Top
Trebaš fasadu? Donosimo ti 7 razloga zašto odabrati JUBIZOL fasadni sistem - OLX blog
fade
8496
post-template-default,single,single-post,postid-8496,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow-ver-1.7,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-vertical,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive

Trebaš fasadu? Donosimo ti 7 razloga zašto odabrati JUBIZOL fasadni sistem

JUBIZOL je termoizolacioni fasadni sistem koji nudi rješenja za djelotvornu toplotnu izolaciju građevinskih objekata, štiti fasadne površine od atmosferskih uticaja i ispunjava zahtjeve po pitanju estetskog izgleda objekta.

1. Garancija i do 25 godina na funkcionalnost ugrađenog sistema.

Metodama ubrzanog starenja i termičkih šokova u mikroklimatskim komorama dokazali smo znatno duže vrijeme postojanosti JUBIZOL fasadnih sistema i njihov duži rok trajanja čak i pri najzahtjevnijim uslovima upotrebe.

 

2. Uštedite troškove energije i do 40 %.

Gubitak energije preko površine fasade može da ide od 30-50%. Tako npr. neizolovana kuća iz 1970. godine troši energije i novca isto koliko i automobil koji troši 20L / 100 km.

 

3. Trajno zaštitite Vaš objekat!

Kada inicijalno uložite u ugradnju JUBIZOL termoizolacionog sistema, ovaj sistem vam dugotrajno omogućava zaštitu i efikasnost, ne zahtjevajući dodatne troškove napajanja, servisiranja i sl., za razliku od sistema za klimatizaciju.

JUBIZOL termoizolacioni sistemi garantuju idealnu i efikasnu toplotnu izolativnost i samim tim obezbjeđuju zdrave i prijatne uslove stanovanja.

4. Povećajte vrijednost svog objekta.

Ugradnju JUBIZOL termoizolacionog sistema treba posmatrati i kao investiciju do kvalitetnijih i vrijednijih kvadrata. Ukoliko je Vaš objekat (stan, kuća, poslovni objekat i sl.) kvalitetno termički izolovan, on sigurno ima i veću tržišnu vrijednost.

5. Obezbjedite zdrav i komforan radni i životni prostor.

Komforan životni i radni prostor u enterijeru, podrazumjeva temperaturu u rasponu između 19 i 22°C i vlažnost vazduha između 40 i 60%. Za postizanje ovih idealnih boravišnih uslova u prostoriji, potrebni su idealno termoizolovani zidovi, jer nedovoljna toplotna izolacija objekta dopušta povećanu razmjenu toplote i tako suštinski utiče na kvalitet stanovanja.

6. Osvježite estetski izgled vašeg objekta

Termoizolacioni sistemi JUBIZOL obezbjeđuju vrhunska rješenja po pitanju estetskog izgleda objekta. Završni premazi (malteri i fasadna boja) obezbjeđuju da fasada izgleda kao zaribana ili kao zaglađena struktura, kao i različitu hrapavost. JUBIZOL sistemi, takođe, nude veliki izbor nijansi boja i njihovu maksimalnu postojanost.

U JUB Design Studiju izrađuju se studije za JUBIZOL sisteme – kreativna rješenja estetskog izgleda objekta. Termoizolacioni sistemi JUBIZOL garantuju vrhunski estetski izgled i kolorit i ekološku prihvatljivost i usklađenost sa životnom sredinom.

7. Fasadna mrežica GRATIS

Tokom ljetnog perioda, pri kupovini JUBIZOL termofasadnog sistema kod bilo kojeg ovlaštenog trgovca, preuzmi gratis fasadnu mrežicu.

Koji su fasadni sistemi JUBIZOL?

Belma
Nema komentara

Objavite komentar