Top
Održana trka ubrzanja Mostar 2012 - OLX blog
fade
6
post-template-default,single,single-post,postid-6,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow-ver-1.7,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-vertical,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive

Održana trka ubrzanja Mostar 2012

Finale KUP-a Bosne i Hercegovine u utrkama ubrzanja na 402 metra održano je u subotu nedjelju na pomoćnoj pisti mostarskog aerodroma u Blagaju.

Organizatori utrke okupljeni oko portala 402.ba predstavnici su bosanskohercegovačkih auto klubova koji godinama predvode domaću ‘street race’ scenu. Nosilac organizacije je sarajevski Street Race Club Sarajevo (SRCS).

Pik.ba kao jedan od sponzora bio je prisutan na Utrkama ubrzanja na 402 metra oba dana takmičenja u Mostaru, gdje su predstavljena dva automobila brendirana logom našeg sajta.

Na mostarskoj trci Haris Tiro, jedan od predstavnika SRCS, osvojio je drugo mjesto u Klasi 14 u zaista velikoj konkurenciji.

SRCS se od 2006. godine do danas dokazao kao najuspješniji klub u bh. prijestolnici u disciplini Street Race ili utrkama ubrzanja na 402. Na dosadašnjim takmičenjima osvojili su 46 pehara, od čega 13 za prvo, 22 za drugo i 11 za treće mjesto.
Vaš Pik.ba Tim.

 

sv3
Nema komentara

Objavite komentar