Top
Redizajnirana i osvježena naslovna stranica Pik.ba - OLX blog
fade
286
post-template-default,single,single-post,postid-286,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow-ver-1.7,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-vertical,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive

Redizajnirana i osvježena naslovna stranica Pik.ba

Ponikani lijepim prvomajskim vremenom, razvojni tim Pik.ba stranice je bio nešto više inspirisan, tako da je konačno urađen redizajn naslovne stranice.

Ključno pitanje koje nas je vodilo je bilo kako da na što jednostavniji način, bez ukidanja trenutnih opcija, korisnicima prikažemo ono što ih interesuje, a da pri tom stvorimo znatno pregledniji oglasni prostor za izdvojene artikle, aukcije, akcijske ponude i slično. Stari koncept naslovne stranice je jednostavno bio previše konfuzan za nove korisnike i nije imao kapacitet da ravnomjerno i pregledno prikaže sve što korisnike može interesovati.

Ukoliko imate, svoje prijedloge i ideje preferiramo da nam pišete putem naše facebook stranice www.facebook.com/Pik.ba ili kontakt forme na dnu stranice.

Hvala!
Vaš Pik.ba tim

Aida
Nema komentara

Objavite komentar