Top
Back2School: Pripremite se za povratak u školske klupe - OLX blog
fade
9203
post-template-default,single,single-post,postid-9203,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow-ver-1.7,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-vertical,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive

Back2School: Pripremite se za povratak u školske klupe

Ljeto se polako bliži kraju, a sa njim dolazi i vrijeme za povratak u školske klupe. Bez obzira na to da li ste roditelj, učenik ili učitelj, priprema za novu školsku godinu može biti uzbudljiva, ali i izazovna.

 

Da bismo vam olakšali pripreme za novu školsku godinu, sa zadovoljstvom najavljujemo OLX Back2School kampanju!

Bilo da ste kupac ili prodavac na OLX.ba, donosimo vam nekoliko korisnih savjeta kako “Back2School” možete iskoristiti na najbolji način.

 

Ulistajte Vaš oglas pod nazivom “Back2School”

Ključnu riječ “Back2School” naznačite u naslovu svog oglasa gdje će veliki broj kupaca upravo na osnovu nje vršiti pretragu.

 

 

Pretragu za “Back2School” oglase možete pronaći ovdje.

 

Jednostavnije i brže do “Back2School” oglasa

Pored pretrage, “Back2School” oglase možete pronaći klikom na bedž kategorija.

Fotografija

Fotografije na oglasu pružaju prvi utisak potencijalnim kupcima. Ukoliko su fotografije lošeg kvaliteta, nejasne ili neprikladne, potencijalni kupci mogu brzo odbaciti oglas i krenuti u potragu za drugim opcijama.

Odličnu fotografiju možete uslikati i sa pametnim telefonom, a fotografija treba da sadrži samo prikaz predmeta vašeg oglasa.

 

Nagradne igre za sve OLX korisnike

OLX.ba je i ove godine odlučio nagraditi školarce sa vrijednim nagradama od naših klijenata. Pratite naše društvene mreže kako biste pravovremeno saznali sve novosti i detalje.

Uskoro objavljujemo pravila prve nagradne igre. Pratite nas na Facebooku i Instagramu!

 

Vaš OLX.ba

 

 

Belma
Nema komentara

Objavite komentar