Top
Letimo opet, vrijeme je za odmor! - OLX blog
fade
7955
post-template-default,single,single-post,postid-7955,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow-ver-1.7,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-vertical,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive

Letimo opet, vrijeme je za odmor!

Kada pričamo o povrataku normalnom životu i svemu onom što nam je u proteklom periodu nedostajalo, najprije pomislimo na putovanja i odmor.

Fibula Air Travel Agency Sarajevo pripremila je široku lepezu najboljih aranžmana, atraktivnih destinacija i raskošnu ponudu hotela, a sve to po najpovoljnijim cijenama.

Idemo na more!

Kao i do sada, pored različitih svjetskih destinacija, Fibula vas “charter” letovima vodi u Tursku, Egipat a uvijek je zanimljiva i neizostavna bogata ponuda za Jadran.

Preko 400  hotela fantastične antalijske regije, ili pak jedan od preko 100 hotela zapanjujučeg Egipta siguran su znak da u Fibulinoj ponudi svako može pronaći ono što mu najviše odgovara.

Online rezerviši, plati, kreni!

Rezervacija željenog aranžmana nikada nije bila jednostavnija. Fibula nudi izuzetno praktičan I savremeni način online izbora destinacije kao I same rezervacije, a ono što predstavlja inovaciju I posebnu olakšicu jesu i online plaćanja.

Sve što je potrebno jeste posjetiti web stranicu www.fibula.ba

Letimo svaki dan! Izaberite svoju destinaciju iz snova I krenite sa nama!

Na Facebook i Instagram stranicama Fibule trenutno je u toku i nagradna igra u okviru koje možete osvojiti “Ultra All inclusive” putovanje u Tursku za dvije osobe.

Pratite Fibulu na društvenim mrežama i budite u toku svakodnevnih specijalnih ponuda, posebnih pogodnosti i mnogih iznenađenja.

Anesa
Nema komentara

Objavite komentar