Top
Jeste li spremni za treći Startup Weekend Sarajevo? - OLX blog
fade
2502
post-template-default,single,single-post,postid-2502,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow-ver-1.7,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-vertical,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive

Jeste li spremni za treći Startup Weekend Sarajevo?

Startup_Weekend_Blog
Testirajte svoju ideju, radite u multidisciplinarnom timu i prezentirate svoj rad.

Pik.ba poziva sve naše korisnike da postanu dijelom prestižnog Startup Weekend Sarajevo, internacionalnog događajaja namijenjenog preduzetnicima, inovatorima, kreativcima, liderima i poslovnim entuzijastima.

Učesnike očekuje aktivan vikend ispunjen programiranjem, dizajniranjem, radionicama, radom sa mentorima, sastancima i prezentacijama, a isti će se okončati proglašenjem pobjednika i svečanom večerom u poznatom internacionalnom restoranu Vapiano.

Najbolji timovi će imati priliku da postanu dio programa u jednom od dva startup akcelerator programa u BiH – BIZOO ili HUB387. Cijeli vikend će biti ispunjen pozitivnom energijom, odličnim govornicima i najboljim mentorima iz BiH. Pobjednike Startup Weekend-a očekuju zanimljive nagrade.

Ovo je vaša prilika da testirate svoju ideju, radite u multidisciplinarnom timu i prezentirate svoj rad članovima žirija i predstavnicima vrhunskih akcelerator programa u BiH – BIZOO i HUB387 u samo 54 sata.

Partneri na ovom događaju su: BIZOO Accelerator i HUB387. Sponzori projekta su Microsoft BiH, FI-WARE, Authority Partners, Vapiano i + New Business Department agencija dok je sam Startup Weekend globalno podržan od strane Google for Entrepreneurs.

Treći Startup Weekend Sarajevo će biti održan od 29. do 31. augusta u prostorijama HUB387 u Bosmal City Centru (Milana Preloga 12).

Učešće na Startup Weekendu iznosi 30 KM, a za studente je cijena 20 KM. Tokom cijelog vikenda će biti obezbijeđeno sedam obroka, te kafa i piće u neograničenim količinama. Organizatori će se potruditi da i ove godine pokriju troškove putovanja i smještaja učesnicima iz drugih gradova BiH.

Više informacija o samom događaju, mogućnosti učešća i sponzorstva možete naći na oficijelnoj stranici Sarajevo Startup Weekenda:
http://www.up.co/communities/bosnia-and-herzegovina/sarajevo/startup-weekend/3394 ili slanjem upita na: sarajevo@startupweekend.org.

Dobrodošli!

sv3
Nema komentara

Objavite komentar