Top
Nova opcija - Sakrij oglas - OLX blog
fade
8960
post-template-default,single,single-post,postid-8960,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow-ver-1.7,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-vertical,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive

Nova opcija – Sakrij oglas

Dragi korisnici,

 

Prelaskom na novu verziju OLX.ba platforme dostupna vam je nova opcija “Sakrij oglas”.

Opcija “Sakrij oglas” omogućava korisnicima da privremeno uklone svoj oglas sa profila i pretrage OLX.ba. Opcija je korisna u situacijama kada je vaš proizvod rezervisan, trenutno nije dostupan ili istog nemate na stanju. Na taj način se osigurava da se na OLX-u prikazuju samo relevantni i ažurirani oglasi, što povećava kvalitetu korisničkog iskustva i šanse za uspješnu kupoprodaju. Osim navedenog, skrivanje oglasa pomaže prodavcima da izbjegnu primanje neželjenih upita od potencijalnih kupaca.

 

Način na koji možete sakriti vaš oglas na web verziji OLX.ba jeste da na otvorenoj stranici željenog oglasa odaberete “Opcije oglasa”, a potom i opciju “Sakrij oglas”, nakon čega oglas neće biti prikazan na vašem profilu.

Vaš oglas je dostupan za prodaju i želite da ponovo bude prikazan na vašem profilu i na pretrazi OLX.ba, sve što je potrebno učiniti jeste da na link-u SKRIVENI OGLASI odaberete oglas koji želite i putem opcije “Otkrij oglas” isti će biti prikazan na vašem profilu i na pretrazi OLX.ba.

U slučaju da oglas želite sakriti putem Android uređaja potrebno je da na oglasu odabrate “Opcije oglasa”, a potom opciju “Sakrij”, nakon čega oglas neće biti prikazan na vašem profilu. Jednostavnim odabirom opcije “Prikaži”, vaš oglas će ponovo biti prikazan na profilu, kao i na pretrazi OLX.ba.

Novoj opciji putem iOS uređaja pristupate odabirom “Opcije oglasa” na željenom oglasu, a potom “Sakrij oglas”, nakon čega oglas neće biti prikazan na vašem  profilu. U slučaju da želite da vaš oglas ponovo bude prikazan na profilu, kao i na pretrazi OLX.ba, odabirom vaših skrivenih oglasa, potom odabirom oglasa koji želite prikazati na profilu otvorit će vam se prozor na kojem je potrebno izabrati opciju “Otkrij”.

S ciljem unaprijeđenja korisničkog iskustva, nadamo se da ćete novu opciju uspješno koristiti.

 

Vaš OLX.ba – Svijet kupoprodaje!

Sedina | OLX.ba
5 0 komentara
  • Fenivan

    Pozdrav, prije prelaska na novu platformu smo mogli da vidimo u Dojmovima nekog korisnika (ako nije sakrio transakciju) koji artikal je kupio i ostale detalje oglasa.

    Sa tim informacijama dojmovi su izgledali mnogo korisnije i realnije za razliku od sad gdje u vecini
    slucajeva sve sto mozemo vidjeti je “Sve preporuke, odlican prodavac.” i slicno.
    Ako bi mogli dodati tu opciju nazad, bilo bi mnogo bolje za sve korisnike.

    28 Marta, 2023 at 07:51 Komentariši
  • Meliha Mujkanovic

    Pozdrav…
    Tesko se snalazima u ovoj novoj verziji pa mi treba pomoc …KAKO OBNOVITI OGLAS…da li jos uvijek oglas traje 30 dana i kako ga poslje obnoviti…da li jos uvijek dobivamo OLX kredite pocetkom mjeseca?
    Molim Vas pojasnjene…hvala

    1 Aprila, 2023 at 12:08 Komentariši
    • Belma

      Poštovana,

      molimo Vas da kontaktirate našu korisničku podršku na broj 033 407 700.

      Lijep pozdrav

      3 Aprila, 2023 at 07:13 Komentariši
      • Pajo73

        Postovanje. Upozoren sam da sam tri puta odbio slanje arikla preko olx narudzbe. Iz poste su odbili preuzeti paket jer prelazi dimenzije koje ste sa njima sklopili u ugovoru o preuzimanju posiljke. Neznam zasto nesto upozoravate a sami niste dobro sklopili ugovor za brzo dostavljanje.

        9 Oktobra, 2023 at 15:42 Komentariši
        • Belma

          Poštovani,

          molimo Vas da se sa istim upitom javite na mail pomoc@olx.ba. Hvala unaprijed.

          Lijep pozdrav

          10 Oktobra, 2023 at 14:55 Komentariši

Objavite komentar