Top
Klikom do savršenog doma - OLX blog
fade
899
post-template-default,single,single-post,postid-899,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow-ver-1.7,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-vertical,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive

Klikom do savršenog doma

Dolazak jeseni i sve hladnijih dana, znači da sve više slobodnog vremena provodimo u toplini doma.

Najčešči oblici opuštanja su gledanje TV-a, omiljenih serija i filmova, zatim čitanje knjiga, dok neki vole da eksperimentišu u kuhinji praveći omiljena jela itd.

Ono što je zasigurno zajedničko svima, jeste da provodeći više vremena u kući, dolazimo do ideja kako bi taj svoj topli kutak mogli još više urediti i učiniti još ugodnijim.

Neki se odlučuju na veće zahvate kao što je mijenjanje namještaja, drugi opet kupuju aparate i druga kuhinjska pomagala, dok treći svoj prostor oplemenjuju različitim sitnicama, slikama, lampama, policama, vaznama, novim zavjesama i stolnjacima…

Svaki od pomenutih zahvata zahtjeva manje ili više ulaganja novca, ali ipak ona sreća koja nas obuzme pri pogledu na taj novi detalj je neprocjenjiva.

Pik.ba je tu da vam olakša posao u svakom pogledu. Prije svega iz topline svog kauča/fotelje/stolice, možete uz nekoliko “klikova” pronaći detalj koji je stvoren baš za vaš prostor, a s druge strane uz jako pristupačne cijene, samo mala ulaganja će vam donijeti neprocjenjiv užitak.

Kategorija Moj dom u mnoštvu svojih podkategorija, nudi raznovrsna rješenja, bilo da vas interesuje namještaj, dekoracije, lampe i rasvjeta, biljke ili ćilimiSve je tu, na jednom mjestu. Samo uz par klikova i nevjerovatno mala ulaganja uredite svoj dom.

Pišite nam jeste li pronašli nešto za sebe 🙂

sv3
Nema komentara

Objavite komentar