Top
BESPLATNI RAIFFEISEN CLUB PAKET ZA MLADE - OLX blog
fade
8662
post-template-default,single,single-post,postid-8662,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow-ver-1.7,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-vertical,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive

BESPLATNI RAIFFEISEN CLUB PAKET ZA MLADE

  • Bez skrivenih troškova
  • Posebna pogodnost za online apliciranje – poklon 30 KM

Kao odgovoran bankar, Raiffeisen banka misli i na svoje mlade klijente te prati njihove potrebe i životni stil. U nastojanju da odgovori na njihove želje, Banka je kreirala ponudu isključivo za mlade ljude koji nezavisno i samostalno žele upravljati svojim finansijama, ali ne znaju odakle da počnu.

Riječ je o posebnom Raiffeisen CLUB paketu koji je dostupan svim osobama starosti između 15 i 26 godina. Posebna fora je što je BESPLATAN do zasnivanja radnog odnosa ili navršene 26. godine!

CLUB paket sadrži super cool tekući CLUB račun te Mastercard debitnu karticu za beskontaktno plaćanje bilo gdje u svijetu, podizanje novca na bankomatima te kupovinu putem interneta ili dopunu kredita na mobitelu. Imajući u vidu da su korisnici generacija za koju tehnologija ima izuzetan značaj, te da su im potrebne pouzdane usluge paket obuhvata i uslugu Raiffeisen Mobilno Bankarstvo zahvaljujući kojoj korisnici mogu upravljati svojim finansijama bilo kada i sa bilo kojeg mjesta. Također, tu je i Bankarstvo na Viberu koje omogućava brzo i praktično slanje novca prijateljima iz imenika, te druge usluge za jednostavnije poslovanje s Bankom.

Mladi svoj zahtjev za besplatni Raiffeisen CLUB paket mogu podnijeti online putem web stranice Banke, za samo nekoliko minuta i u svega nekoliko jednostavnih koraka. Klijente koji do 20.12.2022. godine apliciraju online za CLUB paket očekuje posebna pogodnost – poklon 30 KM. Nakon što klijent preuzme Mastercard® debitnu karticu na nju će biti uplaćen iznos 30 KM i to najkasnije do 31.12.2022. godine. I uživanje u pogodnostima paketa može da počne!

Detaljnije informacije dostupne su na: https://app.raiffeisenbank.ba/bs/raiffeisen-club/home.html

 

Belma
Nema komentara

Objavite komentar