Top
Samsung Serif TV za izgled doma prema vašim željama - OLX blog
fade
7415
post-template-default,single,single-post,postid-7415,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow-ver-1.7,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-vertical,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive

Samsung Serif TV za izgled doma prema vašim željama

Prilikom osmišljavanja dizajna jedne prostorije i rasporeda predmeta u njoj, pozicija koju zauzima televizor veoma je bitna. Ako svoj televizor jednostavno stavite u ćošak, vjerovatno ćete izgubiti na udobnosti pri gledanju. Sa druge strane, nije moguće staviti ga ni na sredinu sobe, jer su baš tu vrata koja otvarate, a ako ga postavite ukoso, gubite na prostoru i još se vide i kablovi. Polazeći od sličnih dilema u uređenju interijera, dizajnerski dvojac Ronan i Ervan Burulek, doprinijeli su da novi Samsung The Serif televizor, osim što zadovoljava sve tehnološke apetite, odgovara i svim kriterijumima u domenu estetike.

Jedinstven i luksuzan dizajn


Svima je cilj da uz veći televizor ipak imaju i dovoljno manevarskog prostora u sobi, a uz Samsung The Serif slobodno se možete riješiti velikog komada namještaja na kojem vam je do sada stajao stari televizor. Ovaj profinjeni primjer najmodernije tehnologije dolazi sa odvojivim postoljem i tako sam za sebe ispunjava kompletnu estetsku i funkcionalnu ulogu.

Okvir TV-a izrađen je od tvrde plastike i ima ravan gornji i donji dio. Iz profila izgleda poput slova “I” napisanim Serif fontom, što objašnjava i sam naziv televizora. Metalni nosači televizora su tanki, ali iznimno čvrsti, a kada god sjednete na stolicu ili kauč, osigurana je ugodna visina gledanja.

Nikada više crni zaslon uz ambijentalni način rada

Bez obzira na to koliko je televizor lijep, uglavnom se sastoji od crnog zaslona. Samsung u ovu seriju televizora donosi ambijentalni način rada kojim na ekranu možete dočarati umjetnička djela, fotografije ili druge ilustracije. Ovo je izvrstan primjer spoja visoke i najinovativnije tehnologije u jednom uređaju koji, prateći modernu estetiku, savršeno nadopunjava svaki interijer.

Zidni uzorak na ekranu vašeg televizora

Želite li da se televizor još suptilnije uklopi u interijer? Ako je to slučaj, jednostavno na zaslonu prikažite boju ili uzorak svog zida. Da biste testirali ovu funkciju, na svoj pametni telefon preuzmite aplikaciju SmartThings, a zatim fotografišite televizor i zid. Nekoliko sekundi kasnije na ekranu se pojavljuje kopija pozadine. Konačni rezultat je veoma gladak, a boje i detalji su usvojeni vrlo realno.

Kome će sve odgovarati The Serif televizor? Usudićemo se reći, baš svima! Ovaj televizor vrhunskog kvaliteta i dizajna pruža upravo ono što obećava novo doba razvoja tehnike – prevlast multifunkcionalnih uređaja koji su u isto vrijeme i najnovija tehnološka dostignuća, ali i umjetnička djela izuzetne estetske vrijednosti.

Amer
Nema komentara

Objavite komentar