Top
M Rasvjeta: Za okruženje bez virusa i bakterija - OLX blog
fade
7544
post-template-default,single,single-post,postid-7544,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow-ver-1.7,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-vertical,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive

M Rasvjeta: Za okruženje bez virusa i bakterija

M Rasvjeta je salon rasvjete koji se bavi osvjetljavanjem svih vrsta prostora, kako enterijera tako i eksterijera. Naš tim prati svjetske trendove na polju rasvjetnih tijela, uključujući  dekorativnu, ali i profesionalnu rasvjetu.

Svojim klijentima nudimo rješenja rasvjete svih vrsta prostora na najprofesionalniji način. Svjesni smo da rasvjeta u velikoj mjeri određuje atmosferu u prostoru, daje mu dinamiku i kreira poseban ugođaj te smo zato posvećeni svakom detalju. Naša vizija je izdvojiti se na tržištu prvenstveno kvalitetom i postati na taj način prepoznatljiv partner za naše klijente širom regiona.

Upravo zato se trudimo tržištu uvijek ponuditi nešto novo i u skladu sa potrebama kupaca. U našu ponudu nedavno smo uvrstili novitet koji može pomoći u zaštiti od virusa, bakterija i ostalih mikroorganizama na jednostavan i brz način. U pitanju su dezinfekcijske UV lampe koje ispunjavaju najviše standarde kvaliteta. Dovoljno je samo da aktivirate lampu i za 15 minuta rada UV lampe kreirate okruženje bez virusa i bakterija. U našoj ponudi imamo dvije vrste UV lampi:

  • UV germicidna lampa
  • UV germicidna lampa + OZON lampa

UV germicidna lampa je namijenjena za urede, kućnu upotrebu, škole, vrtiće, male biznise, ugostiteljske objekte i slične prostore.

UV germicidna lampa + OZON koristi se za mjesta gdje sterilizacija treba da bude na visokom nivou, poput stomatoloških, ginekoloških i dermatoloških ordinacija, bolnica, poliklinika, domova zdravlja, ambulanti, staračkih domova, kozmetičkih i frizerskih salona, hotela, konferencijskih sala kao i prostora u kojima je veliki protok ljudi.

UV lampa ultravioletnim zracima dezinfikuje i steriliše životni i radni prostor uništavajući viruse, bakterije i druge patogene mikroorganizme dokazanom efikasnošću od 99.9%. UV zraci nisu vidljivi ljudskim okom, a postoje prirodni i vještački izvori. Prirodni izvori UV zračenja su sunce i zvijezde, a vještački izvori germicidne sijalice, UV led diode.

Germicidna sijalica (sijalica za dezinfekciju) služi za dezinfekciju vazduha u prostorijama, kao i dezinfekciju površina, zidova, podova, plafona i predmeta, a svoju najširu primjenu je našla u zdravstvu.

UVC germicidni spektar:

Sav UVC (germicidni) spektar se koristi za dezinfekciju, ali u praksi su se najbolje pokazale talasne dužine od 180 nm pa do 280 nm.

Mikroorganizmi kao što su: bakterije, virusi, grinje i ostali patogeni mikroorganizmi mogu biti uništeni izlaganjem UVC talasima. UVC zraci prodiru duboko u DNK, odnosno RNK mikroorganizma i na taj način ih uništavaju.

Naše UV lampe imaju garantni rok od 3 godine, kao i sve potrebne certifikate.

Vodite računa o svom i zdravlju vaše porodice.

Posjetite nas u Sarajevu na adresi Kolodvorska 12.

Za više informacija kontaktirajte nas putem brojeva telefona: 033/652-577 i 033/652-578. Putem web stranice ili mail-a info@mrasvjeta.ba. Dostupni smo i na društvenim mrežama Facebook i Instagram. Dio asortimana proizvoda pronađite i na OLX shopu M RASVJETA.

Amer
Nema komentara

Objavite komentar