Top
Matchmaking - zamjena automobila na OLX.ba - OLX blog
fade
9676
post-template-default,single,single-post,postid-9676,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow-ver-1.7,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-vertical,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive

Matchmaking – zamjena automobila na OLX.ba

Odlučili ste se za zamjenu vašeg automobila? Želite zamjenski automobil vašeg omiljenog proizvođača? Pronalazak savršenog zamjenskog automobila zaista može biti izazovan zadatak. Sa novom opcijom matchmakinga ili zamjena automobila navedeni proces postaje brži i jednostavniji.

 

Matchmaking je dostupan na web/mWeb pregledniku OLX.ba, kao i na Android i iOS aplikacijama. Nova opcija spaja korisnike koji su označili iste modele automobila za zamjenu, a o rezultatima mogućih zamjena korisnici će biti obaviješteni za pronađeni match opcijom na samom oglasu koja vodi do rezultata pretrage. 

 

Kako dodati željene automobile za zamjenu?

  • Nakon uspješne objave vašeg oglasa za automobil, na otvorenoj stranici oglasa dostupna vam je opcija “Dodaj vozila”
  • U mogućnosti ste unijeti do 20 različitih automobila kao zamjenu za automobil oglasa koji objavite. Za unos automobila za zamjenu imate mogućnost odabira proizvođača, modela, te godišta automobila. Opcija vam pruža brzo povezivanje sa potencijalnim partnerima za zamjenu, štedeći vaše vrijeme i trud.

 

Matchmaking

 

Kako smo već i naveli, o rezultatima mogućih zamjena korisnici će biti obaviješteni za pronađeni match opcijom na samom oglasu koja vodi do rezultata pretrage. 

 

Opcija matchmakinga transformiše način na koji korisnici pronalaze zamjenska vozila, čineći proces jednostavnijim, bržim i učinkovitijim. Iskoristite prednosti nove funkcije i započnite svoju potragu za novim automobilom danas.

 

 

Sedina | OLX.ba
Nema komentara

Objavite komentar