Top
Pik.ba lansirao novi izgled “Moj Pik” stranice - OLX blog
fade
260
post-template-default,single,single-post,postid-260,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow-ver-1.7,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-vertical,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive

Pik.ba lansirao novi izgled “Moj Pik” stranice

Nakon više od 20 mjeseci postojanja, vaša “Moj Pik” stranica koja vas “dočeka” je doživjela potpuni preobražaj te je sada puno jednostavnija, preglednija i praktičnija.

Uzimajući u obzir da je trenutnih preko 150 hiljada korisnika naviklo na dosadašnji interfejs, drago nam je istaći da ni jedna opcija nije ukinuta već je sada sve lijepo sortirano po kategorijama vezanim za kupovinu odnosno prodaju, kao i generalnim stavkama vezanim za korisničke naloge.

Ono što je bitno da znate je da ova stranica namjenjena samo Vama, odnosno drugi korisnici je ne mogu vidjeti u ovom obliku u kojem je Vi vidite.
Vaš profil (kakvim ga vide drugi korisnici) i aktivni artikli su i dalje dostupni na dosadašnjem interfejsu koji se nalazi na jedinstvenom linku: www.pik.ba/profil/VAS_NALOG

Pik radnje su zadržale svoj dosadašnji ekskluzivni interfejs koji će skorije vrijeme takođe biti unaprijeđen.

Nadamo se da vam se sviđaju ove izmjene, a prokomentarisati ih možete na našoj Pik.ba facebook stranici.

Vaš Pik.ba

Aida
Nema komentara

Objavite komentar