Novosti

Top 5 najvrijednijih korisnika u avgustu 2019. godine

Top 5 najvrijednijih korisnika u avgustu 2019. godine


Vrijedni korisnici,

ponovo je došlo vrijeme da nagradimo najvrijednije korisnike u mjesecu avgustu, koji su svojim radom doprinijeli da OLX osnaži poziciju uređenog i preglednog kupoprodajnog mjesta, uz lakše i brže približavanje prodavača i kupaca. Nastavili ste sa prijavama koje su nam pomogle pri boljem i kvalitetnijem kategorisanju, uređivanju, te brisanju nepostojećih artikala. Kako broj aktivnih oglasa raste, tako pronalazimo sve bolje mehanizme za brzo rješavanje Vaših prijava.

Svakim novim, pa tako i ovim člankom, želimo ponovo podstaknuti sve korisnike koji su ranije bili nagrađeni, da svojim prijavama artikala koji krše Uslove korištenja steknu mogućnost da budu nagrađeni.

Lista najvrijednijih korisnika u prethodnom mjesecu:

LaptopPRO
meni7
Skafiskafnjak0
milosbriket
milosst89

Hvala vam na velikom doprinosu, koji našu zajednicu čini još kvalitetnijom.

U godinama koje su pred nama trudit ćemo se da održimo kvalitet i opravdamo Vaše povjerenje, a sve naše novitete kao i do sada moći ćete pratiti putem OLX bloga.


  Napisao:

  Objavljeno 18.09.2019 u 17:19  4
  Ostavite odgovor

  2 Teme za komentare
  2 Odgovori teme
  0 Sljedbenici
   
  Većina je reagovala na komentar
  Najtoplija nit komentara
  Stefan

  Oce li biti i u mjesecu septembru i sta su nagrade?

  Poštovani,

  OLX korisnike nagrađujemo svaki mjesec, tako da u oktobru možete očekivati listu najvrijednijih za mjesec septembar. Nagrada je OLX kredit, koji se za top 5 korisnika obračunava na osnovu broja prijava, a koje su nakon provjera OLX administracije označene kao osnovane.

  Lijep pozdrav!

  Domagoj

  Korisnik sa olx-a, pro.
  Prije je bila mogućnost obnavljanja svakih 14 dana a sad svakih 21.
  Nisam odmah skužio , kad se dogodila izmjena?
  Piše li negdje nešto otome?
  Hvala.

  Poštovani,

  Obavijest je postavljena u OLX PRO postavkama u dijelu koji se odnosi na produženje njegovog trajanja, dok detaljnije informacije o novim limitima možete pronaći na: https://www.olx.ba/pro. Za sve eventualne upite možete kontaktirati OLX korisničku podršku putem e-maila: pomoc@olx.ba ili na broj telefona 033/407-702.

  Lijep pozdrav!