Top
Novo selektiranje artikala - OLX blog
fade
104
post-template-default,single,single-post,postid-104,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow-ver-1.7,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-vertical,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive

Novo selektiranje artikala

Dragi naši,

Prema vašim zahtjevima smo nastavili unaprjeđivanje sistema kategorizacije artikala kako bismo olakšali pretraživanje i dodavanje novih artikala.
Tako smo napravili izmjene u kategoriji Sportska oprema koja je razrađene i podijeljena na odgovarajuće potkategorije. Izmjena je napravljena u pogledu kategorija “Paintball” i “Penjanje“, koji su prebačeni iz “Vanjskih sportova” u “Ekstremne sportove“.

U kategoriji Ljepota i zdravlje izvršena je podjela postojećih kategorija, na odgovarajuće podkategorije.

U kategoriji “Vozila”, odnosno Dijelovi i oprema za automobile dodato je tridesetak novih potkategorija, te su sve grupisane u šest glavnih potkategorija: “Limarija”, “Elektronika”, “Vanjski izgled”, “Unutrašnji izgled”, “Točkovi”, “Motor”.

U kategoriji “Životinje“, u potpunosti smo uklonili podkategoriju “Divlje životinje“, iz razloga što je prodaja i kupovina istih narušavala zakonske odredbe.

I dalje ćemo se truditi da vam olakšamo korištenje našeg sajta.

Uživajte !
Pik.ba Team!

Aida
Nema komentara

Objavite komentar