Promo

Letimo opet, vrijeme je za odmor!

Letimo opet, vrijeme je za odmor!

Kada pričamo o povrataku normalnom životu i svemu onom što nam je u proteklom periodu nedostajalo, najprije pomislimo na putovanja i odmor.

Fibula Air Travel Agency Sarajevo pripremila je široku lepezu najboljih aranžmana, atraktivnih destinacija i raskošnu ponudu hotela, a sve to po najpovoljnijim cijenama.

Idemo na more!

Kao i do sada, pored različitih svjetskih destinacija, Fibula vas “charter” letovima vodi u Tursku, Egipat a uvijek je zanimljiva i neizostavna bogata ponuda za Jadran.

Preko 400  hotela fantastične antalijske regije, ili pak jedan od preko 100 hotela zapanjujučeg Egipta siguran su znak da u Fibulinoj ponudi svako može pronaći ono što mu najviše odgovara.

Online rezerviši, plati, kreni!

Rezervacija željenog aranžmana nikada nije bila jednostavnija. Fibula nudi izuzetno praktičan I savremeni način online izbora destinacije kao I same rezervacije, a ono što predstavlja inovaciju I posebnu olakšicu jesu i online plaćanja.

Sve što je potrebno jeste posjetiti web stranicu www.fibula.ba

Letimo svaki dan! Izaberite svoju destinaciju iz snova I krenite sa nama!

Na Facebook i Instagram stranicama Fibule trenutno je u toku i nagradna igra u okviru koje možete osvojiti “Ultra All inclusive” putovanje u Tursku za dvije osobe.

Pratite Fibulu na društvenim mrežama i budite u toku svakodnevnih specijalnih ponuda, posebnih pogodnosti i mnogih iznenađenja.


    Napisao:

    Objavljeno 28.05.2021 u 16:03    Ostavite odgovor