Top
Neka posljednji dani ljeta budu nezaboravni - OLX blog
fade
7318
post-template-default,single,single-post,postid-7318,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow-ver-1.7,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-vertical,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive

Neka posljednji dani ljeta budu nezaboravni

Ljeto je već pri kraju, a mnogi se pitaju zar ga je uopšte i bilo ove godine? Normalno je da neki imaju taj osjećaj s obzirom na to da je ovo ljeto bilo drugačije od prethodnih, manje se putovalo, manje izlazilo do kasno u noć. Nekako je svega bilo manje nego inače, međutim, sigurni smo da ste uspjeli sebi pronaći neku zanimaciju da vam ne bude dosadno. Tako ste plaže mogli zamijeniti sunčanjem na terasi, a kina, pozorišta i koncerte gledanjem i slušanjem istih na vašem televizoru. Dakle, ono što ste trebali uraditi jeste kreativno organizovati svoje vrijeme, a ako ste to uradili nije ovo ljeto bilo ni tako loše. 

Privatna ljetna oaza

Ukoliko imate terasu, kolika god da je, sada je pravo vrijeme da je sredite, da se riješite svih nepotrebnih stvari koje tako stoje godinama, da je temeljno očistite i krenete sa dekorisanjem. Naš prijedlog je da, osim mjesta za sjedenje i stolića, prostor obogatite jastucima i prostirkama, kao i odgovarajućom rasvjetom.

Ponuda je ove godine i više nego bogata – od pletenih i staklenih fenjera, solarnih lampi, pa sve do nezaobilaznih mirišljavih svijeća. U sve to ubacite i još neku saksiju cvijeća ili vazu sa suhim ikebanama, a vaši gosti osjećat će se kao da su u bašti kafića.

Zabava iz pravog ugla

Iako nam je nakon napornog dana nekada najbolji lijek i terapija da, kada dođemo kući, samo legnemo i uživamo u samoći i miru, ipak su neke aktivnosti, kao što su gledanje serija, filmova, utakmica ili igranje igrica, bolje kada se rade u društvu. Zahvaljujući prvom na svijetu rotirajućem ekranu, koji se u zavisnosti od sadržaja koji prikazuje okreće horizontalno ili vertikalno, novi Samsung The Sero televizor definitivno će biti prava atrakcija među vašim prijateljima.

Ovaj nesvakidašnji uređaj uvijek omogućava pravi ugao gledanja, dok vrhunska Quantum Dot tehnologija čini svaki sadržaj nestvarno realističnim, sa stoprocentnim opsegom boja, bez obzira na stepen osvijetljenosti svijetlih i tamnih scena. U momentima kada se povede neka važna tema i ne želite da vam televizor odvraća pažnju, jednostavno odaberite jedan od pet režima koji kreiraju savršenu atmosferu u prostoriji – stilizovani digitalni sat, prikazivanje različitih umjetničkih fotografija, slika i crteža, zatim vizuelnih animacija koje prate ritam muzike. Na kraju, tu je i cinemagraf opcija koja u savršenoj rezoluciji na ekranu prikazuje sadržaj sličan Desktop Screen Saver animaciji na računarima. 

Uradi sam – ideje za sjedenje

Ukoliko imate malo veće društvo potrebno vam je i malo više mjesta za sjedenje, pa biste trebali razmisliti o jednostavnim i kreativnim rješenjima za sjedenje. Veliki jastuci uvijek su dobra opcija, kao i ponovo aktuelne drvene palete od kojih za malo novca možete napraviti gotovo sve od namještaja – garnituru, sto, pa čak i krevet. Ukoliko imate volje i vremena, pokušajte da napravite moderan tabure od stare automobilske gume koju ćete obmotati kanapom, meblom ili starim prekrivačem. 

Kristalno čist zvuk

Veče sa prijateljima ne može proći bez muzike, a Samsung The Sero televizor je neprikosnovena dopuna mobilnom telefonu ili laptopu. Dovoljan je samo jedan dodir ekrana i sadržaj sa telefona „preslikaće” se na ekran ovog televizora, kako bi svi u prostoriji mogli da vide i odaberu pravu YouTube playlistu. Zahvaljujući gotovo nevidljivim zvučnicima u vertikalnom postolju ojačanim Dolby Digital Plus tehnologijom, The Sero emituje kristalno čist zvuk sa jakim basovima, za idealno karaoke veče. Ukoliko iznenada poželite da svi zajedno pogledate najnoviji spot o kojem svi pričaju, ekran će se rotirati u horizontalni položaj, za kompletno video iskustvo. 

Final touch

Na kraju, jedina stvar koja nedostaje za savršenu noć kod kuće jeste čaša osvježavajućeg, domaćeg koktela. Bez obzira na to da li birate alkoholnu ili bezalkoholnu varijantu, ne bi bilo loše da nabavite osnovnu opremu, poput šejkera, dugačkih kašičica za miješanje ili cjediljke. Sada vam još samo fale odgovarajuće čaše, malo dekoracije i zabava može da počne.

Anesa
Nema komentara

Objavite komentar