Top
JUPOL Classic, Jupol Gold i Jupol Citro do kraja mjeseca po akcijskoj cijeni - OLX blog
fade
8487
post-template-default,single,single-post,postid-8487,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow-ver-1.7,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-vertical,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive

JUPOL Classic, Jupol Gold i Jupol Citro do kraja mjeseca po akcijskoj cijeni

JUPOL Classic je zidna boja kojoj vjerujemo preko 50 godina. Upotrebljava se za dekorativnu zaštitu zidova i stropova u stambenim i poslovnim zgradama.

Nova poboljšana formula unutrašnje boje JUPOL Classic vam omogućava da  “Obojite više”. Poboljšanu unutrašnju boju JUPOL Classic možete razrijediti s vodom do 15% te sa njom postižete ljepši nanos i elastičnost boje bez vidljivih tragova valjka. Površina prebojena sa JUPOL Classic ima finiju strukturu i ljepši izgled filma boje.

Koristi za investitora / izvođača

  • Lagana aplikacija
  • Osigurana stalna kvaliteta
  • Visoka izdašnost i pokrivnost
  • Otvoreno vrijeme koje omogućuje popravak grešaka duže vremena

Boja JUPOL Classic je od njemačkog instituta eco-INSTITUT primila certifikat razreda A, što znači da ima nisku emisiju hlapivih tvari u prostor te je odličan odabir za korisnika i okoliš.

JUPOL Classic možete nijansirati u željene nijanse prema ton kartama JUB JUMIX, JUB Favourite feelings, NCS i ton karti JUB Boje i malteri, a za pripremu unikatnih tonova dostupna su vam sredstva za nijansiranje Dipi Super Color ili Dipi koncentrat.

https://www.youtube.com/watch?v=EAHgUBw9Jpg

 

JUPOL Gold

TOP ODABIR za sve jače opterećene unutrašnje površine, na kojima je zahtijevan vrhunski esteski izgled. Za svaki osjećaj koji volite, postoji boja JUPOL Gold – više od 10.000 nijansi za topao i prijatan dom!

https://www.youtube.com/watch?v=YpXCSj5g574

 

JUPOL Citro

Jupol Citro – Unutrašnja boja ugodnog mirisa, koja sprečava razvoj zidnih plijesni. Dobro je paropropusna. Toniranje možemo izvesti na JUMIX nijansirnim stanicama ili UNITONOM, DIPI COLOROM i DIPI KONCENTRATOM. Preporučujemo je u kuhinjama, kupatilima i drugim prostorijama s povećanom koncentracijom vlage.

 

Mjesec juni je pravo vrijeme za krečenje, potraži JUPOL kod svog trgovca i do kraja mjeseca iskoristi akcijsku cijenu na proizvode iz porodice JUPOL – Jupol Classic, Jupol Gold i Jupol Citro.

 

Jupol – vaša omiljena boja već više od 50 godina!

Belma
Nema komentara

Objavite komentar