Top 5 najvrijednijih korisnika u januaru 2018. godine


Vrijedni korisnici,

ponovo je došlo vrijeme da nagradimo najvrijednije korisnike u mjesecu januaru, koji su svojim radom doprinijeli da OLX osnaži poziciju uređenog i preglednog kupoprodajnog mjesta, uz lakše i brže približavanje prodavača i kupaca. Nastavili ste sa prijavama koje su nam pomogle pri boljem i kvalitetnijem kategorisanju, uređivanju, te brisanju nepostojećih artikala. Kako broj aktivnih oglasa raste, tako pronalazimo sve bolje mehanizme za brzo rješavanje Vaših prijava.

Svakim novim, pa tako i ovim člankom, želimo ponovo podstaknuti sve korisnike koji su ranije bili nagrađeni, da svojim prijavama artikala koji krše Uslove korištenja steknu mogućnost da budu nagrađeni.

Lista najvrijednijih korisnika u prethodnom mjesecu:

NETdoo
Brancy
super414
fahrudin_h
semirrr

Hvala vam na velikom doprinosu, koji našu zajednicu čini još kvalitetnijom.

U godinama koje su pred nama trudit ćemo se da održimo kvalitet i opravdamo Vaše povjerenje, a sve naše novitete kao i do sada moći ćete pratiti putem OLX bloga.

4 mišljenja za “Top 5 najvrijednijih korisnika u januaru 2018. godine

  1. Šmekeri Olx-a svaka vam dala, neka ste zaradili 1 Olx kredit po šmekanju, ala vam vjera, samo nastavite, dok vam ne ispadnu oči u beljeći preko 2.000.000. oglasa k'o je gdje i šta i kako objavio, kad nemate pametnija posla , neka vam bude. Pozdrav šmekerima.

    • ja prijavljujem sve redom , jedan dupli artikal 3 olx kredita ,ovaj mjesec sam zaradio oko 200 olx kredita jerane to ti je da aktiviras OLX Pro 4 mjeseca i da imas dodatne mogucnosti 😀

      • Sve treba iskoristit,pa tako i tu pogodnost. Zasto bi za isti artikal koji prodajes imao 5 oglasa? Treba prijavljivati sve redom koji krse pravila,a i moze da se zaradi olx kredit koji nam pruza dodatne mogucnosti,kao što je napisao šaban! 😀
        Pozdrav za zaima 😆 😆

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *