Top
Top 5 najvrijednijih korisnika u februaru 2019. godine - OLX blog
fade
5101
post-template-default,single,single-post,postid-5101,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow-ver-1.7,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-vertical,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive

Top 5 najvrijednijih korisnika u februaru 2019. godine


Vrijedni korisnici,

ponovo je došlo vrijeme da nagradimo najvrijednije korisnike u mjesecu februaru, koji su svojim radom doprinijeli da OLX osnaži poziciju uređenog i preglednog kupoprodajnog mjesta, uz lakše i brže približavanje prodavača i kupaca. Nastavili ste sa prijavama koje su nam pomogle pri boljem i kvalitetnijem kategorisanju, uređivanju, te brisanju nepostojećih artikala. Kako broj aktivnih oglasa raste, tako pronalazimo sve bolje mehanizme za brzo rješavanje Vaših prijava.

Svakim novim, pa tako i ovim člankom, želimo ponovo podstaknuti sve korisnike koji su ranije bili nagrađeni, da svojim prijavama artikala koji krše Uslove korištenja steknu mogućnost da budu nagrađeni.

Lista najvrijednijih korisnika u prethodnom mjesecu:

Ogi187
jsame
kaktus
oldmobile
biznis

Hvala vam na velikom doprinosu, koji našu zajednicu čini još kvalitetnijom.

U godinama koje su pred nama trudit ćemo se da održimo kvalitet i opravdamo Vaše povjerenje, a sve naše novitete kao i do sada moći ćete pratiti putem OLX bloga.

Benjamin | OLX.ba
Nema komentara
 • Bojan

  Kako da prodam vikendicu?

  7 Marta, 2019 at 17:28 Komentariši
  • Anesa | OLX.ba

   Poštovani,

   Vašu vikendicu možete prodati tako što ćete je objaviti na OLX.ba putem opcije: https://www.olx.ba/objava. Ukoliko su Vam potrebne detaljnije upute o objavi nekretnine molimo da kontaktirate naše kolege iz korisničke podrške na pomoc@olx.ba ili na broj telefona: 033/407-700.

   Lijep pozdrav!

   8 Marta, 2019 at 09:28 Komentariši
 • faris

  kako da prodam vw passat b7

  16 Marta, 2019 at 07:43 Komentariši
  • Anesa | OLX.ba

   Poštovani,

   Vaše vozilo možete objaviti na OLX.ba putem ovog linka: https://www.olx.ba/objava. Ukoliko Vam je potrebna asistencija prilikom objave možete se javiti našoj korisničkoj podršci na pomoc@olx.ba ili broj telefona 033/407-700.

   Lijep pozdrav!

   18 Marta, 2019 at 11:32 Komentariši

Objavite komentar