Top
Top 5 najvrijednijih korisnika u decembru 2015. godine - OLX blog
fade
3645
post-template-default,single,single-post,postid-3645,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow-ver-1.7,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-vertical,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive

Top 5 najvrijednijih korisnika u decembru 2015. godine

Prijavi_Zloupotrebu_New_Dec
Vrijedni korisnici,

s novom godinom očekuju nas i novi izazovi. Kao i uvijek, Vaša podrška u radu našeg tima nije izostala, te omogućava da OLX svakog dana postaje sve uređenije kupoprodajno mjesto. Nastavili ste sa pomoći kategorizaciji i brisanju artikala, na čemu vrijedno radimo svakodnevno. Kako broj aktivnih oglasa raste, tako pronalazimo sve bolje mehanizme za brzo rješavanje Vaših prijava.

Svakim novim člankom želimo ponovo podstaknuti sve korisnike koji su ranije bili nagrađeni, da svojim prijavama artikala koji krše Uslove korištenja steknu mogućnost da budu nagrađeni.

Lista najvrijednijih korisnika u prethodnom mjesecu:

– Nexus1981
meni7
Brancy
MrBabic
vjeka121

Hvala vam na velikom doprinosu, koji našu zajednicu čini još kvalitetnijom.
Vjerujemo da će OLX kredit doznačen ovom prilikom biti maksimalno iskorišten za razne oblike promocije.

Vaš OLX

sv3
21 0 komentar
 • ENA

  JESU LI TO IMACE KAO UVIJEK ONI PETOKOLONASI KOJI PRIJAVLJUJU TUDJE GRESKE RADI KREDITA KAO U OSTALIM PORAMA DRUSTVA LP

  7 Januara, 2016 at 21:20 Komentariši
  • Denis | OLX.ba

   Prijavljivanje drugih artikala, koji krše Pravilnik, uveliko doprinosi boljem uređenju OLX.ba, te Vas molimo da shvatite takav doprinos korisnika.

   11 Januara, 2016 at 16:40 Komentariši
  • sanjo87

   Iskreno bio bi bolje da i drzava daje poticaj za zviždače, dosta je vise korupcije, mita, nepotizma…

   18 Januara, 2016 at 05:17 Komentariši
  • Silence

   Haha, dobro rečeno.. nažalost ima korisnika koji prijavljuju druge, a oni rade isti taj prekršaj, tj. prijavljuju samo da naštete konkurenciji

   21 Januara, 2016 at 15:58 Komentariši
 • djoko

  hocu da saradjujem

  9 Januara, 2016 at 13:07 Komentariši
 • goco

  S duznim postovanjem ako mozete nama ostalim manje vrijednim korisnicima da objasnite u cemu su gore navedeni korisnici NAJVRIJEDNIJI?????
  cast i izuzetak korisniku meni7 on zasluzuje da bude na toj listi ali ovi ostali ne vidim nacin na koji su doprinijeli da budu najvrijedniji,,samim tim sto na profilu imaju po 20-30 artikala,transakcija nesto vise,i to je sve sto su ostvarili na Piku.osim mozda sto sjede i salju prijave.
  nek se admini malo zapitaju i pogledaju druge vrijednosti jos kojima se korisnici sluze,npr.koliko PIK kredita je uplatio,dopunio neki korisnik,jer dok drugi sjede i prijavljuju gluposti,mi koji pokusavamo nesto da radimo,ovde na sajtu i nemamo vremena za cackanje po tudjim profilima i artiklima i skupljanje kredita vec moramo kesom ili na drugi nacin da se dopunjavamo da bi mogli da istaknemo neki svoj artikl kako bi bio na naslovnoj strani ili u kategoriji,ili broj ostvarenih transakcija i postotak pozitivnih dojmova,u sustini korisnici koji odrzavaju Pik aktuelnim i dalje kao broj 1.isto tako i sam sam bio u prilici da prijavim dosta puta duple profile korisnika preko kojih vrse razne malverzacije,upozoren i od drugih korisnika,nesto od njih je suspendovano a ostali i dalje rade.
  zamislite 50% korisnika koji pecaju ovde kredit prijavama i 50% korisnika sa laznim profilima pa ko bi htjeo i usudio se uopste poslovati pored njih.
  mislim da ima jako dosta drugih vrijednosti po kojim bi trebali vrijednovati najvrijednije i slicno
  nadam se da necu zbog opsirnog i istinitog izlaganja biti banovan

  unapred hvala
  unapred hvala

  13 Januara, 2016 at 09:21 Komentariši
 • mahir

  ahahahha

  17 Januara, 2016 at 20:07 Komentariši
 • edis

  Cinkarosi 🙂

  24 Januara, 2016 at 13:50 Komentariši
  • Ja

   Zavrsit ce sa konjskom glavom u krevetu… 😀

   25 Januara, 2016 at 13:55 Komentariši
 • univerzalac

  neznam po čemu vi vrijednujete takve korisnike, mislim da bi bilo najpoštenije po ukupnom broju statističkih pregleda svih artikala na jednom profilu, a ne neko je prodao više nekakvih proizvoda koji vrijede desetak km-ova od nekog drugog, i po tome je najvrijedniji korisnik. Dakle najmjerodavniji je ukupan broj posjeta za mjesec dana jednom od korisnika.

  29 Januara, 2016 at 11:27 Komentariši
 • gitarra

  Zašto brišete komentare koji vam ne odgovaraju, rekao sam da ne nagrađujete vi nikoga prijavio sam preko 300 artikala koji krše razna pravila mjesecima sam to radio nisam dobio niti jedan pik kredit naravno da više neću vama je na štetu stranica će vam se pretvoriti u prevarantsku zašto mi nikad niste odgovorili slaio sam tuce mailova vezano za to evo samo primjer pod Auta izaberite brend Acura otvorit ce vam se 47 oglasa sa traktorima, kamionima, devizama ali niti jedno auto Acura

  29 Januara, 2016 at 14:16 Komentariši
  • Denis | OLX.ba

   Molimo Vas da znate da u naš sistem ne dospjevaju prijave artikala ukoliko ih nisu izvršila najmanje 2 korisnika.

   29 Januara, 2016 at 14:33 Komentariši
 • gitarra

  U rubrici Auta – Aston Martin 3 oglasa = Fiat, konbi, Polo. hvala za kredit

  29 Januara, 2016 at 14:18 Komentariši
  • Denis | OLX.ba

   Molimo Vas da znate da u našem sistemu budu prikazane samo prijave artikala koji imaju zabilježene minimalno 2 prijave.

   29 Januara, 2016 at 14:32 Komentariši
   • Vlado

    Nisam znao da trebaju biti 2 prijave da bi artikal bio prikazan u vasem sistemu, i meni se to ne svidja! Prijavljujem vise od godinu dana i nisam znao za to. Znaci, sad mi je jasno zasto tako cesto ne dobijam kredite :)….To mi se uopste ne svidja, zasto je to tako?

    2 Februara, 2016 at 12:28 Komentariši
 • gitarra

  To da u Vašem sistemu budu prikazane samo prijave artikala koje imaju zabilježene minimalno 2 prijave nije navedeno u detaljima gdje nudite nagradu za prijavljivanje istih. Osim toga to nema nikakve logike, znači ja prijavim npr. lažni artikal, ne dobijem nagradu, vi ne dobijete prijavu, nego treba da još neko isti prijavi. Ako još neko isti prijavi, ko će dobiti nagradu, ja koji sam prvi prijavio ili taj drugi. U oba slučaja jedan od nas je nepravedno oštećen. Ako date prvom nagradu, ovaj drugi je džaba prijavio. Ako date drugom nagradu, koja je onda poenta mog prijavljivanja. A ove gore rubrike što sam vam naveo ne morate me nagradit al otvorite ih i uvjerite se da su tu totalno druge marke oglašene pa obrišite takve oglase. Pik je prepun lažniih artikala i profila i pogrešnio smještenihj

  31 Januara, 2016 at 17:02 Komentariši
  • joks

   Prvi koji prijavi dobija 3 pik kredita, drugi 1 pik kredit.

   6 Februara, 2016 at 12:07 Komentariši
 • jaran

  A sa koliko kredita cete mene nagraditi kada prijavim gresku u ovom vasem postu? Rijec “artikala” se ponavlja… Ne cinkam, a doprinosim da, kako vi kazete, nasa zajednica bude kvalitetnija…
  🙂
  “Nastavili ste sa pomoći kategorizaciji i brisanju artikala artikala,”

  4 Februara, 2016 at 16:48 Komentariši
  • Denis | OLX.ba

   Hvala Vam na primjećivanju i dojavi greške u kucanju. Nagrađivanje vršimo jedino putem sistema prijave zloupotrebe, te Vas pozivamo da sudjelujete. Još jedanput, hvala Vam.

   10 Marta, 2016 at 10:09 Komentariši
 • dusko

  Mene inace od ovog svega najvise interesuje sta je sa mojim prijavama koje su u potpunosti opravdane ali niko da reaguje od administracije,te u vezi ovih neregistrovanih profila koji sire spam poruke i prevare kako ste uopste mogli dozvoliti da neko moze registrovati profil bez emalia i telefona ,treba se uvesti pravilo da svi moraju imati registrovan profil i email i telefon te adresu jer ko misli posteno trgovati to mu nije ni problem!

  27 Marta, 2016 at 19:38 Komentariši

Objavite komentar