Top
Izmjene u potkategoriji "Dijelovi i oprema" - OLX blog
fade
72
post-template-default,single,single-post,postid-72,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow-ver-1.7,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-vertical,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive

Izmjene u potkategoriji “Dijelovi i oprema”

Dragi korisnici,

Administracija Pika je u proteklom mjesecu radila na razradi kategorija, tj. unapređenju istih, kako bi se olakšala prodaja i kupovina našim cijenjenim korisnicima, te samo pretraživanje sajta s ciljem lakšeg pronalaska željenih artikala.

Reducirali smo potkategoriju Dijelovi i oprema > Za motocikle > Ostalo, te formirali nove potkategorije unutar kojih smo smjestili sve pripadajuće artikle.

Nove potkategorije unutar Dijelovi i oprema , za motocikle su:

“Filteri”, “Nosači”, “Upravljači/Guvernale”, “Lanci i lančanici”, “Sajle”, “Akumulatori”, “Radilice i “Blokovi”, “Nogare i Papučice”, “Glave motora”, “Klipovi i karike”, “Komplet točkovi”, “Diskovi i pločice”, “Zaštita i Sigurnost”, “Repovi”, “Viziri”, “Žmigavci”, “Cilindri”, “Čizme”, “Karburatori”, “Hlače”, “Remenovi2, “Pumpe”, “Alnaseri”, “Regleri”, “Hlađenje i usis”, “Dekla”, “Zaštita za glavu”, “Kvačila i Mjenjači”, “Bobine i svjećice”, “Dodaci i Pribor”, “Variomati i rolnice”, “Magneti”, “Alternatori”, “Ulje i maziva”, “Kočnice i kliješta”, “Ključevi i Brave”, “Paljenje i Namotaji”, “Lamele”, “Prenos i Zupčanici”, “Postolja/Stenderi”.

Unutar Vozila > Kamperi smo također dodali stavke kao i kod običnih automobila, kako biste na što lakši i jednostavniji način mogli da oglašavate Vaša kamp vozila koja su sve prisutnija na Piku.

Ugodna kupoprodaja !

Aida
5 0 komentara
 • jasmin

  pozdrav ,,, mala opaska, trebali bi ste odvojiti skutere od motocikala,,jer to dvoje ne ide zajedno ,djeluje neozbiljno

  26 Septembra, 2012 at 19:08 Komentariši
  • Aida Starčević

   Vec cemo od sutra raditi na tome 🙂 Hvala Vam.

   26 Septembra, 2012 at 20:28 Komentariši
 • SalacRS

  Otkad sam ovo cekao….ufffff…svaka cast za ovo super ste!…

  28 Septembra, 2012 at 00:00 Komentariši
 • Denis | Pik.ba

  Sve ćemo učiniti kako bi PIK za vas bio što bolji. Hvala!

  28 Septembra, 2012 at 13:08 Komentariši
 • vitez17

  Sve naj naj za administratora pika svaka cast na kreaciji i olaksicama koje cinite za nas clanove samo tako nastavite…………………

  5 Decembra, 2012 at 19:30 Komentariši

Objavite komentar