Top
Top 5 najvrijednijih korisnika u junu 2019. godine - OLX blog
fade
5296
post-template-default,single,single-post,postid-5296,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow-ver-1.7,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-vertical,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive

Top 5 najvrijednijih korisnika u junu 2019. godine


Vrijedni korisnici,

ponovo je došlo vrijeme da nagradimo najvrijednije korisnike u mjesecu junu, koji su svojim radom doprinijeli da OLX osnaži poziciju uređenog i preglednog kupoprodajnog mjesta, uz lakše i brže približavanje prodavača i kupaca. Nastavili ste sa prijavama koje su nam pomogle pri boljem i kvalitetnijem kategorisanju, uređivanju, te brisanju nepostojećih artikala. Kako broj aktivnih oglasa raste, tako pronalazimo sve bolje mehanizme za brzo rješavanje Vaših prijava.

Svakim novim, pa tako i ovim člankom, želimo ponovo podstaknuti sve korisnike koji su ranije bili nagrađeni, da svojim prijavama artikala koji krše Uslove korištenja steknu mogućnost da budu nagrađeni.

Lista najvrijednijih korisnika u prethodnom mjesecu:

GoldenShop
konzumo1
BNSk
milosbriket
biznis

Hvala vam na velikom doprinosu, koji našu zajednicu čini još kvalitetnijom.

U godinama koje su pred nama trudit ćemo se da održimo kvalitet i opravdamo Vaše povjerenje, a sve naše novitete kao i do sada moći ćete pratiti putem OLX bloga.

Benjamin | OLX.ba
Nema komentara
  • BlackLab

    Jel to moguće samo jednom biti nagrađen? Nije moguće da nisam u pet najvrijednijih korisnika.

    24 Jula, 2019 at 21:53 Komentariši
    • Anesa | OLX.ba

      Poštovani,

      Moguće je svaki mjesec biti nagrađen ukoliko se nađete u top 5 korisnika na osnovu broja prijava.

      Lijep pozdrav!

      25 Jula, 2019 at 10:11 Komentariši
  • Mustafa Helić

    Poštovana gospodo,
    moj pokušaj da dogovorim kupovinu alu felgi za moj auto završio se razočaravajuće. Naime, nakon što sam na pristojan način izjavio da mi felge ne odgovaraju dobio sam dole citiranu poruku punu uvredljivih riječi i kvalifikacija. Kada sam po prijemu njegove poruke pokušao da korisniku pod nazivom “alias3” na pristojan način objasnim gdje je nastao nesporazum on me je blokirao. Kada sam vidio da je ovaj korisnik ranijih godina svrstavan među pet najvrijednijh korisnika a u nemogućnosti da izjavim negativnu ocjenu na profilu, odlučio sam da sve saopštim vama u vjeri da će ovo imati uticaj na korektnu korespodenciju između korisnika.
    “Slušaj pametnjakoviću, nemoj da se provaljuješ. Ako ne budu pasale fabrički na Hyundai i30 bez ikakvih prstenova i distancera, ja cu ti dati felge dzaba i pocastiti te sa 150€. I ovo obecanje je dug, da znas! Samo ne podnosim kad me idioti prave budalom iz dana u dan, a nemaju 3 čiste u glavi. Hvala tebi ali ti nisam prijatelj nit želim da imam posla sa takvim ljudima koji nisu svjesni koliko su ograničeni.”

    Hvala, pozdrav!

    24 Jula, 2019 at 23:05 Komentariši
    • Anesa | OLX.ba

      Poštovani,

      Molimo da se javite na pomoc@olx.ba, kolege će nakon izvršene provjere uvidjeti ima li elemenata kršenja pravilnika OLX.ba stranice.

      Lijep pozdrav!

      25 Jula, 2019 at 10:08 Komentariši
  • Zlaja Prnjavor

    Kada cete omoguciti online placanje, time bi povecali broj samih transakcija na stranici, dosta ljudi narucuju vise sa ebay-a zato sto je jeftinija postarina iz KINE nego iz BiH. Time bi ukinuli povrat novca i mogle bi se neke sitne stvari slati kao pismo ili mali paketic, pa bi postarina bila od 1 do 3 KM. Smijesno je da covek hoce da kupi stvar koja kosta 3 KM, a postrina kosta 8 KM. To nece niko skoro dati, radje ce naruciti online nesto sa aliexpress ili ebay-a. Lijep Pozdrav

    5 Augusta, 2019 at 08:17 Komentariši
    • Anesa | OLX.ba

      Poštovani,

      Hvala Vam na sugestijama. Nedavno smo radili anketu, istraživanje zadovoljstva korisnika integrisanom dostavom i svakako ćemo na osnovu feedbacka naših korisnika ovaj segment u budućnosti još unaprijediti. Nastavite nas pratiti jer ćemo sve promjene koje se dese objaviti na OLX blogu, kao i na našim kanalima društvenih mreža.

      Lijep pozdrav!

      5 Augusta, 2019 at 09:36 Komentariši
  • berislav soldo

    Narucivao sam laser i korisnik jahicjahic094 mi nevraca odgovor pame zanima sta dalje.lp

    12 Augusta, 2019 at 18:06 Komentariši

Objavite komentar