Top
Sretni praznici i Nova 2018. godina! - OLX blog
fade
4314
post-template-default,single,single-post,postid-4314,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow-ver-1.7,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-vertical,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive

Sretni praznici i Nova 2018. godina!

sretni_praznici_2018_olx

Iza nas je 12 uspješnih mjeseci i možemo reći da je 2017. godina bila zaista posebna na OLX.ba. Svaki mjesec donosio je nove uspjehe koje smo nizali skupa sa našim korisnicima i poslovnim partnerima.

Ova godina donijela je mnoštvo noviteta i unaprijeđenja: Milioniti download OLX Android aplikacije, podržavanje OLX radnji unutar aplikacije, elektronska dopuna OLX kredita, besplatni OLX Viber i inApp stickeri, nova kategorija “Poslovi”…

Posebno smo ponosni na činjenicu da u vrijeme praznika i darivanja, možemo da Vas pozovemo da radost darivanja podijelite sa drugima – onima kojima je to najpotrebnije. Osim standardnih opcija objave artikala, uvrstili smo i potpuno novu pod nazivom “Pokloni”. Objavite artikal koji želite pokloniti i pronađite nekoga kome baš taj artikal treba ili može biti od koristi. Ponekad davanjem želimo pomoći drugima prateći drevnu poslovicu: “Bogat si onoliko koliko daješ drugima”.

U godinama koje su pred nama trudit ćemo se da održimo kvalitet i opravdamo Vaše povjerenje, a sve naše novitete kao i do sada moći ćete pratiti putem OLX bloga.

Sretne praznike i uspješnu Novu 2018. godinu želi Vam OLX.ba – svijet kupoprodaje!

sretna_nova_godina_2018

Amer
Nema komentara

Objavite komentar