  Hvala Vam

  26 Februara, 2021 at 18:52 Komentariši
 • Senad_1984

  Hvala na savijetu….

  26 Februara, 2021 at 18:53 Komentariši
 • Almedin

  Hvala na savjetu

  26 Februara, 2021 at 18:57 Komentariši
 • Almedin

  Hvala na savjetima

  26 Februara, 2021 at 18:57 Komentariši
 • Nedžad

  Hvala

  26 Februara, 2021 at 18:57 Komentariši
 • Aldin

  Dobre informacije

  26 Februara, 2021 at 19:25 Komentariši
 • Nenad

  Hvala na brizi..

  26 Februara, 2021 at 19:26 Komentariši
 • adohercegovac28

  Hvala

  26 Februara, 2021 at 19:28 Komentariši
 • Amel

  Hvača

  26 Februara, 2021 at 19:42 Komentariši
 • Aladin

  Hvala

  26 Februara, 2021 at 19:59 Komentariši
 • Sejo171168

  Hvala na upozorenju

  26 Februara, 2021 at 20:00 Komentariši
 • Emir_Has

  Hvala na upozorenju

  26 Februara, 2021 at 20:02 Komentariši
 • Emir_Has

  Hvala

  26 Februara, 2021 at 20:05 Komentariši
 • Indira

  Hvala na savjetima primio kznanju

  26 Februara, 2021 at 20:16 Komentariši
 • Derventa78

  Zanimljivo

  26 Februara, 2021 at 20:17 Komentariši
 • Maja

  Hvala

  26 Februara, 2021 at 20:22 Komentariši
 • dino

  hvala na savjetu ok

  26 Februara, 2021 at 20:33 Komentariši
 • Robo

  Hvala

  26 Februara, 2021 at 20:35 Komentariši
 • Alen

  Hvala na savjetu

  26 Februara, 2021 at 20:36 Komentariši
 • Malik110

  Hvala ma savjetu

  26 Februara, 2021 at 20:38 Komentariši
 • Zlatko

  Hvala za savjete imao sam već nekoliko takvih ponuda

  26 Februara, 2021 at 20:38 Komentariši
 • Zlatko

  Hvala za sajet imao sam već par takvih ponuda

  26 Februara, 2021 at 20:39 Komentariši
 • ADIS

  Hvala vam

  26 Februara, 2021 at 20:55 Komentariši
 • Muris

  Hvala na savjetu

  26 Februara, 2021 at 20:55 Komentariši
 • Samoopel

  Hvalaaaa

  26 Februara, 2021 at 21:21 Komentariši
 • Kenan

  Hvala na savjetima

  26 Februara, 2021 at 21:24 Komentariši
 • Mesa

  Ok

  26 Februara, 2021 at 21:25 Komentariši
 • Koristnik

  Hvala na savjetu!!!

  26 Februara, 2021 at 21:25 Komentariši
 • Solelole

  Hvala na savjetima .

  26 Februara, 2021 at 21:38 Komentariši
 • Vesko

  Hvala na savjetu!

  26 Februara, 2021 at 21:42 Komentariši
 • Zevs

  Hvala na savjetu

  26 Februara, 2021 at 22:01 Komentariši
 • Zlaja

  Hvala na savjetu

  26 Februara, 2021 at 22:03 Komentariši
 • Calibra16v

  Hvala na savjetu

  26 Februara, 2021 at 22:15 Komentariši
 • Dario

  Hvala puno na imfo

  26 Februara, 2021 at 22:20 Komentariši
 • t1304

  Hvala na savjetu

  26 Februara, 2021 at 22:22 Komentariši
 • t1304

  Hvala na savijetu

  26 Februara, 2021 at 22:22 Komentariši
 • ahmed19995

  Hvala na savjetu

  26 Februara, 2021 at 22:23 Komentariši
 • Armin

  Hvala na savjetu

  26 Februara, 2021 at 22:29 Komentariši
 • Dragan

  Vrlo poucno, mislim da bi svaki korisnik olx-a trebao ovo procitati. Hvala na uputama.

  26 Februara, 2021 at 22:37 Komentariši
 • Sasa

  Hvala na savjetima 👍

  26 Februara, 2021 at 22:50 Komentariši
 • Almedin

  Ok hbala

  26 Februara, 2021 at 22:52 Komentariši
 • Vojo

  Hvala.

  26 Februara, 2021 at 23:04 Komentariši
 • Vojo

  Hvala

  26 Februara, 2021 at 23:05 Komentariši
 • Arnes

  Hvala na savjetu

  26 Februara, 2021 at 23:05 Komentariši
 • Alma

  Hvala na savjetima 😊

  26 Februara, 2021 at 23:09 Komentariši
 • Edis

  👏👏👏👏

  26 Februara, 2021 at 23:11 Komentariši
 • atijass

  Hvala

  26 Februara, 2021 at 23:30 Komentariši
 • Nedim1411

  hvala na kolicini korisni informacija

  26 Februara, 2021 at 23:32 Komentariši
 • Nermin

  Opreza nikad dosta!

  26 Februara, 2021 at 23:43 Komentariši
 • Nermin

  Opreza nikad previše!

  26 Februara, 2021 at 23:43 Komentariši
 • Muhamed

  Hvala za savjet

  26 Februara, 2021 at 23:48 Komentariši
 • Dzemo

  Vrijedi procitati, svaka cast

  27 Februara, 2021 at 00:04 Komentariši
 • Vladimir

  Hvala

  27 Februara, 2021 at 00:09 Komentariši
 • Branisa

  Hvala

  27 Februara, 2021 at 02:35 Komentariši
 • dojministar

  Zahvaljujem na korisnim informacijama

  27 Februara, 2021 at 06:44 Komentariši
 • Jadranko

  Hvala na savjetu

  27 Februara, 2021 at 06:50 Komentariši
 • Jadranko

  Hvala na savjetu !!!

  27 Februara, 2021 at 06:52 Komentariši
 • Igor

  Hvala

  27 Februara, 2021 at 08:07 Komentariši
 • Srdjan

  Pridržavaću se vaših uputa hvala na savijetu

  27 Februara, 2021 at 08:12 Komentariši
 • Janette

  Hvala na brizi… A sad mogu i OLX bodovi 😉
  Dva puta sam uradila kviz i stanje se nije promjenilo.

  27 Februara, 2021 at 08:34 Komentariši
  • Anesa | OLX.ba

   Poštovani,

   Na dnu blog članka smo naveli da će se kredit doznačiti u roku od 72 sata. Ukoliko istekne navedeni period možete nam se obratiti na email pomoc@olx.ba da izvršimo provjeru.

   Srdačan pozdrav!

   2 Marta, 2021 at 09:14 Komentariši
 • Joe21

  Hvala na savjetu

  27 Februara, 2021 at 08:37 Komentariši
 • Ensar

  Hvala na upozorenju.

  27 Februara, 2021 at 08:47 Komentariši
 • Ana

  Hvala na savjetima!

  27 Februara, 2021 at 09:21 Komentariši
 • Edin

  Hvala na savjetu

  27 Februara, 2021 at 09:28 Komentariši
 • Mirsen

  Hvala puno

  27 Februara, 2021 at 09:31 Komentariši
 • Alen

  Hvala na savjetu.

  27 Februara, 2021 at 09:34 Komentariši
 • Pfantom

  Hvala

  27 Februara, 2021 at 09:38 Komentariši
 • Amel

  Hvala na savjetu

  27 Februara, 2021 at 10:01 Komentariši
 • Uniqa2

  Hvala za savjet

  27 Februara, 2021 at 10:02 Komentariši
 • scuskic

  Hvala na korisnim savjetima.

  27 Februara, 2021 at 10:13 Komentariši
 • Anes

  Hvala

  27 Februara, 2021 at 10:26 Komentariši
 • Namir

  Hvala na savjetu, najbolji ste.

  27 Februara, 2021 at 11:04 Komentariši
 • Magixnargila

  Hvala

  27 Februara, 2021 at 11:05 Komentariši
 • Natasa

  Hvala

  27 Februara, 2021 at 11:32 Komentariši
 • Adnan

  Hvala hvala

  27 Februara, 2021 at 11:44 Komentariši
 • Osman

  Hvala za savjet

  27 Februara, 2021 at 12:08 Komentariši
 • Admir

  Hvala na savjetu

  27 Februara, 2021 at 12:09 Komentariši
 • RzA

  Hvala

  27 Februara, 2021 at 12:52 Komentariši
 • Jomopo

  Čestitam i hvala na brizi o korisnicima, zaista je vrijedno pridržavati se ovih uputstava

  27 Februara, 2021 at 13:03 Komentariši
 • Asmira

  Hvala na savjetima i uputama!

  27 Februara, 2021 at 13:04 Komentariši
 • Nikolas Koprivica

  Hvala na savjetu.

  27 Februara, 2021 at 13:12 Komentariši
 • NERA

  Hvala

  27 Februara, 2021 at 13:19 Komentariši
 • Jay6th

  Hvala

  27 Februara, 2021 at 13:23 Komentariši
 • DraganKupra

  Hvala

  27 Februara, 2021 at 13:45 Komentariši
 • Dadek

  Hvala za savjet

  27 Februara, 2021 at 15:00 Komentariši
 • Mihajlo00

  Hvala na savjetu

  27 Februara, 2021 at 15:50 Komentariši
 • Dario

  Hvala

  27 Februara, 2021 at 15:58 Komentariši
 • Nihad

  Hvala na savjetu

  27 Februara, 2021 at 16:01 Komentariši
 • Svijeto

  Hvala

  27 Februara, 2021 at 16:08 Komentariši
 • Merjemin Mulalic

  👍👍👍👍

  27 Februara, 2021 at 16:43 Komentariši
 • Mirza

  Svaka cast, ozbiljnost i profesionalizam na nivou! 👍

  27 Februara, 2021 at 16:54 Komentariši
 • Amir

  Hvala na informacijama

  27 Februara, 2021 at 16:58 Komentariši
 • Sema

  Ok hvala

  27 Februara, 2021 at 17:01 Komentariši
 • MawiGenius

  Ok

  27 Februara, 2021 at 17:25 Komentariši
 • Goxy

  Hvala na savjetu

  27 Februara, 2021 at 17:52 Komentariši
 • Goxy

  Hvala na savketu

  27 Februara, 2021 at 17:52 Komentariši
 • Vujadin

  Hvala na savjetu

  27 Februara, 2021 at 18:08 Komentariši
 • Todor

  Hvala na savjetu

  27 Februara, 2021 at 18:10 Komentariši
 • Mdrazen

  Hvala na savjetima!

  27 Februara, 2021 at 18:38 Komentariši
 • Amra

  Hvala na savjetu

  27 Februara, 2021 at 19:09 Komentariši
 • Djordje

  Hvala na savjetu.
  Lp

  27 Februara, 2021 at 19:11 Komentariši
 • Enid

  Hvala na informaciji

  27 Februara, 2021 at 19:19 Komentariši
 • Semir

  Hvala za savjet

  27 Februara, 2021 at 19:20 Komentariši
 • emir

  Hvala na savjetu

  27 Februara, 2021 at 19:23 Komentariši
 • Dragan

  Hvala za savjete

  27 Februara, 2021 at 19:36 Komentariši
 • Ismet

  Hvala

  27 Februara, 2021 at 19:45 Komentariši
 • Rexona1512

  Super. Hvala 🙂

  27 Februara, 2021 at 19:50 Komentariši
 • Ahmed

  Hvala

  27 Februara, 2021 at 19:52 Komentariši
 • Omerdzina

  Hvala na savjetu poz

  27 Februara, 2021 at 20:09 Komentariši
 • Pfantom

  Hvala lepo

  27 Februara, 2021 at 20:48 Komentariši
 • Ljubis

  VrloKorisno12

  27 Februara, 2021 at 20:50 Komentariši
 • Nusret

  Hvala

  27 Februara, 2021 at 20:50 Komentariši
 • Tarik

  Hvala na savjetima.

  27 Februara, 2021 at 20:54 Komentariši
 • Arman

  Hvala na savjetu

  27 Februara, 2021 at 20:56 Komentariši
 • Dane8888888

  Hvala

  27 Februara, 2021 at 20:57 Komentariši
 • Boles

  Hvala na savetu

  27 Februara, 2021 at 20:59 Komentariši
 • Orchidea

  Hvala na informacijama

  27 Februara, 2021 at 21:04 Komentariši
 • Dragan

  Hvala na informaciji.

  27 Februara, 2021 at 21:05 Komentariši
 • Armina

  Hvala na savjetu.

  27 Februara, 2021 at 21:07 Komentariši
 • Nuchi

  Ok

  27 Februara, 2021 at 21:39 Komentariši
 • Edin-Dino

  Hvala na savjetima

  27 Februara, 2021 at 21:56 Komentariši
 • Dagan

  Hvala na savjetima

  27 Februara, 2021 at 22:14 Komentariši
 • AlmirOka

  Hvala

  27 Februara, 2021 at 22:19 Komentariši
 • AlmirOka

  Ok Super

  27 Februara, 2021 at 22:22 Komentariši
 • Munevera Bregar

  Hvala Vam na savjetu

  27 Februara, 2021 at 22:24 Komentariši
 • Cizaas

  Hvala na savjetu

  27 Februara, 2021 at 22:39 Komentariši
 • Cizaaa

  Hvala na savjetu

  27 Februara, 2021 at 22:40 Komentariši
 • Sifoo

  Extra savjet

  27 Februara, 2021 at 22:42 Komentariši
 • Sifoo

  Extra

  27 Februara, 2021 at 22:43 Komentariši
 • Marquez

  Hvala

  27 Februara, 2021 at 22:54 Komentariši
 • DRAGAN

  Verifikacija korisnika meni licno najbitnija

  27 Februara, 2021 at 23:39 Komentariši
 • BigShat

  Hvala na savjetu

  27 Februara, 2021 at 23:55 Komentariši
 • BigShat

  Pa

  27 Februara, 2021 at 23:56 Komentariši
 • Melina

  Hvala na savjetu

  28 Februara, 2021 at 00:07 Komentariši
 • Nedzad

  Hvala na savjetu

  28 Februara, 2021 at 01:56 Komentariši
 • Elvin

  Hvala

  28 Februara, 2021 at 08:10 Komentariši
 • Bojan

  Hvala na savjetu😀

  28 Februara, 2021 at 08:25 Komentariši
 • Vedran

  Hvalaaaaaa

  28 Februara, 2021 at 09:00 Komentariši
 • Mladen

  Hvala

  28 Februara, 2021 at 09:37 Komentariši
 • Mirela Abadžić

  Hvala na korisnim informacijama

  28 Februara, 2021 at 09:57 Komentariši
 • Petar

  Hvala na savjetu.

  28 Februara, 2021 at 10:24 Komentariši
 • Miki

  Hvala za info

  28 Februara, 2021 at 11:39 Komentariši
 • Whitesnake

  Odlični savjeti, hvala

  28 Februara, 2021 at 12:14 Komentariši
 • Ivo

  Hvala na savjetu.

  28 Februara, 2021 at 12:30 Komentariši
 • Muhamedali

  Hvala na savjetu

  28 Februara, 2021 at 12:58 Komentariši
 • Davor1971

  Hvala na savjetu

  28 Februara, 2021 at 12:58 Komentariši
 • rasosakota@gmail.com

  Hvala na savjetu,sve preporuke

  28 Februara, 2021 at 13:02 Komentariši
 • Nikola

  Hvala puno

  28 Februara, 2021 at 13:04 Komentariši
 • Dragisa

  Hvala

  28 Februara, 2021 at 13:23 Komentariši
 • Dragan

  Tnx 🙂

  28 Februara, 2021 at 13:26 Komentariši
 • Lazar

  Hvala na informacijama

  28 Februara, 2021 at 14:19 Komentariši
 • Dino

  Hvala na savjetima

  28 Februara, 2021 at 14:35 Komentariši
 • Nenad

  Hvala

  28 Februara, 2021 at 14:44 Komentariši
 • Djanel

  Ok hvala

  28 Februara, 2021 at 15:11 Komentariši
 • suad

  Hvala na savjetu

  28 Februara, 2021 at 15:15 Komentariši
 • frano

  aDobri savjeti svakako proćitati i pridržavati se

  28 Februara, 2021 at 15:27 Komentariši
 • Amila

  Hvala na savjetu

  28 Februara, 2021 at 15:34 Komentariši
 • Gamer

  Thx

  28 Februara, 2021 at 15:41 Komentariši
 • Benjamin

  Hvala na savjetu

  28 Februara, 2021 at 15:47 Komentariši
 • elmedin

  zanimljivo

  28 Februara, 2021 at 15:56 Komentariši
 • elmedin

  tamam

  28 Februara, 2021 at 15:57 Komentariši
 • mamba12

  Hvala na savetu.

  28 Februara, 2021 at 16:36 Komentariši
 • Branimir

  Sve pohvale,hvala!

  28 Februara, 2021 at 16:51 Komentariši
 • Sinke

  Hvala

  28 Februara, 2021 at 17:14 Komentariši
 • Bernard

  Hvala na savjetu!!!

  28 Februara, 2021 at 18:28 Komentariši
 • Jelena

  Hvala na obavještenju

  28 Februara, 2021 at 18:40 Komentariši
 • Goran

  Hvala što brinete

  28 Februara, 2021 at 18:43 Komentariši
 • Jelena

  Hvala na savjetu

  28 Februara, 2021 at 18:46 Komentariši
 • Marif

  Korektan i profesionalan odnos prema korisnicima usluga

  28 Februara, 2021 at 18:49 Komentariši
 • samirmerima@bih.net.ba

  hvala na upozorenju i savjetima

  28 Februara, 2021 at 18:51 Komentariši
 • Никола

  Хвала на савјету.

  28 Februara, 2021 at 19:12 Komentariši
 • Miroslav

  Hvala za savjet

  28 Februara, 2021 at 19:27 Komentariši
 • Safet

  Fala na informacijama

  28 Februara, 2021 at 19:30 Komentariši
 • Alen

  Hvala vam

  28 Februara, 2021 at 19:32 Komentariši
 • Ado123

  Hvala na savjetu

  28 Februara, 2021 at 19:42 Komentariši
 • Momir

  Hvala na savjetu imao sam slucaj da sam vratio posiljku jer nije bilo to sto sam porucio

  28 Februara, 2021 at 19:46 Komentariši
 • Miladin

  Hvala na savjetu.

  28 Februara, 2021 at 19:55 Komentariši
 • Milorad

  Hvala na savjetu.

  28 Februara, 2021 at 19:56 Komentariši
 • Nero

  Hvala hvala

  28 Februara, 2021 at 20:02 Komentariši
 • Milan

  Hvala za informacije.

  28 Februara, 2021 at 20:03 Komentariši
 • Neso

  Ok

  28 Februara, 2021 at 20:07 Komentariši
 • trifko_dejan@hotmail.com

  Dobra uputstva,hvala

  28 Februara, 2021 at 20:13 Komentariši
 • Riad

  Hvala

  28 Februara, 2021 at 20:24 Komentariši
 • Harun

  Hvala na savjetu

  28 Februara, 2021 at 20:26 Komentariši
 • Edin

  Hvala na informacijama😊

  28 Februara, 2021 at 20:27 Komentariši
 • Patrikpaja2

  Hvala na savjetu

  28 Februara, 2021 at 20:30 Komentariši
 • Samra

  Hvala.

  28 Februara, 2021 at 20:32 Komentariši
 • Erminkajtez

  Havla lepa

  28 Februara, 2021 at 20:33 Komentariši
 • Siniša

  Hvala puno na savjetu!!!

  28 Februara, 2021 at 20:38 Komentariši
 • Savo

  Hvala na savjetu!

  28 Februara, 2021 at 20:38 Komentariši
 • Mustafa

  Hvala na savjetima

  28 Februara, 2021 at 20:39 Komentariši
 • Adis

  👍

  28 Februara, 2021 at 20:50 Komentariši
 • Emir

  Hvala

  28 Februara, 2021 at 21:04 Komentariši
 • Mirza

  Hvala za savjet

  28 Februara, 2021 at 21:04 Komentariši
 • Enes

  Pozdrav

  28 Februara, 2021 at 21:11 Komentariši
 • Admira1987

  HVALA NA PRAVIM INFORMACIJAMA LP

  28 Februara, 2021 at 21:11 Komentariši
 • Enes

  Pozdrav svima

  28 Februara, 2021 at 21:11 Komentariši
 • Mevludin

  Hvala na savjetima

  28 Februara, 2021 at 21:29 Komentariši
 • Srdjan

  Super

  28 Februara, 2021 at 21:57 Komentariši
 • Kenadexme

  Hvala na savjetu

  28 Februara, 2021 at 22:03 Komentariši
 • Slavisa Tanasijevic

  Hvala na savjet

  28 Februara, 2021 at 22:05 Komentariši
 • Slavisa

  Hvala vam na savjetu

  28 Februara, 2021 at 22:06 Komentariši
 • Dalibor

  Svaka cast odlicno.

  28 Februara, 2021 at 22:17 Komentariši
 • Harun

  Hvala na savjetu

  28 Februara, 2021 at 22:22 Komentariši
 • Muris

  Hvala

  28 Februara, 2021 at 23:49