Top
Mastercard karticom OLX kredit plati, 10KM na račun ti se vrati - OLX blog
fade
8435
post-template-default,single,single-post,postid-8435,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow-ver-1.7,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-vertical,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive

Mastercard karticom OLX kredit plati, 10KM na račun ti se vrati

Online plaćanje OLX kredita je opcija koja je u velikoj mjeri olakšala kupovne navike našim korisnicima, koji na ovaj način izbjegavaju čekanje u redovima, ali i čekanje na samu dopunu OLX kredita nakon uplate.

Plaćanjem karticom, OLX kredit se automatski dopunjava na vaš profil, istog trenutka kada se transakcija izvrši.

Ovim putem, kompanija Mastercard želi da nagradi sve korisnike koji koriste pogodnosti ovog načina plaćanja.

Naime, svi korisnici Mastercard kartica, koje su izdate u bankama, učesnicama  Mastercard Pay & Get Rewards Programa u Bosni i Hercegovini, koji u periodu od 1. maja do 31. maja 2022. godine izvrše dva online plaćanja OLX kredita u ukupnom minimalnom iznosu od 1 KM, automatski dobijaju nazad 10 KM na račun povezan sa svojom Mastercard karticom.

Povrat novca bit će obavljen do 15-og dana u mjesecu koji slijedi nakon mjeseca u kome je izvršena posljednja kvalifikovana kupovina karticom. Svaka Mastercard kartica ima mogućnost ostvarivanja jednog povrata novca tokom trajanja kampanje.

Klasični profili i OLX PRO, plaćanje karticom mogu izvršiti klikom ovdje, a zatim na dugme “Dopuni OLX kredit”. Nakon toga biraju opciju “Karticom”, te željeni iznos kredita.

OLX shopovi, mogu platiti pakete OLX kredita klikom na dio za plaćanje, odabrati željeni paket OLX kredita, te nastaviti do završnog koraka za plaćanje karticom.

Opciju plaćanja OLX Shopa karticom jednostavno mogu pronaći klikom na tab koji je vidljiv isključivo shopovima.

 

Napomena:

WebPay servis i financijske ustanove razmjenjuju podatke upotrebom virtualne privatne mreže (VPN), koja je zaštićena od neautoriziranog pristupa.

Monri Payment Gateway koji se koristi na OLX.ba je certificiran prema PCI DSS Level 1 sigurnosnom standardu propisanom Visa i MasterCard pravilima.

OLX.ba   ne   pohranjuje   brojeve   kreditnih   kartica   i   brojevi   nisu   dostupni neovlaštenim osobama.

*Kartična dopuna trenutno je omogućena samo putem desktopa*

Amela
Nema komentara

Objavite komentar