Top
Sigurnost: Pik verifikacija mjesta prebivališta! - OLX blog
fade
295
post-template-default,single,single-post,postid-295,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow-ver-1.7,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-vertical,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive

Sigurnost: Pik verifikacija mjesta prebivališta!

U cilju povećanja sigurnosti, Pik.ba je prvi domaći sajt koji je otišao još jedan korak dalje i uveo verifikaciju adrese prebivališta.

Zašto verificirati adresu?

Zbog povjerenja među korisnicima. Puno je lakše kada trgujete s čovjekom za kojeg znate da Pik shvata dosta ozbiljno. Krenite od sebe, jer pik preporučuje svim korisnicima da verifikuju svoje mjesto prebivališta!
Ono što je najbitnije da znate je da Vaša adresa neće biti javno prikazana.

Verifikacija adrese je prvi korak u nizu noviteta koje smo za vas pripremili između kojih izdvajamo i posebne pakete popusta za sve verifikovane korisnike pri slanju pošiljaka putem domaćih poštanskih servisa.

Ko sve može verifikovati adresu prebivališta?

Verifikacija adrese je dostupna samo onim korisnicima koji su već verifikovali e-mail i broj telefona. Ako ste vi jedan od takvih korisnika, u zaglavlju Pik-a ćete vidjeti poseban link pod nazivom “Verifikuj adresu”. U slučaju da još niste verifikovali email i broj telefona, ne čekajte ništa jer ta usluga je gratis.

Hvala vam na ukazanom povjerenju!

Vaš Pik.ba

Aida
Nema komentara
 • pasa

  pocetnik sam u svemu ovome kako da verifikujem email adresu idem na postavke ukucam email adresu trazi mi konfermacijski kod sta dalje ja trbam napraviti da bih verifikovao svoju email adresu na piku

  8 Oktobra, 2012 at 22:51 Komentariši
 • asmira

  zatim moras uci na svoj mail i tamo si vec dobio verifikacijski kod na njeg kliknes i automatski ti je adresa verifikovana

  20 Januara, 2013 at 12:25 Komentariši
 • Miroslav

  a kako da udjem u svoj mail??

  14 Aprila, 2013 at 20:30 Komentariši
  • Denis | Pik.ba

   Na e-mail se prijavljujete tako što posjetite internet stranicu Vašeg e-mail servisa i unesete pristupne podatke. Lijep pozdrav.

   17 Aprila, 2013 at 01:17 Komentariši
 • 404NotFound

  Ja ne mogu da verifikujem adresu na v2 piku. Dobio sam pismo sa kodom, ali ne mogu da je verifikujem, u podesavanjima uopste nema opcije.

  18 Juna, 2014 at 13:10 Komentariši
 • adis haseljic

  pocetnik sam u svemu ovome kako da verifikujem email adresu idem na postavke ukucam email adresu trazi mi konfermacijski kod sta dalje ja trbam napraviti da bih verifikovao svoju email adresu na pik

  7 Decembra, 2015 at 18:37 Komentariši
 • Iimamostar

  Dobio sam pin,šta dalje.

  4 Novembra, 2020 at 16:02 Komentariši

Objavite komentar