Novosti

OLX.ba stavlja na raspolaganje oglasni prostor svima koji se bave humanom dostavom

OLX.ba stavlja na raspolaganje oglasni prostor svima koji se bave humanom dostavom

U periodu sve aktivnije potrošnje i pasivnog stanja u državi, te sve većoj potrebi da se pomogne najrizičnijoj skupini, OLX.ba se odlučio na raspolaganje staviti oglasni prostor svim kompanijama iz BiH koje se bave dostavom hrane, medicinskih i higijenskih potrepština.

Kako bismo prema preporukama Svjetske zdravstvene organizacije i nadležnih institucija pratili trend što manjeg kontakta sa drugim licima i zadržali se u svojim domovima, a usljed veće potrebe za korištenjem oglasnog prostora na OLX.ba stavljamo se u poziciju tampon zone kako bismo umanjili posljedice koje je aktuelno stanje donijelo.

Ovim putem apelujemo na sve kompanije koje se bave humanom dostavom da nas kontaktiraju kako bismo zajedno kreirali marketing kampanje koje će s jedne strane olakšati našim sugrađanima da prebrode trenutnu krizu, s druge strane obezbijediti podršku privrednicima.

Najpoznatiji domaći oglasnik, OLX.ba će i kroz brojne planirane aktivnosti raditi na pomoći našim korisnicima i svim bh. građanima, da zajedno i dostojanstveno prebrodimo krizu u kojoj smo se, nažalost, našli.

Za savjete, podršku i sva pitanja nas možete kontaktirati putem maila: marketing@olx.ba ili telefona 033 407 714.


  Napisao:

  Objavljeno 18.03.2020 u 16:30  1
  Ostavite odgovor

  1 Teme za komentare
  0 Odgovori teme
  0 Sljedbenici
   
  Većina je reagovala na komentar
  Najtoplija nit komentara

  […] Sav naš oglasni prostor smo stavili na raspolaganje kompanijama koje se bave dostavom hrane, medicinskih i higijenskih potrepština. Napravili smo i listu posebno izdvojenih artikala, koju možete pregledati na linku. Na našem Facebook kanalu, pokrenuli smo i kampanju promocije naših OLX Shopova, u kojem možete pronaći nešto za vaše zdravlje, dom ili jednostavno nešto što će vam izmamiti osmijeh na lice. 😊 […]