Top
Dok kažeš "klik" - OLX blog
fade
1524
post-template-default,single,single-post,postid-1524,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow-ver-1.7,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-vertical,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive

Dok kažeš “klik”

american3

Kupovina preko interneta sve je popularnija, jer omogućava veliki izbor robe i usluga iz udobnosti vlastitog doma, a često je i najpovoljnija.

Prema statistikama, najviše se kupuju odjeća, nakit i elektronika. Ukoliko prilikom internet kupovine za plaćanje koristite American Express karticu, potpuno ste sigurni od zloupotreba.

Naime, stranice koje prihvataju American Express kao sredstvo online plaćanja potpuno su sigurne te nema zabilježenih slučajeva zloupotrebe ove kartice prilikom online kupovine.

Ukoliko bi se slučaj zloupotrebe broja kartice ipak dogodio, korisnik American Express kartice ne snosi nikakve troškove koji su nastali u tom periodu. Jemstvo vrijedi na svim internet stranicama na kojima je moguće plaćati ovom karticom.

Aida
Nema komentara

Sorry, the comment form is closed at this time.