Top
Olimpijski doživljaj na Street Food Marketu - OLX blog
fade
9697
post-template-default,single,single-post,postid-9697,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow-ver-1.7,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-vertical,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive

Olimpijski doživljaj na Street Food Marketu

Od 8. do 18. februara, Sarajevo je bilo domaćin jednog od najuzbudljivijih događaja u gradu – Zimskog Street Food Marketa. Ovogodišnji Market je slavio 40. godišnjicu Zimskih olimpijskih igara u Sarajevu kroz raznolikost ukusa i kulinarsku kreativnost koja je privukla je rekordan broj posjetioca.

 

 

Uz podršku partnera najveće kupoprodajne platforme OLX.ba, festival je bio još spektakularniji. Tokom trajanja Marketa, OLX je osigurao posebne pogodnosti za korisnike cashless kartica.

 

 

Svoj doprinos OLX je pružio i tokom realizacije kviza “Nisam ti pametan”. U ovom zabavnom takmičenju, učesnici su imali priliku da pokažu svoje znanje i vještine u različitim oblastima dok su se takmičili za vrijedne nagrade. Tri najuspešnije ekipe su nagrađene vrijednim OLX nagradama, što je dodatno obogatilo cjelokupni sadržaj Marketa.

 

 

 

Ovogodišnji Street Food Market u Sarajevu bio je nezaboravan doživljaj koji je spojio okuse hrane, ritmove muzike, sportski duh i umjetničku kreativnost, čineći ga nezaobilaznim događajem u srcu glavnog grada Bosne i Hercegovine.

Belma
Nema komentara

Objavite komentar