Top
Vienna osiguranje d.d. VIG: SUPERIOR zaštita života i zdravlja od rizika današnjice - OLX blog
fade
6896
post-template-default,single,single-post,postid-6896,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow-ver-1.7,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-vertical,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive

Vienna osiguranje d.d. VIG: SUPERIOR zaštita života i zdravlja od rizika današnjice

Kako bi omogućili adekvatnu zaštitu od nepredviđenih rizika svakodnevnice, osiguravatelj života br. 1 u BiH, Vienna osiguranje d.d. VIG je u saradnji sa matičnom kompanijom iz Beča, Austrija kreirao te učinio dostupnim jedinstven proizvod životnog osiguranja na tržištu BiH pod nazivom SUPERIOR.

SUPERIOR ugovor o životnom osiguranju omogućava da se uplatom 1 premija ostvaruje pravo na čak 3 osigurane sume. Pored zaštite života (uključivo i od COVID-19  te drugih sličnih epidemija) ovaj proizvod podrazumijeva i zdravstveno osiguranje pojedinca i njegove porodice od 23 najčešće bolesti današnjice. Međutim, ono što SUPERIOR izdvaja u odnosu na druge slične proizvode na tržištu jeste činjenica da se i nakon isplate osiguranog slučaja, ugovor nastavlja pružajući jednaku zaštitu do kraja ugovorenog roka trajanja. Dodatno, na datum isteka tj. doživljenja ugovora o osiguranju, vrši se povrat uplaćene premije do 90%.

I pored svega prethodno naznačenog, svi imaoci SUPERIOR ugovora o osiguranju ostvaruju pravo na besplatno 24h korištenje usluga medicinske asistencije i pomoći u kući kao i do 20% popusta na proizvode i usluge više od 50 partnera Vienna Programa lojalnosti.

Ne propustite ovu SUPERIOR priliku te osigurajte sebi i svojim najmilijim maksimalnu zaštitu i spokojniji život.

Vienna osiguranje d.d. VIG je tržišni lider u životnom osiguranju u BiH te je najnagrađivanije društvo za osiguranje u BiH u posljednjih nekoliko godina. Takođe je i članica Vienna Insurance Group – VIG koja sa 50 kompanija u 25 zemalja i preko 25.000 zaposlenika predstavlja vodeću osiguravajuću grupaciju u Austriji, Centralnoj i Istočnoj Evropi.

 

Anesa
Nema komentara

Objavite komentar