Top
Trendbal - novi internet projekat na bh tržištu - OLX blog
fade
1638
post-template-default,single,single-post,postid-1638,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow-ver-1.7,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-vertical,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive

Trendbal – novi internet projekat na bh tržištu

Trendbal foto1

S ponosom vas obavještavamo da je u petak, na Dan žena, lansiran novi projekat iz Pik.ba laboratorija – Trendbal.com – na kojem možete kupovati odjevne predmete najpoznatijih svjetskih i lokanlnih premium brendova i uštediti do nevjerovatnih 70%.

Trendbal je balkanski privatni shopping club koji svojim korisnicima omogućava online kupovinu najpoznatijih robnih marki po principu ograničene online ponude. Namijenjen je svim ljubiteljima visoke, masovne, ulične mode, najmlađima, ženama i muškarcima koji vjeruju da je kvalitet “zadovoljstvo kupca”.

Sajt je koncipiran na način da će članovima svakodnevno biti dostupne znatno snižene ponude markirane odjeće, obuće, asesoara, naočala, te drugih artikala prepoznatljivih brendova.

U originalnost i autentičnost artikala nemate razloga sumnjati, jer proizvođač robne marke artikle šalje direktno Trendbalu, odnosno kupcu. Na ovaj način otvaramo novi koncept poslovanja na bosanskohercegovačkom tržištu, što nas približava svjetskim trendovima.

Kao jednu od prednosti izdvajamo znatnu uštedu vremena i novca pri kupovini zanimljivih artikala kakve nije moguće pronaći na policama domaćih shopping centara.

Iza projekta stoje osnivači prepoznatljivih bh. internet servisa kao što su Pik.ba, eKupon.ba i Dernek.ba u saradnji sa partnerima.

Posjetite nas putem linka Trendbal.com i postanite dio balkanskog privatnog šoping kluba.

Aida
9 0 komentara
 • Markan

  Ako vi kazete da je ono tomy original onda je tako 🙂

  12 Marta, 2013 at 09:09 Komentariši
 • frex hosting

  odlican projekat. Sajt je vrlo dobro napravljen, sve najbolje u daljnjem radu.

  12 Marta, 2013 at 17:59 Komentariši
 • djuric

  samo napried. TOJ:TOJ:TOJ……

  19 Marta, 2013 at 08:48 Komentariši
 • dejan

  Sajt je super, ali cijene ubiše po bubrezima…džabe popusti…mnogo je

  21 Marta, 2013 at 14:47 Komentariši
 • Adnan

  Link u blogu vam neradi, stavte http:// ispred www 😉

  23 Marta, 2013 at 13:34 Komentariši
 • Nedzad

  Stranica je ok, vrijeme dostave je smijesno. A ja narucio prije nego sam provjerio o cemu se radi, radi se o klasicnoj preprodaji , Ali s obzirom na cijene (u pogledu kojih sam upucen) Trendbal ima jako dobre ponude, Ipak robu treba narucit, treba srediti carinu koja se ne placa jer je roba ispod 200 km pa moze proci bez placanja PDV. I naravno nakon sto se preuzme treba je poslati kupcu u Bosni i Hercegovini.

  Kada uporedim nabavne cijene proizvoda, i prodajne cijene koje za iste proizvode nudi Trendbal, (pored svih usluga) smatram da su cijene ok.

  Sretno !

  8 Aprila, 2013 at 18:44 Komentariši

Objavite komentar