Top
OLX.ba darovao korisnika za objavu 3.000.000 artikla - OLX blog
fade
6451
post-template-default,single,single-post,postid-6451,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow-ver-1.7,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-vertical,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive

OLX.ba darovao korisnika za objavu 3.000.000 artikla

OLX.ba već godinama prednjači sa najvećom bazom artikala ponude i potražnje na lokalnom tržištu, gdje se svakodnevno u više od 2020 kategorija objavi prosječno 10 hiljada oglasa. Pored roba, na OLX.ba je moguće pronaći i objaviti poslove, servise i usluge.

Povodom objave 3.000.000 artikla jučer je u sjedištu OLX.ba dodijeljen poklon sretnom korisniku.

Korisniku Elvisu Burgiću iz Lukavca je ovom prilikom uručen televizor najnovije generacije Samsung 4K 50” UHD Smart TV 50NU7022 WiFi UltraHD.

Gospodin Burgić nije krio iznenađenje tokom preuzimanja poklona s obzirom da OLX administracija nije imala javnu objavu o planiranom darivanju. “Moja supruga Nedimka je, zapravo, zaslužna za ovaj poklon jer je ona ta koja je objavila pobjednički oglas. Moram priznati da sam nakon poziva iz OLX administracije pomislio da je riječ o nekoj šali, ali se ispostavilo da imamo razlog za slavlje”, kazao je Burgić.

Kako su istakli, OLX.ba koriste isključivo u privatne svrhe za prodaju stvari koje im u domu predstavljaju višak. Ipak, ovaj oglasnik mnogo češće koriste kao polaznu stanicu kada se radi o kupovini, tragaju za određenim artiklom ili kada žele uporediti cijene na tržištu. Automobil, gume, felge, dječija kolica samo su neke od stvari koje su pomoću OLX-a pronašle put do porodice Burgić. Raduje ih i činjenica da potraga za stanom i njegova nedavna kupovina sada još više ima smisla, jer će njihov dom krasiti novi televizor.

OLX.ba trenutno broji dva miliona vrijednih korisnika i tri miliona artikala. Svaki od trenutnih ali i budućih korisnika ovog oglasnika ima priliku prodati i kupiti sve “od igle do lokomotive”.

Anesa
1 Comment
 • Emin Djonlic

  Poštovani,

  Sve pohvale za ovakav čin.

  I najvrednijim, najkvalitetnijim ili najkorisnijim korisnicima OLX-a bilo bi lijepo pokloniti znak pažnje, uvažiti na bilo koji način njihov trud, rad i zalaganje, a samim tim bi ste motivisali mnogo mladih, uključujući i autora ovog komentara.

  Premium dostava, promocija OLX-a kao kvalitetne web stranice i njihovih usluga itd.

  S poštovanjem, Emin Đonlić ( Pik.ba nalog: iGoogle )

  22 Januara, 2020 at 18:00 Komentariši

Objavite komentar