Top
Top 5 najvrijednijih korisnika u decembru 2018. godine - OLX blog
fade
5056
post-template-default,single,single-post,postid-5056,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow-ver-1.7,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-vertical,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive

Top 5 najvrijednijih korisnika u decembru 2018. godine


Vrijedni korisnici,

ponovo je došlo vrijeme da nagradimo najvrijednije korisnike u mjesecu decembru, koji su svojim radom doprinijeli da OLX osnaži poziciju uređenog i preglednog kupoprodajnog mjesta, uz lakše i brže približavanje prodavača i kupaca. Nastavili ste sa prijavama koje su nam pomogle pri boljem i kvalitetnijem kategorisanju, uređivanju, te brisanju nepostojećih artikala. Kako broj aktivnih oglasa raste, tako pronalazimo sve bolje mehanizme za brzo rješavanje Vaših prijava.

Svakim novim, pa tako i ovim člankom, želimo ponovo podstaknuti sve korisnike koji su ranije bili nagrađeni, da svojim prijavama artikala koji krše Uslove korištenja steknu mogućnost da budu nagrađeni.

Lista najvrijednijih korisnika u prethodnom mjesecu:

Ogi187
semir551
NETdoo
sasale
kaktus

Hvala vam na velikom doprinosu, koji našu zajednicu čini još kvalitetnijom.

U godinama koje su pred nama trudit ćemo se da održimo kvalitet i opravdamo Vaše povjerenje, a sve naše novitete kao i do sada moći ćete pratiti putem OLX bloga.

Benjamin | OLX.ba
8 0 komentara
  • nebojša mraović

    Poštovanje,
    niz godina sam član PIK odn. OLX,i upadaju mi u oči nelogičnosti kojima ste dosledni-e sad meni nepoznatog uzroka.
    Na primer– lov spada u kategoriju valjskih sportova,ne shvatam zašto tu kategoriju “sakatite” uskraćivanjem berze LOVAČKOG oružja,a u isto vreme npr. imate berzu seksualnih pomagala što nije primereno mlađim “pregledačima” sajta.
    ILI- ukidate berzu np. trgovanja divljim životinjama/npr prascima iz gatera-za obuku lovačkih pasa,a u isto vremei mate berzu bundi od PRIRODNOG krzna
    /od ubijenih isto tako divljih životinja/
    I tako još niz primera koji upadaju u oči- te me interesuje ko određuje ili selektuje uređivačku politiku sajta OLX.
    Brčko Dr Mraović N.

    7 Februara, 2019 at 18:14 Komentariši
    • Anesa | OLX.ba

      Poštovani,

      Zbog poštivanja lokalnih zakonskih ograničenja ali i odlukom OLX grupacije, kupoprodaja oružja je zabranjena na OLX.ba. Hvala Vam na komentarima, sugestije naših korisnika su uvijek dobrodošle, ali s obzirom da ih svakodnevno dobijamo u velikom broju nadamo se da shvatate da ne možemo svemu izaći u susret. U svakom slučaju sugestije ne prolaze nezapaženo i po potrebi određene budu implementirane, ukoliko su u skladu s pravilnicima poslovanja OLX grupacije.

      Hvala na razumijevanju i lijep pozdrav!

      13 Februara, 2019 at 10:39 Komentariši
  • Laki

    Jaki su vam ovi najvrijedniji korisnici koji prijavljuju sve i svašta a vi odmah po njihovom premještate artikl u kategoriju u koju oni kažu i šaljete upozorenja da ćete preduzeti neke sankcije prema nama koji smo stavili artikl u “pogrešnu” kategoriju. Trebalo bi pokazati više poštovanja i obraćati se sa uvažavanjem prema svim korisnicima PIK-a a pogotovo prema nama od čijeg oglašavanja preko plaćenih oglasa zarađujete. Stavio sam neispravnu Nokiju 1020 na prodaju i vi mi odmah po prijavi nečijoj premještate artilkl u dijelove i prijetite sankcijama iako je telefon kompletan ili isto činite sa mojim “PC kombo” (matična + procesor sa hlađenjem + RAM) pod obrazloženjem nečije prijave i jer prodajem kompjuterski dio a ne računar pa onda to ne smije biti u kategoriji računari. Na eBAY imate kategoriju “Computer Motherboard & CPU Combos” i tu se svrstavaju kombinacije kao moje. Pošto vi to nemate a moja kombinacija nije samo neki kompjuterski dio,a opet nije ni kompletan računar ja sam je stavio u kategoriju računari a ne kompjuterski dijelovi i kako god pogledam mogao sam to staviti i u jednu i u drugu kategoriju kad nemate i onu treću potpuno odgovarajuću kategoriju.

    11 Februara, 2019 at 12:54 Komentariši
    • Anesa | OLX.ba

      Poštovani,

      Svaka prijava prolazi i provjeru od strane OLX tima, te ukoliko je osnovana onda se artikal premješta u drugu kategoriju i slično. Što se tiče sugestija i ukoliko ste uočili da određena kategorija fali u koju biste smjestili svoje artikle molimo da ih pošaljete putem ovog linka: https://pomoc.olx.ba/hc/bs/requests/new?ticket_form_id=118285#top.

      Hvala unaprijed i lijep pozdrav!

      14 Februara, 2019 at 16:35 Komentariši
  • kjjjjj

    Pozdrav za najvrijednije korisnike,samo neka nastave kontrolisati oglase i zarađivati poene.Nisam baš zadovoljan sa vašim prijetnjama o sankcionisanju jer se radi o grešci koja nikoga nije ugrozila,u ovom slučaju sam napajanje za računar prodavao sa kablom za napajanje a koji ima zasebnu klasifikaciju pa sam mislio da je realnije to dvoje staviti u kategoriju OSTALO.Ipak izvinjavam se na počinjenoj greški.

    20 Februara, 2019 at 17:20 Komentariši
  • Esad

    A sta je npr sa artiklima i korisnicima koji napisu lokaciju sarajevo a zapravu nisu tu???danas sam imao 2 slucaja,zovem lika za victorinox cakiju kaze lik nisam ja u Sarajevu nego u Varesu!opet danas, Dr gabriels deblokator sinusa,pise sarajevo,ja zovnem da narucim kaze lik nisam ja u sarajevu nego u mostaru i postarina je 6 km..povedite malo racuna i o tome jer ja namjenski ukucam lokaciju da se ne peglam sa brzim postama!

    12 Maja, 2019 at 17:15 Komentariši
  • knez61

    2 puta saljem SMS poruku kako bi kupio kredite a dobijem isti kod koji sam dobio kada sam kupovao kredite prije mjesec dana …. nedozvoljava mi cak ni da ga unesem kompletnog u polje za kupovinu kredita…dali ja to neznam koristiti ili sta je problem …hvala

    27 Oktobra, 2019 at 21:11 Komentariši
    • Anesa | OLX.ba

      Poštovani,

      Molimo da se javite našoj korisničkoj podršci na broj telefona 033/407-702.

      Lijep pozdrav!

      28 Oktobra, 2019 at 09:42 Komentariši

Objavite komentar