Top
Top 5 najvrijednijih korisnika u junu - OLX blog
fade
3350
post-template-default,single,single-post,postid-3350,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow-ver-1.7,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-vertical,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive

Top 5 najvrijednijih korisnika u junu

Prijavi_Zloupotrebu_New_Prijavi

Dragi korisnici,

sunčano vrijeme vas nije spriječilo da vrijedno doprinosite i u mjesecu junu. Primijetili smo da nam mnogo pomažete pri kategorizaciji artikala koji bivaju objavljeni u pogrešne kategorije, kao i pri uklanjanju duplih artikala. Vjerujemo da ćete nastaviti sa doprinosom, koji ćemo sigurno znati nagraditi.

Ovim člankom želimo ponovo pozvati sve korisnike koji nisu ranije bili nagrađeni, da svojim prijavama artikala koji krše Uslove korištenja steknu mogućnost da budu nagrađeni.

Lista najvrijednijih korisnika u prethodnom mjesecu:

Restartba
TheLux
oscomputers
Djoslax
– alias3

Svim korisnicima koji ovog puta nisu bili nagrađeni, želimo sreću i pozivamo ih da svojim prijavama povećaju šanse da se nađu na listi najvrijednijih korisnika.

Hvala vam na pomaganju rada OLX.ba!

sv3
Nema komentara
 • benaris

  nokia

  7 Jula, 2015 at 13:24 Komentariši
 • sw0rx

  Covjek je biciklo stavio u kategoriju za lance,ja sam to prijavio ali vi nista,to prvi slucaj vec hiljaditi..I nekada kada prijavim artikal vi ga premjestite ali ja ne dobijem pik kredite!

  14 Jula, 2015 at 12:57 Komentariši
  • gija

   Vidis da nema lake xarade kredita, obustavili su zaradu preko fb, navukli su ljue planski da dobijaju kredite preko fb, onda kofol odjednom zloupotrba, stopiranje, a sve to nakon sto su zapoceli prodaju bonova na trafikama…ne rade oni nista zbog nas korisnika, vec zbog sebe i svog proita, boli ih ona stvar za nama, korisnicima. I ovo sto rade kao najvrijeniji korisnici, pa zasto da se oni pate s glupostima kad ima likova koji ce zbog 1 pik kredita da im traze neispravnosti, jeftina radna snaga 🙂

   11 Augusta, 2015 at 12:49 Komentariši
   • Denis | OLX.ba

    Onemogućavanje zarade pikredita se dogodilo upravo zbog ogromnog broja zloupotreba, što je odluka koja je prolongirana mjesecima, upravo zbog korisnika i pažnje istih. Uvođenje mogućnosti dopune na trafikama je rješenje koje je olakšalo mnogim korisnicima koji promovišu artikle, jer je od tog trenutka bilo moguće izvršiti dopunu pikredita u iznosima kao u banci, uz izbjegavanje redova u bankama. Nadamo se da ćete uvidjeti stvarne razloge zbog koji vršimo različite aktivnosti. Svakako, svaki komentar pozorno pratimo.

    20 Augusta, 2015 at 11:09 Komentariši
 • toncilovka

  Kakve gluposti pišete ljudi,trebamo biti zahvalni sto uopće imamo jednu ovakvu odličnu stranicu u nasoj BiH.

  21 Augusta, 2015 at 19:08 Komentariši
 • Rajna

  Pohvaljujem Pik što su napokon uradili dobru stvar i ove špije skinuli sa dnevnog reda.Drago mi je što je donešena takva odluka jer su se pojedini organizovali u grupe i danima sjedili kraj računara da nađu žrtve.
  Samo mi nikada nije bilo jasno kako mogu toliko vremena provesti uz računar.
  Još jednom pohvaljujem Pik.

  4 Septembra, 2015 at 18:58 Komentariši
 • ibrica909

  PIK je samo jedan i najbolji. dajemo oglase besolatno a kome se nesvidza nek da oglas u novine i nek plati…a to sto neko pogrjesi kategorije ,,, pa ljudi mozda covjek nezna da mora odabrat pravu kategoriju artikla jer je mozda prvi put na PIK-u

  15 Septembra, 2015 at 00:35 Komentariši

Objavite komentar