Top
Omega d.o.o. otvorila vrata 38 poslovne jedinice - OLX blog
fade
8945
post-template-default,single,single-post,postid-8945,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow-ver-1.7,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-vertical,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive

Omega d.o.o. otvorila vrata 38 poslovne jedinice

OMEGA SHOP Prijedor 3

U srijedu 08.03.2023. godine, Omega d.o.o. je otvorila novi ekskluzivni Omega shop u Prijedoru koji se nalazi na adresi Vidovdanska bb, Prijedor (TC Belamionix).

Omega d.o.o. je lider na BH tržištu bijele tehnike i potrošačke elektronike, te kao generalni uvoznik brendova Beko i Grundig svoje proizvode plasira na tržište kroz 38 maloprodajnih objekata i mrežom preko 150 distributera širom BiH.

 

U skladu sa svojim sloganom „Mjesto sigurne kupovine“ Omega d.o.o. svojim potrošačima pored ponude uređaja vrhunskog kvaliteta pruža i niz postprodajnih usluga kao što su besplatna dostava, unošenje aparata u stan te servisnu podršku tokom garantnog perioda kroz vlastitu servisnu mrežu.

Pored bogatog asortimana BEKO kućanskih uređaja, u ponudi shopa možete pronaći veliki izbor GRUNDIG led televizora kao i uređaje brendova Samsung, Tefal, Rowenta, Electolux, Philips te peći na čvrsto gorivo Alfa plam.

Kupovina u Omega shopu-u može se obaviti putem brzih beskamatnih kredita do 12 mjeseci za penzionere i zaposlenike firmi sa kojima Omega d.o.o. ima ugovor, a na sva gotovinska plaćanja kompanija odobrava dodatne popuste.

Povodom otvorenja, u Omega shopu Prijedor pored redovnih mjesečnih akcija kupci ostvaruju i 10% popusta na kompletan neakcijski asortiman. Najbrži kupci na poklon dobijaju mali kućanski aparat brenda Beko ili Grundig, a sve kupce očekuje lijepo druženje.Hvala vam na ukazanom dugogodišnjem povjerenju i pozivamo vas da posjetite novi, treći po redu, Omega shop u Prijedoru.

 

Dobrodošli!!!
Omega shop Prijedor 3

Belma
Nema komentara

Objavite komentar