Top
Proljetna ponuda koja se ne propušta – uživajte u besprijekorno čistom domu uz sjajne Samsung popuste - OLX blog
fade
7864
post-template-default,single,single-post,postid-7864,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow-ver-1.7,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-vertical,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive

Proljetna ponuda koja se ne propušta – uživajte u besprijekorno čistom domu uz sjajne Samsung popuste

Stiglo je proljeće, a sa njim i tradicionalno proljetno čišćenje. Vrijeme je za uživanje u besprijekornoj svježini i čistoći doma i stoga se kompanija Samsung potrudila da napravi sjajnu ponudu sa popustima do 30 posto na odabrane modele usisivača, mašina za pranje i sušenje veša, kao i kombinovanih mašina.  

Inovativna WW6800T mašina za pranje veša koristi dubinsko i higijensko čišćenje parom koje uklanja 99,9% bakterija i alergena sa odjeće. Zahvaljujući Eco Bubble™ tehnologiji, deterdžent se pretvara u mjehuriće pa brzo ulazi u tkaninu i sa lakoćom uklanja prljavštinu, štedeći pritom energiju i čuvajući boje i teksturu tkanine.[1] Ukoliko ste zaboravili da ubacite neki komad odjeće, AddWash™ tehnologija omogućava njihovo jednostavno dodavanje u toku pranja.

Kada je u pitanju sušenje veša, uz DV8000T mašinu, odjeća će biti izuzetno brzo osušena i spremna za nošenje. Birajući ciklus Superbrzina, mješovito punjenje odjevnih predmeta od pamuka i sintetike može biti suho za samo 81 minut[2], a pomoću Silent Dry tehnologije koja prigušuje zvuk i algoritma za optimizaciju brzine vrtenja, smanjiće se nivo buke.

Korisnici će sada moći da uživaju u slobodnom vremenu duže i bezbrižnije, jer čišćenje doma nikad nije bilo brže. Jet 90E usisivač jednostavno i temeljno čisti različite vrste podova, dok turbo četka kupi sitne čestice prašine iz tepiha. Pored toga, petoslojni filtrirajući sistem uspješno eliminiše prašinu i alergene iz vazduha.

Udruženim snagama, ovi uređaji čine dom svježim i čistim, štedeći vrijeme ali i kućni budžet, zahvaljujući popustima do 30 posto[3], za svaku kupovinu navedenih uređaja do 02.05.2021. godine ili do isteka zaliha. Za više informacije posjetite: https://www.samsung.com/ba/offer/clean-promo-2021/.

Izabrani proizvodi dolaze i sa pet godina garancije koja važi za određene mašine za pranje veša i usisivače kupljene u periodu od 01.03. do 30.06.2021, kao i za mašine za sušenje veša i kombinovane mašine za pranje i sušenje veša kupljene u periodu od 01.04. do 31.05.2021. Za više informacija posjetite: https://www.samsung.com/ba/offer/5yw-promo-2021/.

[1] Na osnovu izvještaja laboratorije za ispitivanje performansi kompanije Springboard Engineering na EMPA trakama, u poređenju uobičajenog deterdženta i tehnologije mjehurića bez mehaničkog djelovanja.
[2] Ispitano na modelu uređaja Samsung DV8000T u skladu sa standardom IEC i količinom veša težine 3 kg.
[3] Tačan iznos procenta uštede razlikuje se u zavisnosti od proizvoda i njegove cijene u ovlaštenim Samsung prodavnicama, o čemu kupac može da se informiše na ovlaštenom Samsung prodajnom mjestu.
Anesa
1 Comment

Objavite komentar