Top
RAIFFEISEN KREDITI ZA ENERGETSKU EFIKASNOST UZ POVRAT NOVCA DO 20% - OLX blog
fade
8460
post-template-default,single,single-post,postid-8460,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow-ver-1.7,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-vertical,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive

RAIFFEISEN KREDITI ZA ENERGETSKU EFIKASNOST UZ POVRAT NOVCA DO 20%

  • „Efikasno planiraj i povrat novca biraj“

Klijentima Raiffeisen banke je dostupna kreditna linija za finansiranje investicija u energetsku efikasnost i projekata koji generišu energetske uštede, uvedena uz podršku Njemačke razvojne banke, KfW-a. Riječ je o namijenskim kreditima za adaptaciju/rekonstrukciju stambene jedinice uz energetsku efikasnost uz koje klijente očekuje povrat novca do 20% od iznosa kredita.

Povrat novca je moguć ukoliko je minimalna ušteda energije na sredstvima koja su predmet kreditiranja 20% ili više. Također, klijenti ostvaruju i druge pogodnosti kao što su povoljniji uslovi kreditiranja uz fiksne kamatne stope, ušteda energije, zatim povećanje vrijednosti nekretnine, te zaštita životne sredine smanjenjem emisije gasova.

Više informacija o ovim kreditima klijenti fizička lica mogu pronaći na: https://bit.ly/3wMsKTK.

Krediti za energetsku efikasnost dostupni su i za mala i mikro preduzeća i samostalne preduzetnike, a detaljnije informacije dostupne su na: https://bit.ly/3PFq9SS.

Putem web stranice Banke klijenti mogu i praktično izračunati iznos povrata uz korištenje kredita za energetsku efikasnost, u zavisnosti od planirane vrste radova. Kao odgovoran bankar, Raiffeisen banka putem ove kreditne linije, daje doprinos i podršku dugotrajnoj zaštiti okoliša, podstičući kupovinu proizvoda i uređaja s efikasnim korištenjem energije.

Amela
Nema komentara

Objavite komentar