Top
OLX integrisana dostava - “Pošalji artikal” - OLX blog
fade
9552
post-template-default,single,single-post,postid-9552,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow-ver-1.7,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-vertical,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive

OLX integrisana dostava – “Pošalji artikal”

Predstavljamo vam opciju “Pošalji artikal” koja će značajno olakšati proces korištenja OLX integrisane dostave.

 

Šta je zapravo opcija “Pošalji artikal”? 

 

To je pojednostavljen način za pokretanje integrisane OLX brze dostave. Klikom na dugme “Pošalji artikal”, koje se nalazi na oglasu ili u konverzaciji sa kupcima na OLX-u, prodavcu se otvara forma za ispunjavanje svih potrebnih podataka o pošiljci i primaocu. Nakon unosa svih potrebnih podataka i potvrde slanja artikla, započinje se integrisana OLX brza dostava.

 

“Pošalji artikal” opcija je dostupna na oglasu.

“Pošalji artikal” opcija dostupna unutar OLX konverzacije.

Nakon odabira opcije “Pošalji artikal” unesite vaše podatke.

Zatim unesite podatke o kupcu te kao posljednji korak potvrdite slanje artikla.

 

Ova funkcija predstavlja pogodnost kako za kupce, tako i prodavace. Kupci mogu jednostavno dobiti željeni artikal u nekoliko klikova, a prodavci mogu brzo poslati artikal ili čak više artikala putem iste narudžbe.

 

Važno je napomenuti da prilikom slanja jednog ili više artikala, treba voditi računa o gabaritima pošiljke. Maksimalne dimenzije paketa koji se može poslati OLX integrisanom dostavom su 70x70x70cm. Shodno tome, OLX integrisana dostava omogućena je na većini oglasa iz kategorija: Mobilni uređaji, Kompjuteri, Odjeća i obuća, Literatura, Sportska oprema, Nakit i satovi, Literatura,Biznis i Industrija, Kolekcionarstvo, Bebe, Igre i Igračke, Video igre i Ljepota i Zdravlje.

 

Maksimalna vrijednost jedne pošiljke koja može biti transportovana putem brze dostave BH Post Express iznosi 2.000 KM.

 

Trenutno se OLX brza dostava može vršiti putem partnerske kompanije BH Post Express.

 

Detaljno uputstvo za korištenje integrisane OLX brze dostave pronađite OVDJE.

 

 *Prilikom korištenja OLX brze dostave, slažete se sa Uslovima korištenja partnerskih kompanija. Uslove korištenja za BH Post Express možete pročitati klikom ovdje.

 

 Za više informacija o OLX integrisanoj dostavi posjetite pomoc.olx.ba.

 

Belma
Nema komentara

Objavite komentar