Top 5 najvrijednijih korisnika u martu 2016. godine

Prijavi_Zloupotrebu_New_Mart_2016

Vrijedni korisnici,

pomogli ste u našem radu i ovog mjeseca, kao i uvijek, Vaša podrška u radu našeg tima nije izostala, te omogućava da OLX svakog dana postaje sve uređenije kupoprodajno mjesto. Nastavili ste sa pomažući da bolje kategorišemo artikle, te da brišemo duple. Kako broj aktivnih oglasa raste, tako pronalazimo sve bolje mehanizme za brzo rješavanje Vaših prijava.

Svakim novim člankom želimo ponovo podstaknuti sve korisnike koji su ranije bili nagrađeni, da svojim prijavama artikala koji krše Uslove korištenja steknu mogućnost da budu nagrađeni.

Lista najvrijednijih korisnika u prethodnom mjesecu:

– _sojta_
– aldin123aldin
– _danre_
– Rahmo_1997
– jokics

Hvala vam na velikom doprinosu, koji našu zajednicu čini još kvalitetnijom.
Vjerujemo da će OLX kredit doznačen ovom prilikom biti maksimalno iskorišten za razne oblike promocije.

Vaš OLX

29 mišljenja za “Top 5 najvrijednijih korisnika u martu 2016. godine

 1. kakvi bolan dupli artikli, kakvi najvrijedniji korisnici, kake bolan nagrade!!! znao sam po 100-200 prijava poslat i niko nista, mozda na svakih 100 prijava jedva jednu priznaju. u 30 minuta 100 osnovanih prijava mogu poslat uvjek, al se nemas zbog cega trudit.

  • Podstičemo Vas da nastavite sa prijavama, jer su nagrađivanja drugih korisnika dokazi da nagrađujemo Vaš trud. Molimo Vas da znate da postoje korisnici koji uspješno prijavljuju i veći broj artikala, te zbog toga budu među top 5 korisnika.

 2. O OLX imam visoko mišljenje, dobar sajt za korisne transakcije, zahvaljujem se na pomoći prilikom kupo-prodaje i sl. Žao mi je samo što nisam iz početka znao regule te sam propustio pomalo neke stvari npr. automobil sam prodao preko PIK-a a et kupac se nije oglasio (prije nekiliko godina).Pozz

 3. Čestitke vrednim članovima 🙂

  Ali pre svega iskrene čestitke def. najboljem sajtu ove tematike na ovim prostorima.
  Naravno, čestitke i adminima…
  Samo napred!

 4. Poslao sam nekoliko upita za mašine za mljevenje jabuka i dunja. Nitko ne odgovara. Htio bih uzeti jedan takav uređaj. Je li moguća njegova isporuka u Osijeku? Naravno, dolazim i u BiH.

 5. Ako ste vi iz administracije promjenili korisniku ime u aldin123aldin (jer on naravno sam nije mogao promijeniti) zašto niste naveli kako mu se prije zvao nick,a drugo čudno je da nema ni jednog artikla,Još me interesuje zašto ne napravite tako da prilikom prijave neke nepravilnosti na artiklu odmah piše je li već neko prijavio i koliko prijava ima,a.naravno bez imena nicka jer kako da budemo sigurni da je već neko zaista prijavio.Hvala na odgovoru

 6. Glupost,administratori stranica treba da se bave kontrolom objave oglasa i postovanja pravila sajta a ne korisnici…..ovo su dezurne dosade koji nemaju pametnija posla pa prijavljuju linkove toboz znaju nesto o pravilima.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *