Top
OLX.ba PROSLAVIO 14. ROĐENDAN - OLX blog
fade
8980
post-template-default,single,single-post,postid-8980,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow-ver-1.7,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-vertical,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive

OLX.ba PROSLAVIO 14. ROĐENDAN

Dragi korisnici,

 

OLX.ba je, 31.03. proslavio svoj 14. rođendan. 

 

Kroz sve ove godine pratio nas je veliki rast – korisnika, partnera, projekata i onog najvažnijeg – ogromnog povjerenja koje ste nam ukazali i na čemu smo iznimno zahvalni.

 

Od samog početka platforme OLX.ba, 31. marta 2009. godine, zajednica je dobila novo sredstvo za zbližavanje prodavača i kupaca gdje je veliki broj internet korisnika u Bosni i Hercegovini prepoznao prednost i koristi online trgovine.

 

Uspjeh u 2022. i noviteti u 2023. godini

 

Proteklu, 2022. godinu, obilježilo je mnoštvo noviteta i unaprjeđenja, a ono na šta smo posebno ponosni jeste što smo bili dio brojnih društveno odgovornih inicijativa i akcija.

Pored uspješnih projekata u protekloj godini, početak 2023. godine je bio posvećen novoj verziji OLX.ba platforme, čiji je akcenat bio usmjeren na unaprjeđenje kompletnog korisničkog iskustva kao i novim tehničkim rješenjima koja će prije svega, omogućiti stabilan rad stranice, ali i brojne nove funkcionalnosti.

 

OLX.ba u brojkama

 

Iz godine u godinu OLX.ba ostvaruje kontinuirani rast, a u nastavku sa vama dijelimo nekoliko bitnih parametara:


Mjesečno novih registrovanih korisnika – 27 hiljada

Ukupno registrovanih korisnika – 3.379.056

Mjesečno pregleda stranica – preko 520 miliona (uključujući i aplikacije)

Aktivnih artikala – 4.5+ miliona

Ukupno do sada objavljenih artikala – 51+ miliona

Broj preuzimanja aplikacija – Android 2+ miliona, iOS 13k

Mjesečno novih artikala – 460+ hiljada

Mjesečno posjeta korisnika – 24+ miliona (GA Sessions)

 

I na kraju, OLX tim želi zahvaliti našim vjernim korisnicima i partnerima na njihovom povjerenju te čestitati rođendan cijeloj bh. kupoprodajnoj zajednici.

 

Vaš OLX.ba – Svijet kupoprodaje!

Belma
Nema komentara

Objavite komentar