Top
NOVO: Kupovina OLX kredita putem Cashback aplikacije uz povrat novca od 13% - OLX blog
fade
7139
post-template-default,single,single-post,postid-7139,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow-ver-1.7,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-vertical,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive

NOVO: Kupovina OLX kredita putem Cashback aplikacije uz povrat novca od 13%

Uz Cashback App imaš ogroman izbor Cashback Shop-ova uvijek pri ruci – bez obzira da li je to u tvojoj blizini, u tvojoj zemlji ili čitavom svijetu. Također, od svijeta online kupovine te dijeli samo jedan dodir ekrana. Na taj način profitiraš uvijek i bilo gdje!

Od sada putem Cashback aplikacije imate mogućnost da kupite i OLX kredite te ostvarite povrat od 13% vrijednosti u novcu.

Na Casback se možete registrovati klikom OVDJE, besplatno preuzeti Cashback App na svoj iOS uređaj u App Store-u ili na svoj Android uređaj u Google Play Store-u.

Nakon što ste uspješno izvršili registraciju putem aplikacije možete pristupiti kupovini online vaučera OLX kredita u 4 jednostavna koraka:

1. Korak: Kliknuti na eVoucher ikonicu i odabrati OLX

2. Korak: Odabrati iznos od 5 ili 10 KM (iznose je moguće i kombinovati)

3. Korak: Odabrati način plaćanja

4. Korak: Završiti kupovinu

Korak 1 i 2

Korak 3 i 4

Ukoliko se odlučite za desktop verziju kupovine OLX vaučera možete pristupiti OVDJE ili se detaljnije informisati o eVoucherima.

Nakon što ste kupili OLX eVoucher kod, možete ga iskoristiti online na www.olx.ba/dopuni pod dijelom “Vaučeri”, dok ste prijavljeni na svoj OLX profil.

OLX eVoucher se može iskoristiti jednokratno, a rok trajanja OLX eVoucher-a je 10 godina.

Ukoliko vam je potrebna pomoć prilikom korištenja CashBack aplikacije, odgovore i kontakt formu možete pronaći OVDJE.

Uživajte u promociji, razmatrajte ponude o kupovini i odlučite se za onu koja Vam odgovara! Želimo Vam uspješnu kupoprodaju!

Anesa
Nema komentara

Objavite komentar