Top 5 najvrijednijih korisnika u maju

Prijavi_Zloupotrebu_New

Dragi korisnici,

bili ste veoma vrijedni i u mjesecu maju. Primijetili smo da nam mnogo pomažete pri kategorizaciji artikala koji bivaju objavljeni u pogrešne kategorije, kao i pri uklanjanju duplih artikala. Vjerujemo da ćete nastaviti sa doprinosom, koji ćemo sigurno znati nagraditi.

Ovim člankom želimo pozvati sve korisnike koji nisu ranije bili nagrađeni, da svojim prijavama artikala koji krše Uslove korištenja steknu mogućnost da budu nagrađeni.

Lista najvrijednijih korisnika u prethodnom mjesecu:

biznis
– jokics
– sejfulislam
– amel1986
Ajdin

Svim korisnicima koji ovog puta nisu bili nagrađeni, želimo sreću i pozivamo ih da svojim prijavama povećaju šanse da se nađu na listi najvrijednijih korisnika.

Hvala vam na pomaganju rada OLX.ba!

19 mišljenja za “Top 5 najvrijednijih korisnika u maju

 1. Pozdrav, da li bi mogli napraviti kategoriju “POTRAZNJA” tako bi doslo do vece prodaje artikala i rijesili bi se nekih stvari koje nam ne trebaju tako sto bi ih prodali nekome !

 2. a to su oni koji prijavljuju pogresno pa pravu kategorijeu prijave kao pogresnu i na taj nacin sakupljaju poene oni su kao udbaši samo vrebaju ko hijene umjesto da rade kao ja posaljem korisniku poruku da ima gresku na stranici lp

  • Isti princip rada za slijedeće pojmove
   Manometar – sve prebaaciti u tehnika-mjerno-reg.instr-manometri

   Bišilice- sve prebaciti u mašine i alati – bišilice
   Gedore i ključevi – sve prebaciti u mašine i alati – gedore i ključevi

   Ko hoće da zaradi PIK kredit, uvijek može…ja pomažem, a valjda ć neko i meni ovak oda ostavi da prijavim nekih 1000 artikala….
   Samo zajedno mozemo zaraditi svi PIK kredit

 3. Evo da malo obucim ove sto mi konstantno artikle SPORTSKE OPRUGE prebacuju iz TUNING u AMORTIZERI I OPRUGE.

  TUNING nisu samo LED sijalice i naljepnice, cupavci za volan, pishte za auspuh, kojekakve kutijice na kojima pise Chip Tuning i slicne gluposti. Pod TUNINGOM se podrazumjeva svaka izmjena na vozilu ako nije po fabrickim specifikacijama! Ako su Sportske opruge u pitanju (prave, a ne odrezane i ofarbane) onda je to TUNING! Dok fabricke opruge i fabricki amortizeri, tj. amortizeri i opruge od drugog proizvodjaca po fabrickim specifikacijama idu u kategoriju AMORTIZERI I OPRUGE.

  Ova kratka doza skolovanja se odnosi i na ove sto prijavljuju i na moderatore koji prihvate tu prijavu prebace mi artikal i jos toj stoki daju pik kredit za navodjenje na pogresnu kategoriju!!!

  Vjerovatno prodavaci iz drugih oblasti prodaje imaju iste probleme pa neka napisu sta ih iritira, pa ce se mozda nac ovi nehljebari uvrijedjeni svojom nepismenoscu, pa ce malo razmisljat sta rade. Ja nit hocu, nit mogu, nit znam u koju kategoriju spadaju ribice i oprema za akvarijume, fotografska oprema, parfemi ili slicne stvari i u to se ne mjesam!!! Pozdrav

 4. Pozdrav,
  Super ste sto se tice vecine na sajtu.
  Imate problem sa mobilnom aplikacijom.
  Blokira zapinje itd.Popravite to i bicete odlicno

  • Molimo Vas da nam se putem opcije za prijavu greške unutar aplikacije obratite, te navedete probleme sa kojim se suočavate, uz šta Vas molimo da navedete tačna vremena i vrstu konekcije (3G ili WiFi) na kojoj ste bili spojeni u trenutku problema. Hvala unaprijed.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *