Top
Statistike kategorije "Mobilni uređaji" na OLX.ba - OLX blog
fade
4612
post-template-default,single,single-post,postid-4612,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow-ver-1.7,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-vertical,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive

Statistike kategorije “Mobilni uređaji” na OLX.ba

mobilni_uredjaji_mobiteli_olx_

Kategorija Mobilni uređaji čini jednu od najpopularnijih kategorija na OLX.ba.

Ukupan broj artikala u ovoj kategoriji je veći od 127.000.
Mobilni uređaji su podijeljeni na potkategorije, koje čine “Mobiteli“, “Tableti“, “Smartwatch – Pametni satovi“, “Bluetooth uređaji“, te sada veći antikvitetni “PDA i Pocket PC's“.

Na OLX.ba postoji i potkategorija “Dijelovi i oprema” za mobilne uređaje koja broji više od 57.000 oglasa, gdje možete pronaći svu dodatnu opremu ili dijelove za Vaše uređaje.

Potkategorija “Mobiteli” je svakako najbrojnija sa više od 61.000 oglasa.
U nastavku možete pronaći neke od statistika za ovu kategoriju.

mobilni_uredaji_mobiteli_kategorija_olx

Na OLX.ba postoji veliki broj dodatnih formi, odnosno filtera koji olakšavaju pretragu artikala. Tako i unutar kategorije “Mobiteli” postoje filteri koji Vam pomažu da suzite izbor i pretragu artikala, te među rezultatima pronađete baš one koji Vas zanimaju.

Jedna od obaveznih formi jeste “Operativni sistem” koja nudi izbor Android, iOS, Symbian, Windows Phone i Blackberry OS. Najveći broj mobitela je Android operativnog sistema, preko 41.000. Apple operativni sistem iOS je na drugom mjestu sa skoro 11.000 rezultata dok mobitela baziranih na Windows sistemu ima 1800.

mobiteli_android_ios_windows_statistike_olx

Pretraga po brendovima je također moguća. Najpopularniji su Samsung sa skoro 20000 uređaja, iPhone sa oko 10000, te Huawei sa 4765. Nekada najpopularnijih Nokia mobitela 4000 a toliko ima i LG mobitela. HTC mobitela ima oko 2300.

najpopularniji_brendovi_proizvodjaci_mobitela_mobilnih_telefona_olx_ba

OLX.ba je na prvom mjestu za kupoprodaju mobilnih uređaja. Tome u prilog ide i činjenica da veliki broj OLX radnji upravo čine mobitel shopovi iz cijele Bosne i Hercegovine.

OLX.ba je za mobitele na svim operativnim sistemima, pripremio i mobilne aplikacije. Iste možete pronaći i preuzeti besplatno na Google Play store, Apple App store te Microsoft Store, zavisno od mobitela kojeg koristite. Više informacija možete pronaći na linkovima iznad ili na OLX.ba/aplikacije.

OLX.ba – Svijet kupoprodaje!

Amer
Nema komentara
  • Ante

    Dobar dan samo da se javim zbog cega ste mi banovali profil moj i tolike godine nisam imao problema sa vama i sad ne mogu uci u svoj profil.A sigurno znam razlog a upravu sam bio jer sto sam narucio preko vas nje to uopće bilo to i molim da me kontaktirate na mob Ante hvala pozz

    27 Juna, 2018 at 14:41 Komentariši
  • ankit2001

    Kanpur

    27 Augusta, 2018 at 12:13 Komentariši

Objavite komentar