Top
Top 5 najvrijednijih korisnika u septembru 2019. godine - OLX blog
fade
5567
post-template-default,single,single-post,postid-5567,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow-ver-1.7,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-vertical,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive

Top 5 najvrijednijih korisnika u septembru 2019. godine

Vrijedni korisnici,

ponovo je došlo vrijeme da nagradimo najvrijednije korisnike u mjesecu septembru, koji su svojim radom doprinijeli da OLX osnaži poziciju uređenog i preglednog kupoprodajnog mjesta, uz lakše i brže približavanje prodavača i kupaca. Nastavili ste sa prijavama koje su nam pomogle pri boljem i kvalitetnijem kategorisanju, uređivanju, te brisanju nepostojećih artikala. Kako broj aktivnih oglasa raste, tako pronalazimo sve bolje mehanizme za brzo rješavanje Vaših prijava.

Svakim novim, pa tako i ovim člankom, želimo ponovo podstaknuti sve korisnike koji su ranije bili nagrađeni, da svojim prijavama artikala koji krše Uslove korištenja steknu mogućnost da budu nagrađeni.

Lista najvrijednijih korisnika u prethodnom mjesecu:

Ogi187
Brancy
BlackLab
Nina889
sasale

Hvala vam na velikom doprinosu, koji našu zajednicu čini još kvalitetnijom.

U godinama koje su pred nama trudit ćemo se da održimo kvalitet i opravdamo Vaše povjerenje, a sve naše novitete kao i do sada moći ćete pratiti putem OLX bloga.

Benjamin | OLX.ba
Nema komentara
  • Drago Marin

    zaboravio sam korisnicko ime i sifru

    23 Oktobra, 2019 at 22:09 Komentariši
    • Anesa | OLX.ba

      Poštovani,

      Molimo da kontaktirate našu korisničku podršku na pomoc@olx.ba ili broj telefona 033/407-702.

      Lijep pozdrav!

      25 Oktobra, 2019 at 09:11 Komentariši
  • Muki

    Vi nagradjujete psihicki poremecene osobe,koje spavaju na piku i prijavljuju ispravne artikle,kao oni pametni a mi ostali normalni korisnici retardirani! Trebate uvesti test inteligencije prilikom pravljenja profila,da ne moze bas svako napravit profil! Te sto ih vi nagradite ja bi ih kaznjavao,toliko!

    24 Oktobra, 2019 at 13:50 Komentariši
    • Anesa | OLX.ba

      Poštovani,

      Sve prijave se provjeravaju od strane OLX.ba administracije, i one koje su neosnovane ne budu ni nagrađene. Da bismo imali uređen sajt i ispravno kategorisane artikle naši korisnici nam u tome pomažu, a mi ih nagrađujemo OLX kreditom. Navedeni OLX kredit dalje koriste za izdvajanje i prodaju svojih artikala, što je smatramo odlična i vrlo korisna priča. Lijep pozdrav!

      24 Oktobra, 2019 at 15:33 Komentariši
  • Tomyyy

    Kredit mi nije potreban. Zao mi sto nemate opciju ,,prevara,, pa ,,lazni artikl,, kao i ,,vrijedjanje,, itd.jer vec par puta Vam prijavim,ali,vidim ne reagujete ( kao to je normalno ) Ostaje najvise prijava na ,,pogresna kategorija,, mada,sugestija,da uvede i ovo sl. Hvala !

    29 Oktobra, 2019 at 09:52 Komentariši
    • Anesa | OLX.ba

      Poštovani,

      Naše kolege na dnevnoj bazi pregledaju sve pristigle prijave, te sankcionišu oglase ili korisnike ukoliko krše uslove korištenja OLX.ba stranice. Ukoliko Vam određena opcija nedostaje, Vašu prijavu možete poslati i putem e-maila na pomoc@olx.ba.

      Lijep pozdrav!

      29 Oktobra, 2019 at 09:57 Komentariši

Objavite komentar