Top
HYUNDAI - novi, bolji uslovi garancije - OLX blog
fade
6464
post-template-default,single,single-post,postid-6464,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow-ver-1.7,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-vertical,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive

HYUNDAI – novi, bolji uslovi garancije

Svi oni koji se odluče za kupovinu Hyundai-a u Bosni i Hercegovini od januara 2020. godine ostvaruju pravo na nove garancijske uslove i to 5 godina bez ograničenja kilometara.

Novim garancijskim uslovima definitivno je da će Hyundai svim kupcima pružiti jedinstvenu i jednu od najboljih garancija na bh tržištu.

U svijetu prepunom ograničenja lijepo je znati da ipak postoje neke stvari bez ograničenja. Danas mnogi vozači prelaze veliki broj kilometara, tako da za dvije, tri godine pređu i preko 100.000 km, ali od sada kada je Hyundai u pitanju kilometri ne trebaju da vas zabrinjavaju.

Pored toga Hyundai Auto BH kao distributer svim svojima kupcima obezbijedio je 10godina besplatnog održavanja – ažuriranja mapa navigacije (Hyundai map care).

Povodom novih garancijskih uslova, Hyundai Auto BH će organizirati posebnu prodajnu akciju „Vrela Hyundai ponuda“ na svim modelima zajedno sa svim svojim ovlaštenim prodavcima u mreži. Svi kupci moći će ostvariti 10 % popusta plus poklon 4 zimske gume.

  • 5 godina i neograničen broj kilometara (fabrička garancija)
  • 10 godina besplatnog održavanja mapa (Hyundai map care)
  • Dodatno: 10 % popusta + poklon 4 zimske gume.

Više informacija možete pronaći na  web stranici hyundai.ba ili pozivom jednog od  ovlaštenih prodavaca u Sarajevu, Lukavcu, Mostaru, Doboju, Banja Luci ili Brčkom.

Anesa
Nema komentara

Objavite komentar