Top
FRUC: GASSS je stigao! - OLX blog
fade
7301
post-template-default,single,single-post,postid-7301,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow-ver-1.7,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-vertical,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive

FRUC: GASSS je stigao!

Da li znate da je slovenački lider FRUC lansirao na tržište Bosne i Hercegovine gazirani osvježavajući napitak namijenjen mladima i svima koji se tako osjećaju!

Naime, FRUC je već poznat u kategoriji negaziranih napitaka, pa je njegova gazirana varijanta, logično, FRUC:GASSS. On je izgasiran prije svega zbog svoje gaziranosti, ali i zbog toga što je gasiranje u trendu u svijetu mladih. Kada idu u školu, kada izlaze i provode se, kada treniraju, pa i kad su kod kuće i provode vrijeme na internetu oni su u GASU. Gas ide i gas je konstantan šta god da rade, pa se zato i „S“ u samom nazivu gasira i beskonačno multiplikuje.

Naš novi, gasirani napitak dominira svojom osvježavajućom energijom, a da bismo pojačali utisssak odlučili smo se za dva citrusna ukusa: pomorandža i limun & limeta. U ponudi se može naći u više formata, manja pakovanja zgodna za ponijeti, kao i veće pakovanje za druženje kod kuće. Dizajn vašeg novog omiljenog napitka je potpuno moderan, a izdvaja se svojom gasiranom notom i veselim bojama, voćkicama i mjehurićima koji su svuda – od TV reklame, preko društvenih mreža, do buseva, bilborda i polica u prodavnicama. 

U suštini, novo, gasssirano ludilo ne prestaje i širi se svuda, a jedino što može u toj euforiji da se zaustavi jeste žeđ, pa je slogan taj koji poručuje: UGASSSI ŽEĐ. Međutim, i on se izgasirao, kapirate?

Anesa
Nema komentara

Objavite komentar