Top
OLX.ba medijski partner 24. Sarajevo Film Festivala - OLX blog
fade
4820
post-template-default,single,single-post,postid-4820,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow-ver-1.7,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-vertical,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive

OLX.ba medijski partner 24. Sarajevo Film Festivala

sff-i-olx-658x298

OLX.ba je i ove godine medijski partner 24. izdanja Sarajevo Film Festivala koji se održava od 10. do 17. augusta 2018.

Dvadeset i četvrto izdanje Sarajevo Film Festivala biti će otvoreno danas, 10. augusta filmom HLADNI RAT oskarovca Pawela Pawlikowskog, koji je za ovo ostvarenje nagrađen za najbolju režiju na nedavno završenom 71. Cannes Film Festivalu.

Za vrijeme trajanja festivala očekuje nas preko 260 filmova i 18 različitih programa.

Tom prilikom, jučer smo zajedno sa našim maskotama prošetali ulicama Sarajeva i prolaznicima podijelili i biltene Sarajevo Film Festivala, da bi se bolje upoznali sa filmskim programom i svime što mogu očekivati u sklopu festivala.

1-sff

4-sff

2-sff

3-sff

5-sff

6-sff

Ljubitelji 7. umjetnosti nesumnjivo će, kao i prethodnih godina uživati za vrijeme trajanja Sarajevo Film Festivala, a ukoliko i vi spadate među njima kompletan program možete pogledati ovdje: https://films.sff.ba/ba/home.

I naše maskote su pomno “proučile” program i odabrale filmove koje će pogledati :).

7-sff

Veliki je broj gostiju odlučio svoj odmor provesti upravo u Sarajevu, za vrijeme trajanja festivala. Ovaj period je definitivno jedan od najuzbudljivih u gradu, sa dešavanjima na svakom koraku. Smještajni kapaciteti su popunjeni, a vjerujemo da je veliki broj pronađen upravo i putem OLX.ba. Kategorija “Nekretnine” nudi filter iznamljivanja te preko 2.625 oglasa.

Druženje sa prolaznicima, šetnja gradom i kompletna atmosfera nas je očarala, a koliko su naše maskote jučer uživale možete vidjeti i na fotografiji ispod – rezultiralo je zagrljajem za uspješan dan.

8-sff

Radujemo se danima i dešavanjima koji su pred nama, i iskreno se nadamo da ćete i vi uživati u filmskim projekcijama, kao i atmosferi koja već uveliko vlada u glavnom gradu Bosne i Hercegovine.

Podsjećamo vas i da je na OLX.ba dostupna kategorija “Karte” u okviru koje možete prodati viška ulaznice, ili ih pokloniti i usrećiti nekoga u okviru kategorije “Pokloni”.

Vaš OLX.ba – Svijet kupoprodaje!

Anesa
Nema komentara

Objavite komentar