Top
Novosti o promjenama na PIKu - olakšano korištenje - OLX blog
fade
2733
post-template-default,single,single-post,postid-2733,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow-ver-1.7,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-vertical,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive

Novosti o promjenama na PIKu – olakšano korištenje

bugovi_prijedlozi_vol1

Uvijek s radošću informišemo korisnike o novitetima na stranici, pa tako i ovaj put.

Sve novine se vežu za olakšano korištenje Vašeg profila, te Pika generalno.

Artikli spašenih korisnika
Započet ćemo s novom opcijom, uvedenom puštanjem nove verzije stranice, a to je mogućnost praćenja objavljenih artikala spašenih korisnika. Kako to izgleda, možete vidjeti na fotografiji u nastavku teksta, te u Vašem slučaju provjeriti kada se prijavite na profil, klikom OVDJE.

ArtikliSpasenih
Navedena opcija je jedna od opcija koje koriste aktivnom praćenju ponude korisnika koje ste već ranije označili da pratite iz Vama poznatog razloga. Sigurno da Vas sada zanima da pratite njihovu ponudu u jednoj stranici, neovisno o kategoriji njihovih artikala. Sada posjedujete pretragu pod Moj PIK, time što se tu izlistavaju artikli kao i u standardnoj pretrazi artikala. Vi birate ponudu koju želite da Vam se prikazuje.

Navigacija unutar poruka:
Nazad-Poruke-Zoom

Razdvajanje upita o zamjeni:
Bez-zamjene
Kod svakog upita o zamjeni bit će Vam prikazane žute ili crvene strelice. U slučaju da ste zaprimili upit o zamjeni za artikla kod kojeg uopće ne prihvatate zamjene, strelice će biti crvene, te po Vašoj želji možete izbrisati poruku i bez čitanja.

Nova verzija Android aplikacije
– Naši programeri svakodnevno rade da bi bila puštena nova verzija mobilne, native aplikacije za Android uređaje, te ista samo što nije objavljena. Nestrpljivo čekamo trenutak njene objave, kako biste vidjeti sve mogućnosti i olakšice za jednostavan rad i pretraživanje na Piku sa Vaših najmanjih uređaja.

Vaš PIK.ba

sv3
Nema komentara
 • Kemo

  Mozel se uskoro ocekivati nova aplikacija za iOS? Ova stara je katastrofa! Hvala!

  20 Novembra, 2014 at 14:51 Komentariši
  • hamzigadrp

   Hoće Kemo, ništa se ti ne brini.

   25 Novembra, 2014 at 00:32 Komentariši
 • Franjo

  Molim da mi objasnite zbog čega mi u pregledniku jedan artikal ide naprijed to jest onaj artikal koji sam otvorio cijena je na narednom i ne mogu otvoriti slike artikla hvala

  29 Novembra, 2014 at 08:32 Komentariši
 • Mehmed Doglod

  Zaboravio sam šifru i način prijave. Molim Vas da mi pomognete u pristupu PIK-u ili da ovaj račun brišete, a da otvorim drugi. Hvala.

  9 Februara, 2015 at 14:30 Komentariši

Objavite komentar