Top
Top 5 najvrijednijih korisnika u septembru 2019. godine - OLX blog
fade
5567
post-template-default,single,single-post,postid-5567,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow-ver-1.7,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-vertical,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive

Top 5 najvrijednijih korisnika u septembru 2019. godine

Vrijedni korisnici,

ponovo je došlo vrijeme da nagradimo najvrijednije korisnike u mjesecu septembru, koji su svojim radom doprinijeli da OLX osnaži poziciju uređenog i preglednog kupoprodajnog mjesta, uz lakše i brže približavanje prodavača i kupaca. Nastavili ste sa prijavama koje su nam pomogle pri boljem i kvalitetnijem kategorisanju, uređivanju, te brisanju nepostojećih artikala. Kako broj aktivnih oglasa raste, tako pronalazimo sve bolje mehanizme za brzo rješavanje Vaših prijava.

Svakim novim, pa tako i ovim člankom, želimo ponovo podstaknuti sve korisnike koji su ranije bili nagrađeni, da svojim prijavama artikala koji krše Uslove korištenja steknu mogućnost da budu nagrađeni.

Lista najvrijednijih korisnika u prethodnom mjesecu:

Ogi187
Brancy
BlackLab
Nina889
sasale

Hvala vam na velikom doprinosu, koji našu zajednicu čini još kvalitetnijom.

U godinama koje su pred nama trudit ćemo se da održimo kvalitet i opravdamo Vaše povjerenje, a sve naše novitete kao i do sada moći ćete pratiti putem OLX bloga.

Benjamin | OLX.ba
Nema komentara
 • Drago Marin

  zaboravio sam korisnicko ime i sifru

  23 Oktobra, 2019 at 10:09 pm Komentariši
  • Anesa | OLX.ba

   Poštovani,

   Molimo da kontaktirate našu korisničku podršku na pomoc@olx.ba ili broj telefona 033/407-702.

   Lijep pozdrav!

   25 Oktobra, 2019 at 9:11 am Komentariši
 • Muki

  Vi nagradjujete psihicki poremecene osobe,koje spavaju na piku i prijavljuju ispravne artikle,kao oni pametni a mi ostali normalni korisnici retardirani! Trebate uvesti test inteligencije prilikom pravljenja profila,da ne moze bas svako napravit profil! Te sto ih vi nagradite ja bi ih kaznjavao,toliko!

  24 Oktobra, 2019 at 1:50 pm Komentariši
  • Anesa | OLX.ba

   Poštovani,

   Sve prijave se provjeravaju od strane OLX.ba administracije, i one koje su neosnovane ne budu ni nagrađene. Da bismo imali uređen sajt i ispravno kategorisane artikle naši korisnici nam u tome pomažu, a mi ih nagrađujemo OLX kreditom. Navedeni OLX kredit dalje koriste za izdvajanje i prodaju svojih artikala, što je smatramo odlična i vrlo korisna priča. Lijep pozdrav!

   24 Oktobra, 2019 at 3:33 pm Komentariši
 • Tomyyy

  Kredit mi nije potreban. Zao mi sto nemate opciju ,,prevara,, pa ,,lazni artikl,, kao i ,,vrijedjanje,, itd.jer vec par puta Vam prijavim,ali,vidim ne reagujete ( kao to je normalno ) Ostaje najvise prijava na ,,pogresna kategorija,, mada,sugestija,da uvede i ovo sl. Hvala !

  29 Oktobra, 2019 at 9:52 am Komentariši
  • Anesa | OLX.ba

   Poštovani,

   Naše kolege na dnevnoj bazi pregledaju sve pristigle prijave, te sankcionišu oglase ili korisnike ukoliko krše uslove korištenja OLX.ba stranice. Ukoliko Vam određena opcija nedostaje, Vašu prijavu možete poslati i putem e-maila na pomoc@olx.ba.

   Lijep pozdrav!

   29 Oktobra, 2019 at 9:57 am Komentariši

Objavite komentar